Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו צביקה - אני יודע שכבר רכשת את המעבד של אלפיין, אבל דובר כאן גם על אופציות זולות יותר.

וובכן, היתה לי שיחה (התכתבות באימיילים יותר נכון) עם אריק מאודיוקונטרול לגבי ה6XS

לפי המדריך של המוצר הוא יודע לפקח על מערכת 3WAY במובן של טוויטרים, בנד-פאס למידבאסים וחיתוך נוסף לסאב וופרים.

כלומר בי-אמפ + סאב.

מתברר... שהיציאה לסאב וופרים הינה יציאה סטריאופונית, כלומר סאב וופרים יכולים להיות גם וופרים.

במילים אחרות - אפשר לשלוט עם ה6XS במערכת שלוש חלקים קדמית מלאה.

במידה והפתרון הזה מתאים לך ואתה רוצה לבטל את הרכישה של המעבד, למרות שבעיניי היא רכישה מאוד כדאית - אתה יכול.

מעבר לכך - אני יודע מה הולכת להיות הרכישה הבאה שלי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שורלאק תתחדש על החלקים החדשים למערכת שלך.

בבקשה עם רק אפשר לדעת מאיפה רכשת את המגבר של ג'נסיס ומה המחיר שלו ומה המחיר של המידים שרכשת מלאוד אנד קליר?

תודה מראש.

פורסם

שינויים קלים..

החלטתי להגדיל בשקל תשעים.. במקום הסטריאו 60 החלטתי וכבר רכשתי.. סטריאו 100..

נכון, עכשיו הטוויטר זה MT22, אבל מי יודע מה יילד יום?:-D

אדי, והחיתוך לסאב יתבצע דרך הHU/מגבר. יכול להיות רעיון לא רע, אבל עדיין השליטה מול הפרצוף ובהישג יד שדיברנו בה..

פורסם

כל השליטה אצלי מול הפרצוף - את נקודות החיתוך אני לא משנה, מרוצה סוף.

אבל כן כמו שאמרתי כבר - עשיתה החלטה כדאית יותר מאשר החלטה משתלמת יותר וזאת בסופו של דבר החלטה טובה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הדואר בא היום.. הדואר בא היום..

בסימן טוב ובמזל טוב נולד לי פרוססור זכר.

הבייבי הגיע עטוף וארוז כמו שרק יפנים [נרכש מאיביי יפן] יודעים לעטוף ולארוז.. פידבק חיובי+ בדרך אליו..[אחרי שנראה שזה עובד:wink:]. הפרוססור, התצוגה והכבלים נראים חדשים לגמרי, ובסופו של דבר זה עלה לי כ2000+ ש"ח, שכולל את מחיר המוצר, המשלוח והאתנן [מכס].

אני בחרתי במשלוח אקספרס, שלקח כשבוע - אם לא לוקחים בחשבון את החגים - ושליח הביא את זה, קודם, עד הבית. מה שהוסיף כמה לירות למחיר הכולל אבל הוריד עצבים, קריזה, התקפת זעם, התרגזות, התעצבנות, דיכאון, דכדוך ועוד כמה תיאורים שאתה פוגש כשאתה מחכה ומחכה ומחכה ומחכה ומחכה ומחכה ומחכה ומחכה ומחכה, ובסוף אתה בא לדואר ורב, ומתווכח, ומשתגע, ומתחרפן מהם..

בקיצור תיהנו מהתמונות כי אני נהנה מהם מאד :-)

16102008189 (Small).jpg

16102008190 (Small).jpg

16102008191 (Small).jpg

16102008192 (Small).jpg

פורסם

תתחדש יצביקה !

מקווה שתהיה מרוצה לפחות כמוני מהמערכת שלך .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

צביקה תתחדש,

אני מאוד שמח בשבילך, ומכווה לשמוע בקרוב :twisted:

פרוססור ממש טוב ונדיר היום, כי כבר לא מיצרים אותם הבנתי.

חוץ מזה, אני חושב שהוא כבר ברכב שלך :wink:

כן או לא, אבל חתימה כן אחרי שדרוג:-D

פורסם

מזל טוב, אתה יודע שאחרי 8 ימים עושים לרך הנולד ברית?

זה אומר שיש לך 8 ימים לסגור התקנה, אני כבר אדאג להזמין את מי שצריך לברית.

ד"א העוגות עליך. :)

פורסם

תשמעו, מגיע לבחור היפני הזה צל"ש. איך ארז יפה, הכל עם ניילון "פצפץ", שכבות, והכבלים.. הכבלים.. בעיקרון לתפעל את הפרוססור צריך כבל AINET וכבל לדיספליי, אבל אם אפשר לשים יפה יפה, מגולגלים עם גומיות ומסודרים, עוד כמה כבלים, קליפסים, תושבות, וכו' למה לא? ולמה אני מתלהב? כי ראשית, משום כך אני מרגיש שקניתי חדש. שנית, זה מראה סטנדרטיים אחרים במכירה ובהעברת ציוד. האהבה לתחביב מחייבת רצון "להיטיב" עם חבריך לתחביב, כשם שהיית מצפה לקבל, ולצערי אנו רחוקים עדיין מאד מכך, כשאדם מפרסם ציוד X למכירה, ששווה Y ש"ח, בצורה הגונה והוגנת ומקבל הצעות מגוחכות ומעליבות.

כבר שמעתי על מוצרים ששווים כחדש 7000 ש"ח, וכשדורשים עליהם 4000 ש"ח, במצב מצויין, שזה מחיר הגון והוגן, מתקבלים אצל המוכרים הודעות ובקשות של "2500 ש"ח אני בא עכשיו".. נו, באמת.. בנאדם שיש לו כסף לרכוש מאזדה 3, לא מנסה לקנות באותו סכום טויוטה קאמרי.. נכון, כולנו רוצים לקנות מרצדס במחיר של קוטג' 5%, אבל היי אנשים, קצת כבוד. אין לך? או שתרד מזה ותרכוש ציוד תואם את תקציבך או תחסוך עוד קצת, אבל תחסוך מעצמך והמוכר את ההצעות הנלעגות.

אגב, אין לי שום ציוד למכירה. [לפחות לא כרגע:wink:]

ותודה רבה לdannyg על העזרה, שיחקת אותה איש. ברית או לא, אתה יודע שצביקה לא בא בידיים ריקות. נשארת רעב היום?:lol:

גיא, הרג אותי הספר שמהבאסים שלך כמעט היה עושה גוונים אדום/כתום לאיזה קשיש עוד רגע..

• תוכן חדש...