Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ראשית - מחמאות לחברי הפורום - נחשפתי אליו לראשונה לפני מספר ימים, נהדר למצוא ריכוז אינפורמציה המובאת בצורה מקצועית ומקיפה !!!!

ולענייני .... :

אני נוהג כשנתיים על יונדאי סונטה שנת 2002, מנוע 2700. מה אומר ? תחושת מנכ"ל אמיתי :)))

רכב חזק, מרווח, לטעמי יפה מאוד מבחוץ (פנסי חזית כפולים, מכירים ?), סביבת נהג יפה, פשוט תענוג.

הגיע זמן להשתדרג, ומכיון שאינני מאמין ברכישת רכב חדש ("מהניילונים") בשל ירידת הערך המיידית שהוא סופג, אני מעדיף להשקיע את כספי ברכב יד שנייה (אגב, מסכימים עם הרעיון?)

אני מחפש רכב שיענה על הדרישות הבאות :

מחיר - עד 150K

מנוע גדול (יש לי חולשה לעניין....) = מינימום 2000......אני אוהב סוסי פרא

שנת יצור 2006 +

איבזור בטיחות מתקדם (כריות אויר וכל השאר...)

שיהיה מפנק מאוד מבחינת תא נוסעים (גדול ומרווח. כמו כן מקום לשני כסאות תינוקות + מושב בוסטר מאחור)

מפנק מבחינת נהיגה (בקרת שיוט, סביבת נהג נוחה ויפה, קצת חיפויי עץ מהגוני ולא פלסטיקים...)

פשרות : מוכן להתפשר על צריכת דלק

לצערי היכורותי עם רכבים שטחית, אשמח מאוד להצעות התואמות את טווח המחיר שציינתי.

הרבה תודה !

פורסם

באיזה סוג אתה מעוניין ?

ג'יפון כבישביל- סובארו פורסטר החדש, אולי תוכל למצוא ביד שתיים חדש לגמרי שעוד לא יצא מהסוכנות, מזכיה במפעל הפיס.

פרטי - יש את האודי A4 שנת 2006, רכב מעולה, או פאסאט בסביבות 2007.

מיניואן- הטוראן - כמו שלי, או המוכרים האחרים (הונדה F\CRV, קיה קארנס, מאזדה 5).

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני הייתי בדיוק באותו ראש כמוך - לא שווה לקנות רכב מהניילונים בגלל ספיגה מיידית של מכה כספית לא קלה. אך לאחר סיבוב בסוכנויות נחספתי להנחות 5-ספרתיות כאלה שיכולים לכסות על הנ"ל. בסופו של דבר המחיר שהציעו לי בסוכנות הונדה היה נמוך ב5000-7000 ש"ח מהמחירון של המשומשות שנת 2008. לקחתי גם בחשבון שרכבים חדשים מיד 2 יכולים להיות בעלי טעם חומצי ("לימון") או לאחר תאונות כאלה או אחרות או בכלל מזויפים ולשקט נפשי ישנו גם מחיר בלתי-מבוטל.

בהונדה שמעתי את הסוכנים מדברים אפילו על הנחות של 25000 ש"ח וזה בהחלט מכניס אי-אלו רכבים לא רעים כלל וכלל למסגרת תקציבך. לדעתי שווה לבדוק את האקורד החדשה ולעשות סקר שוק בין הסוכנויות כמה הם מוכנים להוריד תמורת תשלום במזומן.

פורסם

תודה על התגובות המהירות -

בעניין רכב חדש, אם כבר - אז שווה לחכות לינואר 2009, לא ? אז נרויח עוד 8K הנחה על חשבון ממשלתנו :)

ובעניין אחר - הרכב שאני עומד למכור (ראו הודעתי הראשונה) , יש לו "שוק" ? מה צפוי לי ?:roll:

פורסם

אכן - ישנם הדעות כי שווה לחכות לשנת 2009, במיוחד כתבי מדור הרכב של גלובס משכנעים לעשות כן. מתוך נסיוני היחסית הקצר במדינה זו בכל זאת למדתי דבר מה ובפרט כי אם העתון גלובס מנסה לשכנע במשהו - שווה לעשות בדיוק את ההפך.

ולעניניו... מה שאמור לרדת בינואר 2009 אלה הם שווי קבוצות הרישוי. האים הדבר מחייב את כל היבואנים לעדכן את כל המחירים בהתאם? התשובה היא לא. הם יכולים למשל לעדכן את מחירי גירסאות הליסינג הערומות ולהתפרע בגירסאות המאובזרות שמיועדות לשוק הפרטי. קח גם בחשבון את האי-ודאות שיוצר ה"חוק הירוק" אשר בלשון המטא לא אמור להטיב עם קבוצת הרכבים בה אתה מתעניין. אינני מתיימר להתנבא איך כל הסיפור ישפיע אם בכלל בשנה הבעל"ט. אני יודע רק את הפתגם האידישי "נותנים - תיקח, לוקחים - תצרח". אז למה שלא להתחשב בהנחות כו נדיבות שמסתובבות כרגע בשוק?

פורסם
תודה על התגובות המהירות -

בעניין רכב חדש, אם כבר - אז שווה לחכות לינואר 2009, לא ? אז נרויח עוד 8K הנחה על חשבון ממשלתנו :)

ובעניין אחר - הרכב שאני עומד למכור (ראו הודעתי הראשונה) , יש לו "שוק" ? מה צפוי לי ?:roll:

הרכב לא רע מבחינת שוק, כרכב מהניילונים על אמת הוא לא נמכר טוב, לא היה לו שוק כלל וכלל (הוא היה מין בורג מרובע לחור הישראלי), אבל כיד שניה, אני לא רואה שום בעיה להמכר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שברולט מאליבו החדשה

מנוע 3.5 V6, חזק מאוד

אוטו מפנק עם גימורים מדהימים מבפנים שליטה מההגה במערכת שמע בקרת שיוט גז וברקס מתכווננים חשמלית הנעה מרחוק צבע כחול כהה או שחור זה אחד הרכבים היפים, 6 כריות אוויר מערכת בקרת יציבות יופי נדיר של הרכב ג'אנט 17 אינץ אין דברים כאלה.

מניסיון אישי, אוטו קטלני.

פורסם

תודה לעונים. בדקתי, ראיתי, ואני חושב שהפאסט תתאים לי. מה שכן - אני לא מצליח להבין את מגוון הדגמים שיש :

FSI ? LUXTERY ? לא ברור לי. מישהו מבין / מכיר ?

כמה תתי דגם יש לפאסאט 2006-2007 ? תיבות הילוכים שונות ? רמות גימור פנימי שונות ?

אשמח מאוד לתשובה או להפנייה למקור מידע.

תודה !!

פורסם

תיבות הילוכים לפאסאט DSG, ואוטומטית. הDSG מגיעה בדגם הTSI והדיזל אם אני לא טועה.

LUXURY זו רמת גימור שכוללת(לפי ידיעתי) סאנרוף, עץ בדשבורד ועוד כמה דברים שאני בטוח שאנשים שיודעים יותר טוב ממני יוכלו להוסיף.

רמת הגימור הכי גבוהה לדגמים הרגילים הינה שHIGHLINE והיא כוללת ריפודי עור, עץ, סנרוף, ריפודי עור אלקנטרה, מושבים אלקטרוניים ועוד שלל דברים.

הייתי מציע לך לבדוק את הרכב. אני בהחלט הייתי לוקח את הפאסאט כפייבוריט שלי.

יד שנייה של שנה שנתיים על הכביש אני חושב תיכנס לתקציב ברמת הגימור LUXURY.

כל הדגמים אגב כוללים הנעה עם מפתח שנכנס ונלחץ משהו כזה. לא מפתח רגיל. (טריק מגניב כזה שמוסיף לרכב לדעתי)

פורסם
קח סובארו b4 3000 סמ"ק או פיגו 407 3000 סמ"ק רכבים מעולים הכי קרוב לרכבי יוקרה במחיר סביר.

ומה שפיזו שכח להגיד - תסבול מצריכת דלק גבוהה, אף אחד לא ידע שאתה לא נוסע דווקא ב-2 ליטר וכשתבוא למכור - אללה יוסתור. תגיד תודה אם תקבל מחיר של המנוע הקטן!

ההמלצה שלי - פאסאט או קאמרי. גדולות, מרווחות ומפנקות עם תדמית יוקרתית ושוק טוב. דווקא ה-A4 מאכזבת בגלל שהיא קטנה מאוד וחלשה (130 כ"ס). אופציה טובה נוספת היא האקורד (לא קומפורט!) וה-B4, למרות ששתיהן פשוטות ולא מפנקות כמו 2 האופציות האחרות. אתה יכול לנסות ולמצוא גם מונדאו מיד שניה (2008 כמובן). מעבר לזה, גם למאליבו החדשה יש את היתרונות שאתה מחפש, בצירוף מנוע חזק מאוד. ואפילו יש כמה למכירה משנת 2008 במחיר שאתה מחפש.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
תיבות הילוכים לפאסאט DSG, ואוטומטית. הDSG מגיעה בדגם הTSI והדיזל אם אני לא טועה.

LUXURY זו רמת גימור שכוללת(לפי ידיעתי) סאנרוף, עץ בדשבורד ועוד כמה דברים שאני בטוח שאנשים שיודעים יותר טוב ממני יוכלו להוסיף.

רמת הגימור הכי גבוהה לדגמים הרגילים הינה שHIGHLINE והיא כוללת ריפודי עור, עץ, סנרוף, ריפודי עור אלקנטרה, מושבים אלקטרוניים ועוד שלל דברים.

הייתי מציע לך לבדוק את הרכב. אני בהחלט הייתי לוקח את הפאסאט כפייבוריט שלי.

יד שנייה של שנה שנתיים על הכביש אני חושב תיכנס לתקציב ברמת הגימור LUXURY.

כל הדגמים אגב כוללים הנעה עם מפתח שנכנס ונלחץ משהו כזה. לא מפתח רגיל. (טריק מגניב כזה שמוסיף לרכב לדעתי)

בשנים האלו לא היה TSI. אם הנסועה של השואל היא עד 20 אלף ק"מ בשנה, הבנזין מספיק. אחרת - הדיזל יתן תשובה טובה מאוד בצירוף תריכת דלק נמוכה. כמובן שיש גם TFSI עם מנוע 2 ליטר מוגדש ו-200 כ"ס, אבל הן יקרות מהתקציב בהרבה ונדירות מאוד. חפש 2 ליטר ברמת הגימור הגבוה יותר (לקצ'ורי) ותהנה מרכב מאובזר, בטוח ומרשים במחיר תחרותי מאוד.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
תודה לעונים. בדקתי, ראיתי, ואני חושב שהפאסט תתאים לי. מה שכן - אני לא מצליח להבין את מגוון הדגמים שיש :

FSI ? LUXTERY ? לא ברור לי. מישהו מבין / מכיר ?

כמה תתי דגם יש לפאסאט 2006-2007 ? תיבות הילוכים שונות ? רמות גימור פנימי שונות ?

אשמח מאוד לתשובה או להפנייה למקור מידע.

תודה !!

יש בפורום בחור העובד כנציג מכירות של VW, אולי עומר?

תיכף יזכירו לי. הוא יותר מישמח לעזור לך בהתלבטות.

פורסם

במידה ואתה מחפש רכב בכמה רמות מעל המשפחתיות הגדולות,

וולוו S80 שנתונים 2005-2006

מנוע 2.0T עם 180 כ"ס, 9.8 שנ' למאה.

לטעמי אחת התמורות היותר גבוהות לסכום (וגם עולה על דרישותיך).

בהצלחה בכל מקרה.

• תוכן חדש...