Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד עכשיו הייתה לי מונדיאו 2004, אין ספק שזהו רכב יפה ומפנק, אך אצלי ספציפית ברכב הייתה בעיית צריכת דלק גבוהה ביותר.

לצורך העיניין מונידאו דומה צורכת בתוך העיר 1/8 ואילו המונדיאו שלי צורכת 1/5.4 שזהו הבדל משמעותי.

ניגשתי למגרש שממנו רכשתי, לאחר 3 חודשים שאני עם הרכב, ואלו לקחו אחריות , ואמרו שיבדקו.

אכן בדקו ומצאו שהרכב באמת מגזים, ולכן הציעו לי חלופה.

האופציות הן כאלו:

מונדיאו נוספת בשנתון 2004

או כל רכב אחר שעומד בסדרי גודל של המחיר

השאלה היא מה לקחת?

מה חשוב לי:

1. אבזור

2. בטיחות

3. מרווח פנים

4. נוחות

5. צריכת דלק נורמלית (גם 1/10 זה מקובל עליי מאוד)

6. יופי חיצוני (זה חשוב לאשתי, וגם חשוב לה שזה לא רכב שכל היום רואים בכביש כמו מאזדה 3)

עזרתכם בבקשה....

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

נראה לי שכל הסיפור של המונדיאו שלך זה איזה חיישן שעולה כמה מאות שקלים.

קח את האוטו לבדיקה ממוחשבת שתמצא את החיישן הסורר - ושהמגרש ישלם את עלות התיקון - וחסל סיפור...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ממליץ על הפיגו 407 בקצה גבול המחיר שלך רכב מודרני נוח בטיחותי ונראה פשוט מעולה.

כשאתה קונה אוטו אתה חייב לראות את התגובות שלו מבחינות השוק, ולצערי ה407 ממש לא בקטגוריה הזאת.

יש לה ירידת ערף מטורפת ומזכירה מאוד את זאת של הC5 שהיא פשוט זוועתית.

ניתן למצוא היום C5 ממודל 2003 במחיר של 40K, לא חבל על הכסף?

תחפש אולי אקורד, אוטו מפנק אבל קצת יקר לאחזקה, שיקול שלך.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם
נראה לי שכל הסיפור של המונדיאו שלך זה איזה חיישן שעולה כמה מאות שקלים.

+1

מצתרף להמלצה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב כבר חודש נמצא במוסך, הביאו מהנדס חברה ומה שלא תרצה, לא מצאו כלום.

אני עכשיו בדרך למגרש להחליט, נראה מה יצא...

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם
כשאתה קונה אוטו אתה חייב לראות את התגובות שלו מבחינות השוק, ולצערי ה407 ממש לא בקטגוריה הזאת.

יש לה ירידת ערף מטורפת ומזכירה מאוד את זאת של הC5 שהיא פשוט זוועתית.

ניתן למצוא היום C5 ממודל 2003 במחיר של 40K, לא חבל על הכסף?

תחפש אולי אקורד, אוטו מפנק אבל קצת יקר לאחזקה, שיקול שלך.

בהצלחה!

לא חבל לשלם מחיר סופר גבוהה על האקורד + עליות ביטוח גבוהות ?

מעבר לזה , במחיר של הצרפתיות הם נותנות תמורה שהאקורד רק יכולה לחלום עליה, ובסוף מוכרים בזול בדיוק כמו שקנית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תלוי מה זה שנתון מתקדם יותר, הצורה החדשה של המונדאו נחשבת לאלוהית, היא מעולה, הצורה שלפני, כמו שהייתה לך נחשבת ללא מצדיקה את המחיר.

פורסם
קח מונדאו אחלה רכב ואל תתקרב לצרפתיות בשום אופן הן רכבים ללא שוק וכל בעיה שלהם היא ב"צבע"

ל607 אין שוק, ל308 אין שוק גדול, ל407 שהיא נחשבת למקבילת המונדאו יש שוק ולא קטן.

הבעיות הן לא בצבע אלא במחשבים, בפזו החדשות מבחינת המחשב אתה מהמר, או שיהיו לך בעיות לא חשובות או שאתה תחליף הרבה מחשבים=הרבה כסף.

פורסם
ל308 אין שוק גדול

:roll:

איך לעזאזל אתה יודע את מצב השוק של מכונית חדשה לגמרי שהתחילה להמכר בישראל כולה לפני מס' חודשים ונכון לרגע זה אפילו יחידה בודדת לא מופיעה למכירה באתר המכירות הכי פופולרי- YAD2.

פורסם

מה שהוא כתב על ה-308 ניחא, אבל...

ל407 שהיא נחשבת למקבילת המונדאו יש שוק ולא קטן.

לא ברור לי מאיפה הוא הביא את זה - כי אפילו כחדשה היא אף פעם לא נמכרה טוב - גם לא לציי הרכב.

כנראה ששמו מעיד עליו...:-D

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...