Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בפורום בחור העובד כנציג מכירות של VW, אולי עומר?

תיכף יזכירו לי. הוא יותר מישמח לעזור לך בהתלבטות.

עומר סנוב, אבל למרות זאת במידה והוא ייכנס לשירשור הוא ישמח לעזור ולפרט :wink:

אני דווקא מאוד היתאכזבתי מהמאליבו החדשה, איכות החומרים וההרכבה על הפנים, תיבת ההילוכים מיושנת (4 הילוכים, אין אפשרות לטיפרוניק) מנוע בזבזן ותחושה של "בואו נייצר רכב בזול ונחסוך עוד כמה גרושים".

וולוו S-60\80 יכולה להתאים, רק קח בחשבון את עלות החזקה.

אני אישית הייתי הולך על B4 3.0 ליטר ומנסה להוריד את מחיר הקנייה כמה שיותר.

גם הפאסאט מאוד מפתה, מפה והלאה הכל שאלה של טעם.

פורסם

בעקבות הדיון כאן הלכתי לראות את הקאמרי - הצורה החדשה מתחילה רק ב-2007 - אבל מדובר באוטו מפנק מאוד מבחינת תא נוסעים, לטעמי אף יותר מהפאסט ! הוולו יקרה בטירוף מבחינת אחזקה שוטפת....

נראה לי שאנסה להשיג נסיעת מבחן בקאמרי, אני מניח שאפשר למצוא 2007 בתקציב שלי (עד 150K).

הגזמתי ?:roll:

ואגב - אם אקפיד על בדיקת רכב במכון מורשה רציני, זה "נורא" לקנות ממגרש ? מי יודע, אולי הם גם יסכימו ל-trade in עם הסונטה מנוע 2700 שנת 2002 שיש לי כעת....

פורסם

אם כבר למה שלא תייבא מארה"ב קמארי הייבריד? הרכב מיוצר ב ארה"ב מה שאומר שמותר לייבא וגם ייצא לך יותר זול!

http://motors.shop.ebay.com/items/Cars-Trucks___W0QQMake247a0eZToyota95abf51eQQModel4710b09ZCamry3dde636QQModelYearf0c65f14Z20091774c7QQFuelType9dab9364ZHybridElectric54286dceQQ_flnZ1QQ_ssovZ1QQ_trksidZp4506Q2ec0Q2em1?_trksid=p4506.c0.m1

:fadein:
  • תוכן חדש...