Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצות לצלם חתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש מישהו שבאמת יודע מה הוא עושה . בחיפושים שלי ראיתי הרבה צלמים שפשוט עושים תמונות של point and shoot במצלמה טובה. אני מחפש משהו קצת מעבר. אם יש לכם מישהו להמליץ עליו אני אשמח.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

עזר חדד מסטודיו עמרם בפ"ת - צילם ב-2 חתונות של חברים והתמונות פצצה. מהיכרות אישית איתו הבחור מדהים, ומצלם מצויין.

אם תרצה אני יכולה למצוא לך את מספר הטלפון שלו

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

על איזה אזור בארץ מדובר, אני יכול להמליץ על מספר צלמים העניין הוא שמומלץ לראות "עבודות קודמות" ככה שעדיף שהסטודיו יהיה קרוב יחסית.

*מומלץ גם לא "להסתנוור" ממחיר נמוך שדבוק לעבודה באיכות גבוהה, היות ויהיה ככל הנראה הבדל גדול בין מה שתראה למה שתקבל.

כשמדובר על כמות אנשים גדולה (400+) ואולם שמאפשר זאת (תקרה גבוהה) כדאי לשקול גם רחף.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אתה מחפש רק צלם סטילס או צוות צילום כולל וידאו ?

בתור אחד שלא מזמן סגר עם צוות צילום לחתונה שלי,אני יכול להמליץ לך רק דבר אחד:

תלך ותעשה סקר שוק,כי לכל אחד יש טעם אחר בצילום (לך בתור לקוח ולצלם בתור צלם).

אני ראיתי המון צוותי צילום "נחשבים" ויקרים\יוקרתיים שממש לא אהבתי את העבודה שלהם, ומצד שני יצא לי לראות צוותי צילום יותר זולים שמאוד אהבתי את האיכות שלהם והסגנון שלהם.

יש צלמים רבים שיבואו ו"יפרקו" לך 4000 תמונות בחתונה,אבל בלי ייחוד מסויים בתמונות, ויש כאלה שיבואו ויעשו לך רק 2000 תמונות,אבל מתוך ה-2000 תמונות האלה תראה המון תמונות שפשוט קלטו את הרגע כמו שצריך, ובסוף זה מה שחשוב.

לכולם מצלמות דיגיטליות והם יבטיחו לך "מינימום" 4000 תמונות על דיסק, אל תסתנוור מזה, כי אחרי 50 תמונות אתה בעצמך תשתעמם מהתמונות, תחפש איכות, לא כמות.

בהצלחה.

נ.ב

ואם בכל זאת אתה רוצה "שם" מומלץ, אתה מוזמן לפנות בין היתר לאבנר צרפתי, אומרים שהוא אחד הטובים (והיקרים) בתחום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש צלמים רבים שיבואו ו"יפרקו" לך 4000 תמונות בחתונה,אבל בלי ייחוד מסויים בתמונות, ויש כאלה שיבואו ויעשו לך רק 2000 תמונות,אבל מתוך ה-2000 תמונות האלה תראה המון תמונות שפשוט קלטו את הרגע כמו שצריך, ובסוף זה מה שחשוב.

לכולם מצלמות דיגיטליות והם יבטיחו לך "מינימום" 4000 תמונות על דיסק, אל תסתנוור מזה, כי אחרי 50 תמונות אתה בעצמך תשתעמם מהתמונות, תחפש איכות, לא כמות.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

כמו כן יקר לא מבטיח תמיד איכות טובה בהרבה, מה גם שסטודיואים (סטודיו ברבים) עובדים עם קבלני משנה וכולי

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לפני שנה אנחנו ועוד 2 זוגות חברים, שכרנו את שירותיו של אבי מאדום צילום בירושלים והיינו מאד מרוצים, גם בת דודה שלי שכרה את שירותיו לחתונתה לפני כחצי שנה.

ממליץ בחום להיפגש איתו ולראות עבודות.

אבי - 052-5745522

פורסם

ליאור שי.

צלם מ ד ה י ם.

צילם את החתונות של שני אחיי - התמומות שהוא מוציא אומנותיות אחת אחת.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לובקה צילם להורים שלי אירוע לפני כמה שנים טובות, לפני פרוץ הדיגטאציה.

חיפשתי ומצאתי אותו באינטרנט:http://www.lovka.com/about.php

אני זוכר שהוא יקר מאוד.

אבל בתמורה האלבום שהסטודיו שלו ערך נשאר והוא מעולה. האיש תפס רגעים ואנשים באופן שאפשר להרגיש את האינטראקציה ואת האופי שלהם, שזה הכישרון האמיתי שצריך מצלם אירועים.

עם זאת, זה לא שיש לי ניסיון ויותר מדי מקורות להשוואה. זו רק המלצה שמבוססת על ניסיון יחיד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...