Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בעת נסיעה של 100 האוטו התחיל לרעוד ונשמעו רעשים ,הורדתי מהירות והרכב נכבה לאחר כמה דקות ניסיתי שוב להניע ולאחר ניסיונות רבים האוטו הניע אך הוא מגמגם נסעתי עד לבית שלי עוד כ 2 ק"מ והייתה בעיית סחיבה רצינית

האוטו עבר 180,000 ק"מ בבדיקה היה שמן בגיר ובמנוע והאוטו לא התחמם

מה יכולה להיות הבעיה??

פורסם

מנוע וראש מנוע לא יכול להיות אין נזילות המנוע עובד פיקס רק מגמגם

מניסיוני הרב עם רכב זה והחלפת כוהלים מרובה לא ניראה לי שזה כוהל יכול להיות פלאג???טיימיניג??

פורסם
מנוע וראש מנוע לא יכול להיות אין נזילות המנוע עובד פיקס רק מגמגם

אכן, יתכן שזו תקלה קלה, אבל זכור, NEVER SAY NEVER

באיחולים לתקלה קלה ולא יקרה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקיי אז ככה רציתי לעדכן אותכם במה שקרה פתחתי את הראש חשבתי שהראש מהראש הפסנתר והראש נראים בסדר גמור כאשר ניסיתי להניע עוד פעם נעלם הראש כרגע האוטו רק מגמגם בהנעה ומזייף נראה שעובד על 2 בוכנות

לאחר מכן החלפתי פלאגים אך עדיין המנוע מזייף הוצא את פלאג 3 ו4 משמאל לימין והמנוע לא מגיב להם כלומר כאילו עובד על 2 בוכנות מוזר מאוד!!אבל כאשר אני מוציא את פלאג 2 המנוע נכבה דרך אגב עשיתי סיבוב שוב על האוטו והוא לא סוחב!!

יש לציין שיש שמן במנוע מים הכל!!המנוע לא התחמם לי משהו מאוד מוזר לי חייב את עזרכתם!!!

מה לעשות אולי סלילי הצתה????

פורסם

אוקיי אז כך מבקש את עזרכתם להלן הפרטים:

הרכב הוא רנו מגאן 97 (קופה) 97 אוטמט עבר 183,000 אלף קילומטר

לאחר נסיעה בכביש החוף הרכב התחיל להשמיע רעש מהמנוע(דפיקות)ולקראת עצירה הוא פשוט נכבה.

לאחר כמה נסיונות הנעתי את הרכב שמהמנוע מזייף עובד על 2 בוכנות ,הגעתי הבייתה פתחתי את הראש מנוע הנעתי שוב והרעש נעלם כאילו משהו היה תפוס

לאחר הצעה של חבר החלפתי פלאגים ללא הטבה ,עכשיו הרכב מזייף עובד על 2 בוכנות .הוצאתי את חוטי ההצתה של פלאג 3 ו4 משמאל לימין ,אך המנוע לא הגיב,לאחר מכן הוצאתי את חוטי ההצתה של פלאג 1 ו2 והמנוע נכבה.

כרגע לרכב יש קושי בהנעה וכאשר הוא מניע הוא מזייף עובד על 2 בוכנות(לא סוחב בכלל בנסיעה)

יש לציין כי שמן מנוע,גיר ומים תקינים.

מה יכולה להיות הבעיה ?

אשמח גם אם משהו יוכל להפנות אותי למשהו באיזור חיפה

תודה מראש

פורסם
אוקיי אז ככה רציתי לעדכן אותכם במה שקרה פתחתי את הראש חשבתי שהראש מהראש הפסנתר והראש נראים בסדר גמור כאשר ניסיתי להניע עוד פעם נעלם הראש כרגע האוטו רק מגמגם בהנעה ומזייף נראה שעובד על 2 בוכנות

לאחר מכן החלפתי פלאגים אך עדיין המנוע מזייף הוצא את פלאג 3 ו4 משמאל לימין והמנוע לא מגיב להם כלומר כאילו עובד על 2 בוכנות מוזר מאוד!!אבל כאשר אני מוציא את פלאג 2 המנוע נכבה דרך אגב עשיתי סיבוב שוב על האוטו והוא לא סוחב!!

יש לציין שיש שמן במנוע מים הכל!!המנוע לא התחמם לי משהו מאוד מוזר לי חייב את עזרכתם!!!

מה לעשות אולי סלילי הצתה????

למה פתחת את הראש מלכתחילה???

עכשיו אחרי פתיחת הראש יש עירבוב של מים ושמן, משמע לא חיברת אותו בחזרה כראוי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לחבר שמעליי, נראה לי הוא התכוון לכך שהוא הסיר את המכסה שסתומים ולא ראש מנוע.

לפותח השרשור רצוי שתתחבר למחשב רכב כדי לאבחן את הבעיה.

• תוכן חדש...