Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוויטרים:

אפשרות א', קורות. אני חושש שגם על הקורות יהיה לי את הסרט הזה עם הטוויטרים, כי גם הקורה L קרובה מאד לעומת מרחק קורה R, אז אולי נשחק עם הזוויות? אחד אוף ואחד און אקסיס? זה הגיוני?

צביקה.

צביקה,

לגבי אפשרות א' - הגיוני מאוד - אני עשיתי את זה במערכת הקודמת לפני שהתקנתי HU עם TC.

את הטוויטר הימני הפניתי לחלוטין למרכז השמשה ואת השמאלי און אקסיס כמעט מוחלט - התוצאה היתה שיפור משמעותי בסאונד, כמעט ולא היה לי צורך בTC - הבעיה, MT22 מאבד לחלוטין את הפירוט שלו ברגע שאתה חורג איתו את ה45 מעלות מהאון אקסיס.

.

יפה, ניסיתי את זה עכשיו הפנתי את הטויטר הימני ב- 45 מעלות לכיוון מרכז השמשה. ואת השמאלי לכיוון אמצע סלון הרכב כמעט באון אקסיס.

הורדתי את המידראנג' מהדאש לקיק.

נחשו מה, 75% במה מאוזנת, אמצע הדשבורד . :-D

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נאדר, במה מאוזנת, אבל הפניית הטוויטר לכיוון השמשה באה על חשבון משהו. [חידה] :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי, מי כמוך יודע, שאודיו לרכב, הוא רצף של פשרות, של דברים שבאים אחד על חשבון השני, ואם אתה ממש לא רוצה להתפשר, אתה צריך לבנות רכב לפי המערכת, ולא ההיפך..[כמו שלמשל סקוט בנה]:

http://images.caraudiomag.com/images/0612_caep_02z+1995_nissan_silvia+interior.jpg

אך זה גם השקעה אדירה, וגם לא נראה לי ממש שזה יהיה כאילו שאתה יושב בסלון ביתך כשדאגת שיהיה ריק אך אקוסטי, בדיוק במרכז ובמרחק הנכון ממערכת האודיו המקצועית שלך. בלי הגה, בלי לכסות את הרמקול עם הרגל, בלי לשבת ב"פינת החדר" - כסא הנהג וכו'.

השאלה לאיזה רמה אנו שואפים, וכמה פחות פשרות אנחנו רוצים לעשות. אני משתדל ורוצה לעשות כמה שפחות פשרות, למרות המחיר שאני צריך לשלם בזמן, אנרגיה וכסף על כך. כמובן, שאני רוצה לעשות זאת בשיקול דעת [יחסי :-) ] ולא סתם ללכת ולזרוק כסף לריק. אני מודע היטב לכך, שניתן להגיע לתוצאות יפות מאד, גם בהשקעה יחסית צנועה, ואני מכיר היטב את פולקלור הסיפורים הרחב על אותן מערכות בעשרות אלפי שקלים שנשמעות על הפנים..

אין צל של ספק, שבכדי להגיע לרמות SQ טובות, חייבים להשקיע יותר מכל דבר אחר במיקומי הרכיבים ובכוונם. אך לעניות דעתי, לרכיבים ברמה גבוהה יש פוטנציאל גדול יותר להגיע להתפשרות מינימלית, כשהם ממוקמים, מותקנים ומכוונים היטב, מאשר רכיבים ברמה נמוכה הממוקמים ומכוונים היטב. זו דעתי, עליה מן הסתם יחלקו רבים וטובים.

אני לא אומר, ולו לרגע, שמלזרוק ברכב את הtop of the line של חברת היי-אנד כזו אחרת, מבלי להשקיע למשל בפאזות אקוסטיות נכונות [ולכוון את זה בסט שלושה חלקים, אם אתה רוצה באמת למצות את הענין עד תום, יכול לקחת זמן רב] אתה תשמע וואו, אני בהחלט אומר שאם כן תשקיע בכל אותם מרכיבים בסיסיים וחשובים של מיקומים וכוונים, אתה תקבל וואו.

כן, שמעתי על סטים ב3-4-5K שנשמעים וואו. אני גם יודע שזה נכון.

מתן, תודה, באמת רעיון טוב אך אני לא הולך למכור כלום.. השתגעת? זה חדש.. :-) אני רוצה כרגע לשלב ולהוסיף לסטאפ הנוכחי שלי. מחפש את הדבר הנכון והמאוזן, בין התפשרות מינימלית, לבין אי חריגה גדולה מהתקציב.

אדי, אני שוקל בהחלט לעשות זאת בשלבים כמו שציינתי בהודעה הפותחת, וזהו אפשרות.

ואל תזלזל בהייבריד..:wink:

פורסם

חס וחלילה!

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שורלאק (מה שיהיה), אתה צודק במאה אחוז. פאזות וכיוונים נכונים זה סוד התקנות ההיי-אנד בלעדם המערכת לא תישמע כמו שצריך . וזה למדתי על בשרי (בחרתי בפאזות לא נכונות)! והמערכת לא מאוזנת בשיט.

אבל מצד שני אם אתה נכנס לרכב שלי ונותן לי להשמיע לך כמה קטעים מוזיקליים אני אגרום לך לשכוח את עניין הבאלאנס והאיזון. ותצא עם חיוך.

אל תנסו לשכנע אותי שמערכת בינונית עם התקנה סופר אקסטרה מקצועית היא מערכת שנשמעת יותר טוב ממערכת היי-אנד עם התקנה בינונית . עדיין יהיה חסר למערכת הבינונית את הסאונד הטוב האיכותי והטהור שיש למערכות היי-אנד.

עניין הפיזור והפירוט בבמה, שמחלק/ומפזר לך כל כלי מוזיקלי על הדאשבורד מעלים מאוד מהפשלה של האיזון . וזה אף מערכת בינונית וחלק ממערכות ההי-אנד לא יספקו את זה.

למזלי אני מתנחם בזה ששילוב הרכיבים שיש לי עושה המון מעבר לציפיות. במיוחד הסט קומפוננט

פורסם
אל תנסו לשכנע אותי שמערכת בינונית עם התקנה סופר אקסטרה מקצועית היא מערכת שנשמעת יותר טוב ממערכת היי-אנד עם התקנה בינונית .

מי רץ יותר טוב? אצן אולימפי עם שבר ברגל או אתה ואני, בהנחה שאנו בכושר סביר?

מה נוסע יותר טוב? V8 בלי קומפרסיה בארבעה צילינדרים, או לנטיס?

זה כל כך סובייקטיבי שאני אפילו לא יכול לחשוב על איזו נוסחה שתאזן בין השניים.

נכון, התקנה סופר-אקסטרה-מקצועית + כווני פאזות ברמה כזו שלא תצריך ממך כלל משחקי אקוליזציה ו/או תיקוני זמנים היא דבר נדיר, אך אני משוכנע לחלוטין שהיא תיתן פייט לא רע למערכות היי-אנד עם התקנה בינונית [בינונית זה דבר יחסי כמובן..]

קח את אדי, lanosforce, הוא עשה באיזה 10-12K מה שאחרים לא עושים ב30K. בלי ג'נסיס שמנסיס, ובלי מגברי בראקס. [ואפילו בלי חתול], אז מה? ישבת אצלו פעם ברכב?

באודיו לבית זה יותר בולט, כי שם יש אודיופיליים אמיתיים [שחלקם קצת לועגים לנו על הנאיביות שברצוננו להפוך את רכבנו לגן עדן אקוסטי וווקאלי], ולא תמיד יש להם מערכות היי-אנד ב200K. לפעמים הם מסתפקים ב30K למשל או בפחות. ואתה יושב אצלהם בבית ואומר WTF? רוג'ר ווטרס נראה הרבה יותר זקן במציאות.. הי אהממ אני לא בהופעה של הפינק פלויד??

אבל עדיין כמובן, הכי כיף זה גם וגם.. גם רכיבים מעולים וגם התקנה, כוונים, כוונונים וכוונוני כוונונים מעולים.. :-)

פורסם

תודה על המחמאה אבל אני לא אצליח להשיג אצן אולימפי גם אם הוא ירוץ בעמידת ידיים.

לגבי המערכת - המצב קצת יותר טוב לשמחתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שעם רכיבים HI-FI אתה יכול להגיעה לתוצאה טובה , אולי אפילו יותר מזה .. אבל אתה לא יכול לעשות ממערכת HI-FI מערכת HI-END . ועוד דבר מעניין כמה שרכיבים יותר יקרים ( יכותיים ) , יותר קשה להוציה מהם 100 % , לעומת זאת מרכיבים פשותים יותר קל להוצי 100 % .

פורסם

לא מסכים עם זה במאה אחוז כי זה עניין של רושם.

כשאתה קונה רכיבי היי אנד אתה מצפה להרים וגבהות כאשר בסופו של דבר אתה מתעסק בתחום שאין בו שלמות אבל אתה בכל זאת מנסה להשיג אותה.

עם רכיבים פשוטים כל יותר למצות את הפוטנציאל כי הם נגישים יותר והם סה"כ עושים את העבודה שאליה הם נועדו - אבל הפוטנציאל הוא ברור מראש וברור לך שבשביל להשיג יותר אתה תצטרך להשקיע יותר אז זה לא קל יותר להשיג תוצאה טובה יותר (בהינתן התקנה נכונה וידע נכון בכיול מערכת) - אלא זה בלתי אפשרי.

Pioneer TS-X150

פורסם

רומא ושורלאק מה יש לכם !! :screwy:

שורלאקק הדוגמא שהעלאת היא רחוקה מהמציאות ולא לענייננו, אתה מוזמן בכיף להביא כל רכב עם מערכת בינונית שתתחרה במערכת שלי עם ההתקנה הפחות בינונית.

את המערכת אצל אדי כבר שמעתי וכל הכבוד להישגים. אבל, עדיין חסר את אפקט הברירות והבהירות של הסאונד במילים יותר פשוטות איכות

ואם תצליח לשכנע אותי עליי מנגל מפוצץ בשרים. :silly:

פורסם

נאדר - אתה שמעת את המערכת שלי לפני הרבה מאוד זמן - המצב היום הוא שלוש או ארבע ליגות למעלה.

אבל אני חייב להסכים איתך לגבי נושא הבהירות משום שהציוד שלי הוא ציוד פחות "בהיר" מרמקולים אחרים בתחום אבל זה גם בדיוק מה שאני אוהב.

הצליל אצלי הוא מאוד נקי מאוד צלול אבל פחות בהיר - וזה בכוונה תחילה.

נכון - יש משהו ביציבות של המערכת שפשוט לא ניתן להשיג אותו ללא שימוש בציוד טוב יותר, לדעתי זה גם יכול מאוד להיות קשור למערכת חשמל חזקה יותר - סה"כ הרכב ישן, 96.

אתה מוזמן להשמעה נוספת - אתה תבין על מה אני מדבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

כבד אווז בבקשה

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

בכל אופן מה שלא תעשה תעשה את זה באותה משפחה של רמקולים ואותה משפחה של מגברים....

תכלס אני הייתי ממליץ לך ללכת פאסיבי בתור התחלה ולהוסיף רק מיד וקרוס או חצי פסיבי חצי אקטיבי... סוג של בי אמפ

ולא לקפות ישר לרכישות של מגברים ופרוססורים

פורסם
ואם תצליח לשכנע אותי עליי מנגל מפוצץ בשרים. :silly:

כמי שאכל פעם או פעמיים אוכל דרוזי משובח, ולא, אני לא מדבר רק על לבנה.. אלא בעיקר על הקובה החריף והמוגרבייה - הקוסקוס האורגינל. וחצילים עם בורגול ששכחתי את השם של זה אבל זה יאמי יאמי. זה פיתוי לא קטן..:lol:

עכשיו אחרי שעשית אותי רעב:

אני לא לגמרי חולק עליך, אם שמת לב, אני רק חושב שזה איפשהוא באמצע.. הבהרתי את עצמי היטב, כמדומני.

יאללה מפגש מרכז על האש הבא, אתה על המנגל בכיייף שלנו. פחמים עליי..

• תוכן חדש...