Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב על רכישת המעבד, תתחדש.

החלטה חכמה מאוד.

אכן - קודם כל תתקין את הכל ולאחר מכן תראה אם אתה באמת זקוק לשינוי מיקומים.

לגבי ערוצי הגברה - טוויטרים הכי קל להגביר, למצוא מגבר שני ערוצים טוב במחיר סביר יחסית זה לא עניין מסובך במיוחד אז אני לא מודאג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי, אני לא מבין גדול האלקטרוניקה, אבל לעניות דעתי - הכי קשה זה להגביר טויטרים כראוי , כלומר למערכות הגברה מאוד "קשה" להגביר את התדרים הגבוהים בלי עיוותים ולהשאירם נאמנים למקור, ובגלל זה לדעתי - הכי כדאי להשקיע במגברים שמיועדים לתדרים הללו כלומר לטויטרים ולמידריינגים, ולמידבאסים מספיק (עפילו יותר טוב) משהו חזק ועוצמתי.

ב4.1K, זוג הערוצים של ה145 וואט (זה לא באמת 145 :|) יספיקו למידבאסים.

פורסם

בגלל זה חותכים את הטוויטר גבוה ככל שהמיד מאפשר לך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טוויטרים דורשים הספק מינימלי ולכן לא צריך מגבר "שמן" בשביל להגביר אותם.

צריך מגבר שמוציא אות נקיה ככל האפשר מרעשים היות ובתחום הגבוהה הרעשים מורגשים בקלות יתרה.

ושאחוז העיוות יהיה נמוך דיו בשביל שלא יהיה מורגש.

תיקח לדוגמא את המגברון של סוני בחתימה שלי - פשוט מוצר היסטרי.

כמה וואט הוא מוציא? 20 וואט לערוץ... מעולם לא שמעתי את הטוויטרים שלי מנגנים טוב יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי זה ישמע לא מקצועי, אבל, בלי לבדוק - אני יכול לקבוע שהטויטרים שלך ישמעו טוב יותר במגבר איכותי יותר, נכון , אני משוחד :), על ST60 הם ישמעו טוב יותר.

פורסם

צביקה תתחדש הגיע הזמן לעשות את השינוי הזה.

לדעתי כך מגבר שהכי מתאים לך לתקציב, יש הרבה שמעדיפים את הסטריאו60 לחבר לטוויטרים ולמידבאס לחבר מגבר מחברה אחרת כך שהכל צריך להיות פתוח...

אני למשל לקחתי את הA4 להגביר את הטוויטרים ואת המידים (L4) ונכון שיש לי A3 שיגביר את הוופרים וA6 שיגביר את הסאב, לא לקחתי את הA4 בגלל שהם מאותה חברה אלה כי הוא היה הכי מתאים לי לתקציב במיוחד שאני מביא אותו אם מישהו מארה"ב.

IBIZA 20vt

פורסם
מי גנב לי את הפרוססור ב EBAY?

זה פשוט מדהים, שללא ידיעה, "התמקחנו", יוסי ואני, מאיזה מדינה קטנה, על אותו פרוססור מאיזה יפני בקצה העולם..:lol:

[יוסי, אפצה אותך:wink:]

מדהים לא פחות לראות, איך בפורומים בחו"ל מפרסמים משהו כזה, ותוך 17 שעות זה נמכר..

http://www.diymobileaudio.com/forum/showthread.php?t=47457

פורסם

שורלק, מפגש הבא אני מעוניין לשמוע את המערכת שלך (את ההייבריד יותר נכון :-)).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא? :brickwall: דוד?:brickwall: גיא?:brickwall: דוד?:brickwall: עוד אשתגע מזה בסוף.:wink:. תכתוב למטה.:lol:

איזה הייבריד? מורל הייבריד? או הייבריד אודיו? כי זה יהיה מורל-הייבריד-אודיו...

פורסם

זה גיא. לי יש הייבריד באוטו (מורל -morel). אבל אצלי הכל רגיל. לחבר למגבר ולשמוע. בלי מיקום בלי כלום. אז מעניין אותי לשמוע את ההייבריד אצלך (מורל, כן?).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הST60 הזה יוציא גם מה"טוויטרים מתנה" משהו טוב.. בהחלט אני שוקל להכניס אחד למשפחה..

גיא, בכיייף. אתה תראה איך זה משתלב יופי על הBTL 18 שלי. לא להאמין..

• תוכן חדש...