Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דילמה ברכישת כונן 500גיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעקבות קריאה בכמה אתרים,נטען שהכונן הינו 500גיגה - אך בפרמוט לNTFS ניתן להשתמש רק ב465 :shock:

לא משנה אם זה NTFS או HFS או EXT3 - זה עדיין 465GB בגלל מגבלות הארדיסק עצמו ולא קשור למערכת קבצים, כי מגבלת גודל מחיצה של NTFS זה 16 אקסיבייט (1EIB = 1024TB) וייקח עוד קצת זמן ש-HD כזה יהיה זמין בחנויות ללקוח פרטי במחיר סביר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא יודע, אבל המאקסטור בייסיקס 500 עושה אצלי עבודה די טובה בכל התחומים, לפחות בינתיים.

מדובר בדגם שדורש חיבור נפרד לחשמל, ונפחו בפורמט NTFS הוא 465 גיגה.

אני ממליץ על הדיסק החיצוני שיש לי:

WDG1SU5000

אמנם צריך שנאי, אבל עושה אחלה עבודה.

כמו כן, יש לי במחשב הביתי 2 דיסקים חדשים: אחד של SEAGATE 500GB 32mb buffer והשני של WD 500GB SATA2 רגיל,ואני לא רואה הבדל ביניהם בביצועים.

בכלל, ההבדל במחיר בין דיסק ערום לדיסק במארז איכותי של WD/SEAGATE הוא עשרות שקלים בודדים (פחות מ50 ש"ח).

ככה שמי שרוצה לשדרג דיסק, כדאי לו לשקול לקנות את הדיסק בתוך המארז, כי אחר כך אפשר להוציא את הדיסק הישן מהמחשב שלך - לתוך המארז וכך תהרוג 2 ציפורים במכה ותרוויח. (כי מארז פשוט בלי שם עולה 150 ש"ח)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ככה שמי שרוצה לשדרג דיסק, כדאי לו לשקול לקנות את הדיסק בתוך המארז, כי אחר כך אפשר להוציא את הדיסק הישן מהמחשב שלך - לתוך המארז וכך תהרוג 2 ציפורים במכה ותרוויח. (כי מארז פשוט בלי שם עולה 150 ש"ח)

לא תמיד כדאי.

חייו של כונן נייד כשהוא בתנועה מחוץ למחשב,

קצרים (באופן די ברור) מחייו של כונן רגיל שנמצא באופן קבוע בתוך המארז.

מי שלא צריך כונן נייד - כדאי יותר לקנות אחד פנימי.

פורסם
לא תמיד כדאי.

מי שלא צריך כונן נייד - כדאי יותר לקנות אחד פנימי.

התכוונתי ללקנות אחד נייד, לפרק מתוכו את הדיסק החדש שהוא דיסק רגיל לגמרי ולהתקינו בתוך המחשב.

כעת ניתן יהיה להשתמש במארז בעתיד לדיסקים קטנים יותר/ישנים יותר שיצאו מתוך המחשב.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
(כי מארז פשוט בלי שם עולה 150 ש"ח)

השבוע קניתי מארז בלי שם, IDE 2.5 (כי זה מה שהייתי צריך) ב KSP - המחיר 35 ש"ח הפך ל-30 כי לא היה להם עודף.

חוץ מהאנגלית המזעזעת של ה"חוברת" - אחלה מוצר.

:turn-l:
פורסם

מדוע ולמה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הדבר הכי חשוב לא נאמר כאן וזה שמבחינת היצרניות של הכוננים 500GB הוא בכפולות של 1000 ולא 1024

בנוסף כמה שהמחיצות גדולות יותר גודל הFRAME גדול יותר ככה שבעצם עבור אותה כמות מידע משתמשים ביותר מקום.

בסופו של דבר כונן 500GB הוא מלכתחילה לא 500GB כי מערכת הפעלה מתייחסת לחישוב של 1024 והיצרניות ל 1000 כמו שאמרתי למעלה.

פורסם
השבוע קניתי מארז בלי שם, IDE 2.5 (כי זה מה שהייתי צריך) ב KSP - המחיר 35 ש"ח הפך ל-30 כי לא היה להם עודף.

חוץ מהאנגלית המזעזעת של ה"חוברת" - אחלה מוצר.

ולדעתך העיצוב שלו יותר נאה מזה:

simg_t_ms4318225171a6c75f39c44829fbad1f3ff000d95jpg175?rm_____D6Qs3kEqV

והוא יאריך חיים יותר מכונן איכותי של ווסטרן שיש עליו 3 שנים אחריות?

גם שם יש 2 בארים : אחד לטעינה ואחד לכמה מקום פנוי נשאר?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ממש לא. אבל הוא כן נכנס לכיס החולצה.:-D

דיסק כבר היה לי, מהאייסר ז"ל, הי"ד, שהיה של אשתי. פשוט הופתעתי לטובה מה אפשר לקבל ב-30 ש"ח.

פורסם
מדוע ולמה?

אני יכול לחשוב על כמה סיבות. קודם כל, המארז מספק הגנה מכנית עדיפה. שנית, מחשבים מודרניים דוגמת ה-T60 בו אני מקליד כרגע, מצויידים בג'רוסקופ למדידת תאוצה ונועלים את ראשי הקריאה בעת זעזועים. שלישית - ופה אני לא בטוח לגמרי - דיסקים "מחנים" את ראשי הקריאה במקום בטוח, ואני תוהה מה קורה בדיסק נייד שאין לו כפתור כיבוי, והדרך היחידה לכבות אותו היא לנתק אותו מהמתח. האם יש קפיץ המחזיר את הראש ל"חנייה"?

• תוכן חדש...