Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

omp

shay69
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה המספר של OMP והכתובת שלהם?

סתם שאלה מוכרים NOS בארץ?

היבואני של OMP הם FINE-TUNING רח' בני-עטרות,יפו (לא יודע טלפון).

NOS-אני מאמין שבכסף אפשר לקנות הכל (בחנויות השיפורים או דרך האינטרנט).אני הייתי ממליץ לבדוק ב-FAST AUTOSPORT בצומת סגולה פ"ת.

פורסם
מה זה NOS?

NOS = Nitro Oxygen System

הניטרו הוא גז שהנוסחה הכימית שלו היא N2O.

הגז המורכב מ שתי מולקולות של N ומולקולה אחת של O (קשר קוולנטי אם אני לא טועה) הוא דליק ביותר. עכשיו פעם השתמשו בו במירוצי דראג (מירוצים בקו ישר) אבל אם אני לא טועה, הפסיקו להשתמש בו.

מערכת ניטרו: במכונית עם ניטרו מותקנת מערכת הזרקה מיוחדת של הגז, שמזריקה אותו לצילינדרים. עכשיוו למיטב ידיעתי, המערכת לא פועלת תמיד, כלומר צריך להפעיל אותה והיא מוגבלת בזמן ההפעלה. כלומר שאתה מתניע, המערכת לא דולקת. אתה צריך להדליק אותה בשביל שהיא תפעל. והניחוש שלי שזה לא יהיה רעיון טוב להדליק אותה שהרכב עומד...

טוב. אז כשהגז מוזרק, הרכב טס. יש בזה יתרונות אבל גם הרבה בעיות: 1) ההיגוי עלול להיות קשה. 2) לנהג לא מנוסה יהיה קשה לשלוט על המכונית במהירות כזאת. 3) כמו שציינתי, המערכת מוגבלת בזמן. כלומר אם אתה מפעיל אותה - רצוי שאחרי כמה שניות תכבה אותה משום שהרידיאטור לא יעמוד בחום העצום שנוצר עקב שריפת הגז, וחלקים במנוע עלולים להנזק.

בכלל הניטרו גורם לשחיקה מואצת במנוע. (Xחום + Yתנועה = XYשחיקה...)

אז ממש לא מומלץ להשתמש בו. במיוחד לא פה, שכל בור בכביש עלול להפוך את הרכב שלך לערמת זבל בוערת...

פורסם

ההיגוי עלול להיות קשה ?!

אתה מנתח איך רכב יתנהג לפי the Fast and the furious ??

מזל שלא כתבת שיכולים לעוף פנלים מהרצפה בגלל הלחץ (סצנה ראשונה בסרט).

Leon Cupra 2009

פורסם
ההיגוי עלול להיות קשה ?!

אתה מנתח איך רכב יתנהג לפי the Fast and the furious ??

מזל שלא כתבת שיכולים לעוף פנלים מהרצפה בגלל הלחץ (סצנה ראשונה בסרט).

מה הקשר ל The Fast and the Furiout ?

נכון שבסרט יש ניטרו, אבל הוא לא מציאותי בכלל.

XY ? זה היה בצחוק... :D

ערימת זבל ?

עם הבורות בכבישים בארץ אתה מצפה שרכב שמפעיל לו ניטרו להנאתו, יצא מזה שלם ?

פורסם

אופס... אולי טעיתי בניסוח:

הכוונה של המשפט ההאחרון הוא שעקב המהירות וההיגוי הרכב עלול לאבד שליטה ולעשות תאונה. לפי הניסוח שלי נראה שבור קטן יכול לגרום לבלון להתלקח... סורי.. טעות שלי.

פורסם

הערימת זבל לקוחה מסוף הסרט שהם עשו תחרות האקליפס מול האמריקאית השחורה שהוא נכנס במשאית בסוף

צודק?

tAoS FoReVeR

פורסם
הערימת זבל לקוחה מסוף הסרט שהם עשו תחרות האקליפס מול האמריקאית השחורה שהוא נכנס במשאית בסוף

צודק?

את האמת ?

לא חשבתי על זה.

פורסם

בכל מקרה-

פיין טיונינג זה 5186949

וניטרו יש אצל "פאסט" בפ"ת. אני מתכנן להרכיב פיה קטנטנה אצלי כשדרישות התקציב יאפשרו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני לא מאמין שזה כל כך מסוכן כל הסיפור הזה של הNOS ...

בסך הכל זה מחולק , יש הרבה סוגים

30כ"ס

50כ"ס

....

אני לא מדייק בגדלים כי אני לא ממש בעיניינים אבל אני בטוח שאם ברכב מתאים תרכיב NOS

של דוגמא 30כ"ס אתה לא תידבק לכיסאות כאילו פתחת מבערים ...

תכניסו את הדברים קצת לפרופורציה , אז יכול להיות שאתה צריך להחזיק את ההגה קצת יותר חזק זה עדיין לא אומר שאם תכנס לאיזה בור ...

תומר אני ישמח אם תתקן אולי אם אני טועה אני לא מדבר מנסיון ואני ישמח לישמוע ממישהו שכן :roll:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
אני לא מאמין שזה כל כך מסוכן כל הסיפור הזה של הNOS ...

בסך הכל זה מחולק , יש הרבה סוגים

30כ"ס

50כ"ס

....

אני לא מדייק בגדלים כי אני לא ממש בעיניינים אבל אני בטוח שאם ברכב מתאים תרכיב NOS

של דוגמא 30כ"ס אתה לא תידבק לכיסאות כאילו פתחת מבערים ...

תכניסו את הדברים קצת לפרופורציה , אז יכול להיות שאתה צריך להחזיק את ההגה קצת יותר חזק זה עדיין לא אומר שאם תכנס לאיזה בור ...

תומר אני ישמח אם תתקן אולי אם אני טועה אני לא מדבר מנסיון ואני ישמח לישמוע ממישהו שכן :roll:

דוד

גם אני ישמח אם מישהו שהתנסה בזה ומכיר את זה יתקן אותי. רק לומדים מטעויות...

את כל מה שאני יודע על NOS למדתי מהאינטרנט. לא יותר מזה.

השמח לשמוע ניסיון של מישהו עם זה.

פורסם

לפני 1/2 שנה נסעתי עם בלון ופייה של 30 כ"ס. שום דבר לא קרה-פרט לזה שבזבזתי יותר מדי שעות שינה באיינשטיין.

אני מרכיב עוד מעט בלון ופייה של חבר. אם תימס לי בוכנה (לא סביר כל עוד הפייה לא עולה על 30% מהספק הרכב) אז יש מחירת חיסול בhttp://www.gmcmotorsport.co.uk על בוכנות HIGH COMPRESSION .

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...