Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה701 עם השלט יעלה כ2800,

מידים טובים 1000-1500,

מגבר 2 ערוצים טוב משומש - ???

בניה למידים כ1500 נגיד.

5300-5800 לפני המגבר :-(

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קומבינת הפיצול מסרסת אותך לחלוטין מהיכולת לשלוט בחיבור בין המידבאסים לסאב - לא מומלץ.

אתה חייב להפריד בין השניים - תן לסאב יציאה נפרדת משלו ותחסוך לעצמך עוגמת נפש גדולה מאוד עם המידבאסים.

או שתביא פרוססור, או שתביא קרוסים מתאימים

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

:oops: מסמיק..

אין ספק שסט שלושה חלקים, מוגבר אקטיבית, עם שליטה מלאה, זה סיפור. אבל התוצאה שאקבל, תצדיק את זה מן הסתם.

השאלה על איזה דברים אחרים אוותר לטובת זה :-)

טוב, בוא נחפש מגבר 2 ערוצים עכשיו.

פורסם

כן ירבו - רמת הפורום עולה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההמלצה שלי לפני שאתה רץ להוציא כסף על רכיבים חדשים:

1. תשנה את מיקום הרמקולים. חשוב מאוד שהטויטרים והמיד יגיעו מאותו מקום. חשובמאוד שהמרחק של רמקול הימני והשמאלי לאוזן שלך יהיו כמה שאפשר זהה. המלצה על התקנהבאזור ה KIKC PANEL, אפשר לרכוש מ Q-LOGIC , אפשר להכין לבד.

2. תבדוק ביסודיות את תחום ה מיד-בס תראה מה קורה שם, יכול להיות ש הקרוס לא יכול לפצות על בעיה שקיימת, למשל פיק בתחום המיד-בס שמכסה לך אחר-כך על ה מיד עצמו. הדרך הטובה ביותר להשתמש באודיו גנראטור ומד עוצמה. אם אין בנמצא אז אפשר להשתמש CD במיוחד לזה עם הרמוניות תדר בעוצמה זהה.

3. תבדוק ביסודיות את ה מעבר בין המיד לטויטר , יכול להיות שיש לך בעיה שם. הדרך הטובה ביותר לצייר גרף הענות של עוצמה בתלות בתדר במו שכתוב לעלה ב 2. לא תמיד ניתן להתגבר על בעיה כזאת , שהרבה פעמים נובעת מהאקוסטיקה הגרועה באוטו וממיקום הרמקולים. לפעמים צריך תיקונים בעזרת כרוס אקטיבי משוכלל עם מגבר נוסף לטויטרים .

מכונית זה מקום אקוסטי נורא ואיום, לצערי בזמן האחרון אני רואה מערכות יקרות להחריד שהשמע בהם הרבה פחות טוב ממערכות שעולות חמישית. הפתרון הוא לא תמיד לקנות רכיבים יקרים יותר

פורסם

קומבינת הפיצול מסרסת אותך לחלוטין מהיכולת לשלוט בחיבור בין המידבאסים לסאב - לא מומלץ.

אתה חייב להפריד בין השניים - תן לסאב יציאה נפרדת משלו ותחסוך לעצמך עוגמת נפש גדולה מאוד עם המידבאסים.

או שתביא פרוססור, או שתביא קרוסים מתאימים

אדי, כאשר אין תקציב לפרוססור/ מה שלא יהיה, בכדי להפריד את מידוופרים מהסאב, אז כן משתמשים ב"קומבינת" הפיצול, כאשר בעיניי היא ממש בסדר גמור. לפני שחיברתי ככה, היו לי חששות לגבי הTC, אבל הכל מסתדר יופי, והסאב מורגש מקדימה וכו'.

אולי אצלי זה בגלל שהמידוופרים לא עולים גבוה מספיק מ-60 עד 250HZ סה"כ.

הרי ברור מעליו שHU עם 4WAY היה פותר את כל הבעיות בחיים, אבל MONEY MONEY לא תמיד זמינים למטרות כאלה.

לסיכום: טרי אמפ לעניים :wink:

פורסם
אדי, כאשר אין תקציב לפרוססור/ מה שלא יהיה, בכדי להפריד את מידוופרים מהסאב, אז כן משתמשים ב"קומבינת" הפיצול, כאשר בעיניי היא ממש בסדר גמור. לפני שחיברתי ככה, היו לי חששות לגבי הTC, אבל הכל מסתדר יופי, והסאב מורגש מקדימה וכו'.

אולי אצלי זה בגלל שהמידוופרים לא עולים גבוה מספיק מ-60 עד 250HZ סה"כ.

הרי ברור מעליו שHU עם 4WAY היה פותר את כל הבעיות בחיים, אבל MONEY MONEY לא תמיד זמינים למטרות כאלה.

לסיכום: טרי אמפ לעניים :wink:

כשאין תקציב אז אין תקציב - אבל כשיש תקציב יש אפשרויות נוספות למשחק.

אני מוכן בכיף להדגים לך עד כמה חשובה הגמישות הזאת של היכולת להפריד בהגדרות בין הסאב למידבאסים - יכול להיות שאתה נהנה מהסאונד אצלך כי הכל נפל בצורה נכונה ויכול להיות אולי שאתה אפילו לא מודע לעוצמת השיפור שאתה יכול להשיג בסאונד ברכב שלך.

אני מאמין שהשמעה אצלי תוכל לתת לך רפרנס טוב לעניין הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מאמין שהשמעה אצלי תוכל לתת לך רפרנס טוב לעניין הזה.

בלי ג'נסיס וחתול תואם, זה לא רפרנס.. :-), אני לא נרגע מזה...

אדי, העניין נלקח בחשבון, אני שוקל זאת.

פורסם

קודם כל תעשה את הצעד לקראת שלושה חלקים - תתחיל עם קומבינת הפיצול.

אחרי זה כשתוכל להשתדרג עוד קצת תוסיף את הרכיבים החסרים - אפילו אם תהיה מרוצה, תהיה לך אפשרות לשפר מעבר - זה שווה את זה.

ולגבי מה שאמרו לך כאן לגבי הקרוס ותחום המיד - הכל טוב ויפה אבל מדובר בסט הייבריד אוביישן.

אם היה מדובר בסט 2 חלקים של סופרימו מילא, הטוויטר מסוגל לנגן מיד יפה מאוד גם בלי לצרוח והוופר גם פצצה אז אפשר להגיע למצב של שמע מדהים עם הסט הזה (בהינתן הגברה אקטיבית, קרוס מקורי או קרוס אקטיבי גם משחק תפקיד).

אבל עם טוויטר כמו הMT22 שהוא לא מפורט מספיק אבל חד מצד שני, להגביר דרכו מיד זה לגרום לו לצרוח את התחום הגבוה - ואז, תאמין לי, הוא לא נעים לאוזן.

במקביל המידבאס יתקשה לנגן תחום תדר רחב כל כך בכדי לפצות על חוסר של רמקול מידריינג' יעודי.

תעבור לסט שלושה חלקים אם אתה מעוניין להשאר עם הסט הקיים.

וגם לגבי הסופרימו - אפילו שהסט הזה הוא סט שני חלקים והוא נשמע מדהים - הוא תמיד ישמע טוב יותר אם תוסיף לו חלק שלישי שיוריד עומסים ותחומי תדר מהוופר והטוויטר.

Pioneer TS-X150

פורסם

CDM כמובן עדיף להשאר עם רמקולים מאותה משפחה .

כנל גם מגברים .. אם אתה מרוצה מהאודיסון תמכור ותחליף לאודיסון 6 ערוצים

פרוססינג .... למכור את האלפיין ולקנות אקליפס 4 WAY או קלריון ...לדעתי מהלך כזה יסתכם באיזה 5K

הוספה של איזה 1500 על ההד יוניט , CDM ב1000 .. הוספה של 1500 על המגבר ...

והתקנה

• תוכן חדש...