Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור TYPE 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מאוד ספציפית ל danniel ועוד אנשים שמתמצאים. לאיזה מנועים מתאים נוזל קירור מסוג TYPE 2 העונה למפרט NFR 15-601

תודה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מדובר על נוזל קירור ירוק של חברה ידוע בו לא מוזכר האם הוא ידידותי לאלומיניום ,אלא מצוין כי הוא מסוג TYPE 2 ועונה למפרט NFR 15-601 ומכיל אתילן-גליקול 40%. ומצוין כי איננו מתאים למכוניות הדורשות נוזל קירור מסוג TYPE 3

ממה שידוע לי TYPE 3 זה של RENAULT, אבל לגבי TYPE 2 אין לי מושג.

פורסם

נוזל קירור לפי מפרט NFR 15-601 הצרפתי או צרפתי בריטי BS-AFNOR מתאים גם למנועים עם ראש אלומיניום או יצקת ברזל.

לפי דעתי נפלה טעות אצלך או בכתוב על המיכל "2 ועונה למפרט NFR 15-601 ומכיל אתילן-גליקול 40%"

במידה והנוזל מתאים לתקן NFR R-15-601 אזי תכולת אתילן גליקול חייבת להיות לפחות 95 אחוז.

TYPE-2 הינו נוזל מקורי של הונדה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק10, תודה על ההסבר, זה עזר במקצת.

סביר להניח שכתוב בדיוק כמו שתיארת

לפי דעתי נפלה טעות אצלך או בכתוב על המיכל "2 ועונה למפרט NFR 15-601 ומכיל אתילן-גליקול 40%"

פשוט על המיכל אין מילה אחת בעברית, רק בצרפתית :-(

לגבי לפחות 95% אתילן גליקול, אתה בטוח בזה? אני סבור כי הנוזל קירור מכיל 40% אתילן גליקול ועונה למפרט NFR 15-601 וגם TYPE2..... לא מסתדר הענין.

פורסם

לגבי אתילן גליקול אני בטוח מכיוון שהינו הבסיס לרוב נוזלי הקירור והתכולה שלו נעה בין 92-96 אחוז והיתר תוספים.

ייתכן ש-40 אחוז הכוונה ליחס מהילה עם מים כלומר, 40 אחוז מים ו- 60 אחוז נוזל קירור.

איזה כייף לי :)

פורסם
לגבי אתילן גליקול אני בטוח מכיוון שהינו הבסיס לרוב נוזלי הקירור והתכולה שלו נעה בין 92-96 אחוז והיתר תוספים.

ייתכן ש-40 אחוז הכוונה ליחס מהילה עם מים כלומר, 40 אחוז מים ו- 60 אחוז נוזל קירור.

אתה מדבר על תרכיז והיום מאוד מקובל להפסיק לספק תרכיזים אלא נוזל קירור מוכן לשמוש ואז תכולת האתילן גליקול יכולה להיות 40%.

פורסם

Contient 40% de Mono Ethylene Glycol (MEG) et un agent repulsif conformement au decret 95326 du 20.03.1995. II ne contient pas de nitrities, d'amines, de phosphates

Conforme a la norme NFR 15-601 Type 2. Non miscible avec du liquide Type D

• תוכן חדש...