Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חבר'ה.

שאלה חדשה עלתה לי בראש.

גיליתי שכתוב לי על הקרבורטור XY7, מה זה אומר? איזה דגם עם אפשר קצת הסבר על הקרבורטור.

שאלה שניה חשבתי לפרק את הקרבורטור כי לנקות אותו, מה רמת הקושי של פירוק והרכבה של קרבורטור?

ושאלה אחרונה, מה אני צריך לקנות זאת אומרת שצריך להחליף בכול פירוק של קרבורטור?

תודה מראש

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
חשבתי לפרק את הקרבורטור כי לנקות אותו, מה רמת הקושי של פירוק והרכבה של קרבורטור?

עזוב אותך, החופש הגדול עומס להסתיים ואיתו גם ימי השיעמום העליזים. אני ממתין בכליון עיניים לתגובתו של צביקה :-)

פורסם

מה זה אומר? זה אומר שאתה לא יודע או לא טורח לחפש בגוגל.

לפי הדף הזה וגוגל בכלל XY7 מציין את סוג המנוע מה שמצביע גם שהפג'ו 205 שלך היא כנראה משנות ה80 ובנפח 1360 סמ"ק.

הקרבורטור ברכב הזה לפי הדף הנ"ל הוא Carb Solex 34 PBISA 12

הדף הזה יראה לך תמונות מאתרים שונים הקשורות לקרבורטור הנ"ל

הדף הזה יסביר לך איך לטפל בקרבורטור לבד, בהנחה שאתה מבין צרפתית.

את כל שאר המידע תוכל למצוא בעצמך אני מאמין

פורסם

אוכל הוא לא אוכל דלק עם כבר הוא נותן דלק! 1:15 ממוצע!

עשן שחור אפילו לא טיפה.

אבל משום מה במעל ל-120 קמ"ש הוא מתחיל לקרטע, כאילו עוצר נוסע עוצר נוסע, וממש באגרסביות.

איזה סיבה יכולה להיות לזה?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
אוכל הוא לא אוכל דלק עם כבר הוא נותן דלק! 1:15 ממוצע!

עשן שחור אפילו לא טיפה.

אבל משום מה במעל ל-120 קמ"ש הוא מתחיל לקרטע, כאילו עוצר נוסע עוצר נוסע, וממש באגרסביות.

איזה סיבה יכולה להיות לזה?

מה אתה מצפה מגרוטאה משנות ה-80 :smilecolr שתוריד הילוך ב-120 ותאיץ על כביש 6 כאילו אתה נוסע על מיאטה ?

קפוץ לביקור אל חבר הפורום צביקה וקבל טיפול 8)

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...