Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובי, פשוט מ-ד-ה-י-ם. וואוו! האוטו מדהים לחלוטין.

שמור עליה וסע בזהירות.

אם כבר אז החלקת סמלים, תוריד את הסמל מקדימה!

הסמל הקדמי הופך את הרכב למכוער יותר, למרות שאני מת על עיצוב כולו, רק להוריד את הסמל או להחליף לסמל של פיאט חדש יותר.

לא יודע חבר'ה, מה יש לכם נגד הסמל הזה, אבל לפי דעתי זה אחל'ה סמל והוא מתאים מאוד לאוטו. סמל החדש יהיה פחות מעניין וזה מתאים לקווים של הרכב ועיצוב חיצוני שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוכר? :-P

באמת השקעה יוצאת דופן ברכב מאוד מיוחד

תהנה.

ספר לנו קצת על המקום בו שיפצת את הרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כל הכבוד על ההשקעה הרבה, הסבלנות והכל.

השקע מזמנך וצלם באור יום, בצורה נורמאלית, כדי שנזכה לראות את הגוון האמיתי והרצוי.

משכנתא זה קל

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה. אין לי מילים.

אבל מה שהכי חשוב זה שאתה מרוצה מהשיפוץ :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

קבוק אין מילים.

הרכב באמת באמת מדהים!

אי אפשר להתעלם ממנו , הוא נראה נשמע ומרגיש כמו שצריך.

תתחדש.

תמונות רישמיות ניתן לעזרא לתת ת'עבודה :-)

P1240474.JPG

P1240454.JPG

P1240447.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני מאמין שהסיפור עלה בסביבות ה20K שקל לפי מה שבדקתי פעם אחרונה אצל נתן ב"הנדסת חלומות".

הסמל יפה אבל אם מחליקים רב המכוניות זה נראה טוב יותר גם לא צריך לפחד מגנבת סמלים אצלי היה לי את האפשרות בזמנו בצביעה ולא עשיתי למרות שאני מרוצה מהחלטה יש כמה טיגרות שכן החליקו סמלים במעדון והם נראות טוב.

S2000

פורסם

מעולה! כיף לראות את התוצאה המדהימה.

תתחדש. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...