Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום .

 

בחודש האחרון נוצרה אצלי בעיה ברכב , הרכב כפי שנאמר הוא פיג'ו 106 XSI שנת 93 .

 

במצב רגיל שאני מניע את האוטו , הטורים עולים ל 1.4 (אם אני זוכר נכון) בערך , נשארים שם עד שהאוטו "חם" מספיק (מנוע יותר נכון) , ואז זה מתייצב בערך על 1.2 משהו כזה .

 

הבעיה היא כזו , אני מניע את האוטו , הטורים שוב עולים (כביכול רגיל) ל 1.4 - 1.5 , נשארים שם מספר שניות ונופלים מתחת ל 1 והמנוע פשוט נחנק , עוד שניה מת להתכבות אבל לא מתכבה (התכבה לי נדמה לי פעם אחת בודדת) .

 

ברכב מותקן פילטר פתוח של סימוטה שהגיע עד לקידמת הרכב , והחיישן כניסת אוויר המקורי היה זרוק שם , ככה זה שמתקינים אצל איציק פול פוזישן .

השבוע קדחת חור והברגתי לתוך צינור האוויר של הפילטר פתוח , את החיישן וקיבעתי אותו שם , כדי לבדוק אולי החיישן גורם לזיוף , בנוסף קיצרתי את הצינור של הפילטר ומיקמתי אותו כמו מקורי , כלומר צמוד לקיר אש .

עדיין לא עוזר ..

 

 

האם מישהו נתקל בבעיה ויכול לתת לי כיוונים , האם זה מנוע צעדים אם אפשר להגיד ב 99% , או שזה רק חלק בחוליה , וצריך להחליף חצי אוטו בשביל לבדוק את זה ?

×
×
  • תוכן חדש...