Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי סובארו טנדר ובו נימצא רדיו דיסק מסוג:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=79

הבעיה לאחר שהתקינו לי אותו שחכו לחבר אותו לסויץ (להנעה) אז חזרתי למקום וחיברו לי אותו

מאותו רגע התחילו בעיות עם הרדיו דיסק:

1) לא שומעים טוב בכלל כאילו הדיסק קופץ או סרוט

2)לפעמים הוא לא נותן לי להחליף שיר או לכבות בכלל (צריך לכבות את המנוע ואז הוא שוב חוזר לפועל)

ניסתי להחליף דיסק חדש לא סרוט ולא כלום, ובדקתי שהרדיו דיסק יושב חזק ומקום

זה לא בעיה ברדיו דיסק לפי דעתי הוא חדש..

אני מבקש שתעזרו לי לגלות את הבעיה ולתקן אותה לבד!

תודה:roll:

נ.ב

ברשותי שתי רמקולים ללא מגבר וכו (סתם לידע כללי)

פורסם

צהריים טובים.

בכללי הרדיו דיסק שקנית הוא לא רדיו דיסק טוב זה חברה סינית וזולה.

אבל זה לא אומר שהוא לא צריך לפעול גש לאיפה שהתקנת ותבדוק את העניין .

מקווה שעזרתי לך. יומטוב

125 סוסים לא מספיקים?

הונדה מציתה את הדימיון !! :lol:

פורסם
צהריים טובים.

בכללי הרדיו דיסק שקנית הוא לא רדיו דיסק טוב זה חברה סינית וזולה.

אבל זה לא אומר שהוא לא צריך לפעול גש לאיפה שהתקנת ותבדוק את העניין .

מקווה שעזרתי לך. יומטוב

בקשתי עזרה בלתקן לבד!..

ואני יודע שזאת חברה סינית זולה אבל הוא משרת אותי נאמנה ביחס למחיר ששלמתי (אפס)

אני צריך עזרה בלתקן את הבעיה לבד תודה

פורסם

לא צריך לכעוס.

בגדול נראה כאילו הזיכרון של המכשיר כביכול ניזוק מחיבור וניתוק של החשמל(זיכרון האנטי שוק).לא מחייב.

מה שיכול להיות שפשוט יש לכלוך על העין הכנסת דיסק מלוכלך,ואל תשכח שזו חברה ללא שם זה בסך הכל מפעל בסין שמיוצר לכל מותג מדבקה שרוצה למכור קצת רדיו דיסק.

למה שלא תחזור למקום שממנו קיבלת את הרדיו?

ג'ובני

פורסם

אני לא כועס (:

ואיך אני אמור לתקן את זה?

עם זה ליכולך על הענית אז לנקות

אבל עם זה הזיכרון של המכשיר שנפגע איך אני מתקן את זה?

ולמה בעצם זה משפיע על האיכות שמע ועל קפיצות?

ודרך אגב אני לא יכול ללכת למקום שהתקינו לי בו כי רבתי שם עם הבעלים!..

פורסם

קיימים למכירה דיסקים לניקוי קומפקטים,בכל חנות משרדית שמכבדת את עצמה ישנו סט כזה למכירה,

בכל מקרה נסה לאפס את המכשיר נתק אותו מהזרם אפילו למשך הלילה שיתפרק טוב ותבדוק בבוקר ותספר לנו

בגדול למה זה משפיע לך על הקפיצות זה הולך ככה.

בכל מכשיר רדיו דיסק ישנו מנגנון שנקרא אנטי שוק,יש רדיו דיסקים יותר משוכללים שהמנוע וכל המנגנון יושב על שאסי שכיביכול צף, ומתגמש שמשאיר את הדיסק מיוצב ממש כמו מתלים של רכב,זה קיים אני יודע אצל צורבים ביתיים אני לא בדיוק יודע אם זה קיים בעולם הרכב.

מנגנון האנטי שוק כולל בתוכו זיכרון גישה אקראית,בדומה למחשב שלנו ופשוט מאחסן בתוכו כמה שניות קדימה מהשיר המתנגן,חלק מן הנגנים אני יודע כוללים מנגנון עם גישה אקראית מורחב כמו בדיסקמנים,כדי לאפשר כמה שפחות סיבובי מנוע ויותר קריאה מזיכרון המכשיר.מה שזה אומר כשלמכשיר אין אפשרות לקרוא באופן זמני את הדיסק בגלל תזוזה של המכלול או בגלל מהמורות,הוא קודם לכן משתמש בזיכרון הגישה שלו לשם קריאה,עד שיכנס מידע נוסף.

מקווה שעזרתי.

ג'ובני

פורסם

כשפירקו לך אותו יכול להיות שבזמן ההחזרה המכשיר לא נתפס כמו שצריך בתוך הכלוב שלו והוא טיפה משוחרר - יתכן והוא סופג זעזועים שהוא לא חטף קודם וזה גורם להתנהגות הזאת - ביחד עם זה זה נשמע כאילו שחלק מהחוטים בצמה כנראה לא חוברו מחדש בצורה ראויה.

אולי ליפוף לא טוב של החוטים, אולי גילוי בידוד מהחוטים שקרע חלק גדול מחוטי הנחושת ועכשיו יש בעיה של מוליכות.

תבדוק טוב טוב את החוטים של הצמה, תראה שכל החוטים מבודדים היטב בעזרת איזולירבנד ושאין מצב שיש קצר כלשהוא ושאחד החוטים נוגע בחוט אחר או בגוף הרכב (חוץ מהחוט השחור שאולי אמור לגעת - תלוי איך חיברו).

תדאג שאתה שומע קליק ברגע שאתה נועל את המכשיר לתוך הכלוב שלו.

תנסה להכניס דיסק חדש קודם כל - אולי הדיסקים שלך נשרטו.

ובסופו של דבר תבדוק שהתופעה הזאת שהוא נכבה לך לא מתרחשת במקרה כשהווליום גבוה - אם כן - תחליף את הפיוז של הHU שלך.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce

שהוולים גבוה מערכת לא ניכבת ואני יבדוק גם את כול מה שאמרת ועדכן כאן

רק תוספת קטנה

שאני מדליק וינקר(איתות) לא משנה לאיזה צד אז האור במערכת מהבהב גם

אבל עם אני מדילק אורות גבוהים זה לא קורה

ממש מוזר :|

פורסם

טוב לאחר בדיקה

לא השתנה שום דבר אשמח לקבל עצות חדשות..

מה ניסתי לעשות ניתקתי את המערכת כול הלילה מהחשמל סידרתי את כול החיבורים בשביל למנוע קצר ניקיתי את העינית

פורסם

אם יישמת את כל מה שהוצע פה,אז הרי שהמכשיר שלך תקול,כמו שאמרתי לך זהו מכשיר מאד פשוט וזול,מכשירים מסוג זה לא מתאפיינים ברמה גבוהה של אמינות.

ג'ובני

פורסם

): אוף עוד הוצאה מיותרת בדרך...

טוב אז אשמח שתיכנס לאשכוך חדש להמליץ לי על רדיו דיסק

פורסם

אם אתה לא מעונין לשמוע ברמה מאד גבוה ואתה מעונין לשמוע דיסקים פשוטים,הכוללים תמיכה ב MP3 נסה את הסדרות הנמוכות של פיונייר

מכשירים אמינים וטובים אין לי להמליץ לך במחירים האילה על משהו ספציפי פשוט תיכנס לזאפ והמכשיר הכי פופולארי עם

הכי הרבה תגובות יענה לך על הצורך במוסיקה לרכב

ג'ובני

• תוכן חדש...