Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיבוב על מאזדה RX8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע ונקל זהו מנוע פשוט.

הבעיה שהיתה קימת בעבר ,זה שחיקה גבוהה בלשוניות אטימה (רינגים) .

אם השנים זה השתפר , אך עדיין מצריך טיפול צמוד יותר ממנועים "רגילים".

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
"עושים צחוק" זה לשון המעטה.

היתה תקופה ארוכה שהם התעקשו שהרכב ייובא באופן סדיר "אבל עוד אין תאריך".

הRX8 בארה"ב זהה לזו שיש באירופה?

בדלק אכן הביאו מספר יחידות לצורך תקינה-המנועים אכן התחממו

פורסם
נראה לכם שמוסך של מזדה בארץ יצליח לתקן מנוע ונקל ?

אם בצבא חיילים בסדיר מתקנים מנוע וונקל אז גם במוסך של מאזדה יכולים. דווקא יחסית המנוע מאוד פשוט במבנה שלו, אפילו יותר ממנוע 4 פעימות רגיל.

פורסם

שימו לב בתמונה של הRX8 שבאנגליה .. בכנף הקדמית יש כונס אוויר .. ובתמונה של הRX8 שבישראל אין את זה

למה????

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם
שימו לב בתמונה של הRX8 שבאנגליה .. בכנף הקדמית יש כונס אוויר .. ובתמונה של הRX8 שבישראל אין את זה

למה????

יש.....

1.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ורק שתבינו איך "דלק מוטורס" עושים מכולנו צחוק, לאחרונה חזרתי מביקור באריזונה, שם דווקא היו RX8 בכל פינה. להזכירכם, באריזונה חם למדי (כמה? 45 מעלות בצל), והסיבה הרשמית של "דלק מוטורס" לחוסר ייבוא הRX8 הוא "האקלים הישראלי".

מישהו מפגר בסיפור הזה, וזה לא "דלק מוטורס".

מה שעוד יותר מצחיק זה שמיקום המבחנים של ה RX8 הוא ב"עמק המוות" בארה"ב, בין המקומות החמים והיבשים בעולם, והטענה של היבואן הוא שבארץ חם מדי בשביל הRX8.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
אפה יש ???? אני מדבר על כנף קדמית צד ימין אני לא רואה כלום ....

תסתכל בתמונה שצירפתי מעליי, יש חריץ בין הכנף לדלת... אתה רואה?

פורסם
מה שעוד יותר מצחיק זה שמיקום המבחנים של ה RX8 הוא ב"עמק המוות" בארה"ב, בין המקומות החמים והיבשים בעולם, והטענה של היבואן הוא שבארץ חם מדי בשביל הRX8.

לפי דעתי השיקול של "דלק מוטורס" היה האחריות של היצרן לגבי המנוע. כאשר התחילו לשווק את הרכב מאזדה נתנו רק שנה 1 אחריות על המנוע... זאת הייתה יכולה להיות בעיה רצינית בארץ מבחינה שיווקית ותדמיתית.

פורסם
תסתכל בתמונה שצירפתי מעליי, יש חריץ בין הכנף לדלת... אתה רואה?

אני לא רואה את זה אתה יכול לסמן את הזה. בשביל לראות שאנחנו מדברים על אותו דבר .

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם

למה נראה לכם שהמוסכניקים בארץ כל כך שונים מהמוסכניקים בחו"ל?

ואני לא מדבר על סדנאות שיפורים טחונות בכסף וספונסרים אלא על מוסכניקים רגילים במוסך של מאזדה, לצורך העניין.

• תוכן חדש...