Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ענישה לא מרתיעה פסיכופטים, רק אנשים שקולים.

הדרך היחידה לעצור פסיכופטים היא לאבחן אותם מוקדם, וזה לא תמיד אפשרי.

בדיוק. לא שזה משנה למדינה. בכל פעם שמישהו מבצע פיגוע התאבדות ישר מרימה צמרת הממשלה קול צעקה "להרוס לו ולמשפחתו את הבית", כאילו שזה באמת ירתיע מחבלים מתאבדים מלבצע פיגועים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שכתבתי כבר פעמיים בשרשור הזה - מבחינתי פתרונות רדיקליים הם למשל למסור את הילד למשפחה/חברים/אימוץ וכדומה. להרוג אותו זה לא פתרון רדיקלי - זה התגלמות השגעון והטירוף.

ומה קורה כשהאימא היגרה אל הארץ, לא מכירה את השפה, לא את מנהגי המקום, לא את הכלים שהמדינה מעמידה לתמוך באנשים שבמצבה - מה קורה אז?

כל כך קשה להבין שבנסיבות קיצוניות מסוימות, עם מצב נפשי רעוע אדם עלול לעשות מעשה שהוא יצטער עליו אח"כ במשך כל חייו?

קל לחיות בבועה ולטעון ש"לי זה לא יקרה", צריך לזכור שרק המזל גרם לפלוני א' להיוולד בבועה ולפלוני ב' להיוולד במקום מזעזע.

תזכור - המרחק מת"א לעזה (למשל) הוא פחות ממאה ק"מ...

פורסם

אותה אימא שהיגרה ידעה לקחת סל קליטה, לשכור בית, לרשום את הילד אחרי הלידה וללכת לטיפול פסיכיאטרי אז הטיעול של לא מכירה את המדינה לא תופס.

אם אתה היית במדינה זרה במצב שאתה טוען שהיא היתה היית מעלה על דעתך להרוג את הילד שלך? אני בטוח שהתשובה שלילית ושאם המצב היה כל כך קשה היית כבר חוזר לארץ שלך ולא חושב על דברים כאלה (ואני מכיר לפחות 2 שעשו את זה וחזרו לרוסיה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ומה קורה כשהאימא היגרה אל הארץ, לא מכירה את השפה, לא את מנהגי המקום, לא את הכלים שהמדינה מעמידה לתמוך באנשים שבמצבה - מה קורה אז?

כל כך קשה להבין שבנסיבות קיצוניות מסוימות, עם מצב נפשי רעוע אדם עלול לעשות מעשה שהוא יצטער עליו אח"כ במשך כל חייו?

קל לחיות בבועה ולטעון ש"לי זה לא יקרה", צריך לזכור שרק המזל גרם לפלוני א' להיוולד בבועה ולפלוני ב' להיוולד במקום מזעזע.

תזכור - המרחק מת"א לעזה (למשל) הוא פחות ממאה ק"מ...

צודק, שכנעת אותי, מאוד יכול להיות שמאיפה שהיא באה (מדינת עולם שלישי, לא? :-P ) נהוג לרצוח את הילדים אם הם מעצבנים אותך יותר מדי. אז היא בעצם פשוט הגיעה לכאן וחשבה שבישראל זה אותו הדבר. שמעתי שהיא אמרה לחוקרים בפליאה "מה, אתם לא רוצחים את הילדים שלכם אם הם צורחים כל היום או לא מתנהגים יפה?". מסכנה, בסה"כ עקבה אחרי מסורת רבת שנים, ופה צולבים אותה כאילו שהיא מפלצת :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עשית כרגע מעשה שלא יעשה (אפילו בציניות)- הפכת מיקרה קיצוני וחולני למסורת רבת שנים של המדינה (מדינות) אשר חמישית מהתושבים של מדינתך היגרו מהן.

תאמין לי, רוני, שגם ב"מדינת עולם שלישי" ,כדבריך, היא מפלצת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
צודק, שכנעת אותי, מאוד יכול להיות שמאיפה שהיא באה (מדינת עולם שלישי, לא? :-P ) נהוג לרצוח את הילדים אם הם מעצבנים אותך יותר מדי.

תרשה לי למחות בתוקף על הדברים שרשמת! ראוי היה לשקול טוב יותר את הדברים לפני שכתבו.

כן, ישנם אנשים שעולמם מושלם וכל הסובבים אותם אנשים נורמטיביים.

תתפלא לשמוע שישנם אנשים - גם במדינת ישראל - עם מצוקות קשות שאינני יודע איך אני או אתה היינו מסוגלים להתמודד איתם אילו חלילה היינו נקלעים למצבם.

העולם איננו סובב סביב קניון 'ארנה'.

פורסם
עשית כרגע מעשה שלא יעשה (אפילו בציניות)- הפכת מיקרה קיצוני וחולני למסורת רבת שנים של המדינה (מדינות) אשר חמישית מהתושבים של מדינתך היגרו מהן.

תאמין לי, רוני, שגם ב"מדינת עולם שלישי" ,כדבריך, היא מפלצת.

תרשה לי למחות בתוקף על הדברים שרשמת! ראוי היה לשקול טוב יותר את הדברים לפני שכתבו.

תתפלא לשמוע שישנם אנשים - גם במדינת ישראל - עם מצוקות קשות שאינני יודע איך אני או אתה היינו מסוגלים להתמודד איתם אילו חלילה היינו נקלעים למצבם.

הופה, הופה. עצרו רגע. ועכשיו תסבירו לי מה לעזאזל הבנתם ממה שכתבתי? כי קראתי את הדברים שכתבתי שוב ולי זה נראה די ברור שהם ציניים לחלוטין. ול-vladclar - זה כל הפואנטה של ציניות, להגיד משהו לחלוטין לא נכון/הגיוני/קורקטי בשביל להדגיש עד כמה זה מגוחך לחשוב ככה.

דורקי - אני אתעלם באלגנטיות מהערתך המטופשת על קניון ארנה. אני בכלל גדלתי על קניון רננים (עכשיו הבנת שזה בציניות?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

דורקי - אני אתעלם באלגנטיות מהערתך המטופשת על קניון ארנה. אני בכלל גדלתי על קניון רננים (עכשיו הבנת שזה בציניות?)

הבנתי גם מקודם שזה נכתב בציניות, חבל שאתה לא הבנת שישנם דברים שלא כותבים - בין אם מדובר בציניות ובין אם לא.

האישה עשתה מעשה מפלצתי, המסר שאני מנסה להעביר אליך שהחיים דרסו עד דק אדם שפוגע כך בילדו - עצמו ובשרו.

תתפלא - אבל את העונש העיקרי היא לא תקבל ממערכת המשפט, אלא מעצמה. האישה הזו לא תוכל לברוח לעולם מהמעשה שעשתה.

ורוני, קצת חמלה לא תזיק לך.

פורסם
הבנתי גם מקודם שזה נכתב בציניות, חבל שאתה לא הבנת שישנם דברים שלא כותבים - בין אם מדובר בציניות ובין אם לא.

האישה עשתה מעשה מפלצתי, המסר שאני מנסה להעביר אליך שהחיים דרסו עד דק אדם שפוגע כך בילדו - עצמו ובשרו.

תתפלא - אבל את העונש העיקרי היא לא תקבל ממערכת המשפט, אלא מעצמה. האישה הזו לא תוכל לברוח לעולם מהמעשה שעשתה.

ורוני, קצת חמלה לא תזיק לך.

א. את ה"דברים שלא כותבים" תשמור לתלונות על הומור שחור, בדיחות שואה וקריאות לרצח עם (וגם על שני הדברים הראשונים אני לא בהכרח אסכים איתך). לא צריך להיות יפי נפש ואפשר לחשוב באמת כבר מה כתבתי - כולה שהאשה הזאת מטורפת. ועכשיו אני גם אוסיף שאני מרחם הרבה יותר על הילד שלה מאשר עליה. גם את זה אסור לכתוב?

ב. אני לא צריך את המסרים שלך, תאמין לי שיש לי אמות מוסר גבוהות מספיק גם ככה. החיים דרסו עד דק - סלח לי אבל זה מעניין לי את הישבן (לא כתבתי תחת כדי לא להעליב אותך). גם אם היא ההתגלמות הנשית של איוב זו לא סיבה לרצוח את הילד שלה. הסיבה היחידה לרצח היא כי האישה לוקה בנפשה באופן קיצוני, נקודה.

ג. לא מעניין אותי איזה עונש היא תקבל ממערכת המשפט (אגב, לא מן הנמנע שהיא תוכרז משוגעת ותשב כל חייה במוסד פסיכיאטרי סגור, או רק 20 שנה, נניח), ומגיע לה לסבול אם היא הרגה את הילד שלה. מצטער, ככה זה בסטנדרטים ה"מוזרים" שלי.

ד. חמלה יש לי מספיק, תודה. כלפי הילד המסכן, וכן - כלפי האשה המטורפת. אבל אני לא מנסה להתייפייף ולהגיד כמה שהיא מסכנה. אם היא לא מטורפת עם תעודות היא צריכה לשבת בכלא עד סוף חייה. אם היא כן מטורפת - היא צריכה לשבת במוסד סגור כל חייה. זה הכל.

ה. אני כותב בעצבנות כי מה לעשות, עצבנת אותי. מהערה קטנה אחת (שבכלל לא באה "נגדך" אלא רק כדי להדגיש משהו) התחלת תיאוריה שלמה בנוגע אלי, לאמות המידה והמוסר שלי וליכולת הסקת המסקנות וההגיון שלי. אתה מתפלא שזה מעצבן אותי?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תסלח לי אבל אתה מדבר לא לעניין.

במסגרת פעילותי ההתנדבותית יצא לי לפגוש לא מעט משפחות שקנעיון בשבילם זה המבנה הזה שאין להם כסף אפילו לאוטובוס שמגיע אליו, שילדיהם מעולם לא היו בסרט, הצגה, בריכה או מופע כלשהו ואפילו פרוסת לחם עם קוטג' זה לא דבר מובן מאליו שיש בבית ואף אחד מהם לא חשב להרוג את אחד הילדים או אפילו למסור אותם לאומנה (להיפך. הם נלחמים על הזכות לגדל את ילדיהם).

ג. לא מעניין אותי איזה עונש היא תקבל ממערכת המשפט (אגב, לא מן הנמנע שהיא תוכרז משוגעת ותשב כל חייה במוסד פסיכיאטרי סגור, או רק 20 שנה, נניח), ומגיע לה לסבול אם היא הרגה את הילד שלה. מצטער, ככה זה בסטנדרטים ה"מוזרים" שלי.

רוני, הילד הוא קורבן של מחלת הנפש שלה ולכן היא צריכה לקבל טיפול ולצאת לחופשי רק כשהיא בריאה בנפשה ולא מסוכנת לציבור. אין מה להעניש אותה בדיוק כמו שאין מה להעניש ילד בן שנה שנפלה לו הצלחת מהיד.

תאמין לי שברגע שמצבה ישתפר והיא תבין מה היא עשתה העונש של לחיות עם הידיעה שהרגת את הילד שלך יותר גרוע מכל עונש אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מעניין אותי איזה עונש היא תקבל ממערכת המשפט (אגב, לא מן הנמנע שהיא תוכרז משוגעת ותשב כל חייה במוסד פסיכיאטרי סגור, או רק 20 שנה, נניח), ומגיע לה לסבול אם היא הרגה את הילד שלה. מצטער, ככה זה בסטנדרטים ה"מוזרים" שלי.

רוני, כדי לעשות סדר בדברים:

באף מקום לא טענתי שהאישה לא צריכה להענש בחומרה, לדעתי יש למצות איתה את הדין עד תומו.

זה איננו עומד בסתירה לכך שיש בי רחמים אל האישה, הבן והבעל שכל חייהם נהרסו.

שום עונש לא ישחרר את האישה מהמעשה שלה, שאיתו היא תצטרך לחיות כל חייה.

שי, אין ביננו שום ויכוח.

הניסיון שלי להבין את מעשה האישה איננו מהווה בשום פנים ואופן הסכמה לכך.

לכן אינני מבין גם מה אתה מנסה להראות לי, כיוון שדעתי כדעתך.

• תוכן חדש...