Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אם אתם חובבי VAG בטח תטענו עכשיו שאנחנו לא מבינים כלום, כי אחרת מכוניות של פולקסווגן היו מנצחות בכל קטגוריה בערך, אבל אני מאמין שגם אתם יכולים להבין מזה משהו לגבי אי-נכונות המשפט הראשון של דורקי.

אתה לא נראה לי כמו מישהו שלא מסוגל לטפל במכונית שלו כמו שצריך. אי לכך ובהתאם לזאת נראה לי שאתה מפסיד לא מעט כשאתה נמנע מלהתקרב למכוניות מוגדשות מודרניות. חבל.

רוני

1. המשפט שכתבתי הוא נכון מאוד, שים לב שלא טענתי שעיתונות הרכב מושפעת מהיבואן, אלא טענתי שאני חושד שכך הדבר.

זה נכון ומדויק כי אני אכן חושד בדבר.

2. אני מעדיף את ה- 6 צילינדרים 208 כ"ס שלי (שבסמלון) על פני כל יצירה מוגדשת (כולל כמובן מבית VAG), לא נראה לי שאני מפסיד משהו - להפך.

ולסיום - מצ"ב לינק על הנכונות של הצרכן אמריקני לקניה חוזרת מהמותג. מי שירצה יוכל ללמוד מכך משהו ומי שלא - שישאר בשלו.

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היצירת אומנות אכן מכונית נפלאה רק שכחת לציין שהיא עולה בממוצע באיזור ה300,000 ש"ח ונותנת ביצועים פחות טובים מה1.4TSI ... אבל היי מי סופר? הרי זה מטופש לחלוטין להשוות כזה רכב..

שים לב למומנט ולרצועה שלו.

שים לב לצריכת דלק.

שים לב לזמינות הכוח (סל"דים..)

גיר.

אני לא חושב שזה צודק לדבר על אמינות של טורבו כשאתה מחזיק היום רכב ב300,000 ש"ח שמגיע מאובזר באין ספור מערכות אלקטרוניות יקרות.. אני אישית בעד חדשנות והלקסוס מכונית נהדרת! אבל זה קצת לא קשור כרגע...

אני בטוח שאתה נהנה עם הרכב 8).

נ.ב:השוק האמריקאי לא ממש משקף ..

שים לב לשוק האירופאי או שים לב לשוק הישראלי..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אני מעדיף את ה- 6 צילינדרים 208 כ"ס שלי (שבסמלון)

מצטער על הבורות, באיזה רכב מדובר?

ניסיתי כמה פעמים לזהות את הכיתוב, אבל הראייה כבר לא כמו פעם.

פורסם
היצירת אומנות אכן מכונית נפלאה

עומר, אין ביננו שום חלוקי דעות.

לטעמי, עדיף מנוע עתיר סמ"ק על מנוע מוגדש.

גם אין טעם לספר לי שמנוע מוגדש מתנהג טוב יותר ממנוע רגיל, אני מוכן לאמץ חלקית את הטענה הזו.

העניין הוא שאני בוחן רכב מנקודת מבט של בעלים שעתידים לחיות איתו לטוב ולרע לאורך שנים, מאידך ישנם כאלה שבודקים כלי רכב מנקודת ראות של בוחנים שנפגשים עם הרכב באופן חד פעמי - ואז התמונה אכן משתנה.

אין דין בחורה סוערת לבילוי של לילה כדין אישה שחיים איתה - זה הכל.

פורסם
1.

אני מעדיף את ה- 6 צילינדרים 208 כ"ס שלי (שבסמלון) על פני כל יצירה מוגדשת (כולל כמובן מבית VAG), לא נראה לי שאני מפסיד משהו - להפך.

בדיוק כמו שאתה אומר, זו רק העדפה. בכל פרמטר ריאלי - זמינות כוח, צריכת דלק, זיהום - הTFSI שאצלי בגולף משאיר לו אבק. עוד הייתי אומר שהסאונד מוצלח ב6 צילינדרים, אבל בטח לקסוס השתיקו אותו לחלוטין :roll:

מילא ה3.2 V6 שבA4 - אם כי גם הוא לא מצטיין מבחינת זמינות כוח לעומת הTFSI, ובטח ובטח שלא צריכת דלק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בדיוק כמו שאתה אומר, זו רק העדפה. בכל פרמטר ריאלי - זמינות כוח, צריכת דלק, זיהום - הTFSI שאצלי בגולף משאיר לו אבק. עוד הייתי אומר שהסאונד מוצלח ב6 צילינדרים, אבל בטח לקסוס השתיקו אותו לחלוטין :roll:

ניסית אותה?

פורסם

אם כבר הוא היה מנסה IS אז הוא היה לוקח את ה350 ולא את הבדיחה הזאת שמביאים לארץ.

נראה לי קצת מגוחך גם להשוואת גולף עם לקסוס מה הקשר בכלל?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

העניין הוא שאני בוחן רכב מנקודת מבט של בעלים שעתידים לחיות איתו לטוב ולרע לאורך שנים, מאידך ישנם כאלה שבודקים כלי רכב מנקודת ראות של בוחנים שנפגשים עם הרכב באופן חד פעמי - ואז התמונה אכן משתנה.

:mm_yeah:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עומר, אין ביננו שום חלוקי דעות.

לטעמי, עדיף מנוע עתיר סמ"ק על מנוע מוגדש.

גם אין טעם לספר לי שמנוע מוגדש מתנהג טוב יותר ממנוע רגיל, אני מוכן לאמץ חלקית את הטענה הזו.

1. השוואת לקסוס עם גולף, ללא חשיבות לתוצאת השוואה, אינה מחמיאה ללקסוס, שמתיימרת להתחרות בתוצרים שונים לחלוטין של VAG.

2. ה"פחד" ממדחס טורבו, מעט מוזר בהתחשב בכך שמרבית מנועי הדיזל המותקנים בכלי רכב כבדים ( ממשאיות וצפונה ) מצוידים במדחסים כאלו. המנועים הללו, על מדחסיהם, עובדים בתנאי עומס קשים מאות אלפי ק"מ.

פורסם
ניסית אותה?

לצערי לא. הנתונים עליהם הם מדבר הינם טכניים לחלוטין. 28.8 קג"מ ב1800 סל"ד (GTI) לעומת 25.5 קג"מ ב4800 (IS)? תביא לי את הטורבו בכל יום...

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
לצערי לא. הנתונים עליהם הם מדבר הינם טכניים לחלוטין. 28.8 קג"מ ב1800 סל"ד (GTI) לעומת 25.5 קג"מ ב4800 (IS)? תביא לי את הטורבו בכל יום...

מנוע זה לא הכל, להזכירך. וזה של הלקסוס אולי לא מאוד חזק כיום ביחס לנפח, אבל בהחלט זריז, גם לא בפול גז וגם סביב ה-2500 סל"ד (שם יש לו, אני מניח, "רק" כ-22 קג"מ).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תביא לי את הטורבו בכל יום...

קח אותו לכל היום ותשאיר אותי עם ה- 6 צילינדרים ה"פרימיטיבי".

אגב, אם אתה מזדמן לאיזור י-ם אני אהיה מוכן להדגים לך מה הדבר הזה יודע לעשות...

פורסם

לא, זה לא הכל. יש גם תאוצה, גיר, מרחב, התנהגות. כלומר, לגולף יש אותם. בלקסוס יש עור.

• תוכן חדש...