Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכבה את הרכב , מוציא את המפתח , הרכב עדיין נשאר דולק , מקרטע 3 שניות , ואז נכבה .

קסם ...

מישהו יכול להסביר את התופעה ?

פיזו 205 97

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הבחנתי בנתון הזה בהתחלה, אבל זכור לי במעומעם שהיו שנים שהרכב שווק בהן במקביל גם עם הזרקה וגם עם קרבורטור, ולכן השאלה.

טוב, אז אני מניח שהכיוון שחשבתי עליו לא רלבנטי למקרה זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם הרכב נשאר מונע , יש לבדוק אפשרות תקלה בסוויץ' החשמלי, יתכנו תקלות נוספות, אולם זו בעיקר העיקרים.

לחילופין, לכאורה, אפשרות נוספת, (בהמשך התיאור לפסקה הקרובה יראה שלא זו התקלה) מונע חם מאוד מאוד, או פיח רותח בתא השריפה, אולם כיבוי המנוע סוגר את פקודות המזרק ועל כן זה לא אמור להתרחש, אלא במנוע קרבורטור, אצלך ב 97 , יש הזרקה, מצד שני, יתכן ויש זליגת דלק מהמזרק גם לאחר כיבוי הסוויץ', ואז זה תאורטית, יתכן.

הקיצר, נראה כבעיית סוויץ' חשמלי, ואולם, אם היה ניתן לחוש בתופעה דרך המסך, נראה שהתשובה המדוייקת, היתה ניתנת מייד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לדעתי מדובר בסוויץ'.

לפני כשנה כשהלכתי למוסך כדי לתקן את המזגן בקליאו המתפרקת שהיתה לי,

היה באותו זמן בחור עם פיג'ו 306 ואותה הבעיה שיש לך.

החליפו לו סוויץ'.

אני לא זוכר כמה זה עלה לו, אבל העבודה דרשה זמן מאחר

ויש צורך לפרק את ההגה וכל הדשבורד.

פורסם
לחילופין, לכאורה, אפשרות נוספת, (בהמשך התיאור לפסקה הקרובה יראה שלא זו התקלה) מונע חם מאוד מאוד, או פיח רותח בתא השריפה, אולם כיבוי המנוע סוגר את פקודות המזרק ועל כן זה לא אמור להתרחש, אלא במנוע קרבורטור

זה בדיוק היה הכיוון שניסיתי למשוך אליו, עד שהתברר שמדובר בהזרקה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היה לי מקרה דומה עם פורד אסקורט.

השארתי את הרכב דולק ככה 15 דקות.

לאחר מכן כשניסיתי שוב להוציא את המפתח מהסוויץ הוא יותר לא

נשאר דלוק. הזוי אבל מציאות .

נתי.

פורסם

היו לי בעבר 205 הראשונה שנת 90 קרבורטור והשניה שנת 97 הזרקה

מנסיוני הבעיה היא תקלה חשמלית בסוויטצ'

אני בזמנו פרקתי וריססתי בספריי לניקוי מגעים חשמליאים והבעיה נפתרה

הפרוק הוא פשוט וקל ואפשר למצוא את החלק בפרוקיות

אשמח לעזור לך אם תפנה אלי בפרטי אהוד

פורסם

האם יכול להיות שמדובר בהצתה ? יכול להיות שצריך לכוון ?

ועוד שאלה : למכונאי מתחיל כמוני , שיודע לעשות טיפולים לבד , יהיה קשה להחליף סוויצ' לבד ?

כבר פרקתי את הדשבורד של ה-205 עשרים פעם ת האם זה רק להוציא סוויצ' ולהרכיב חדש במקום ?

תודה לעוזרים

אוהבים אותך פולי.

פורסם

עדכון - ריססתי קצת WD-40 וכרגע נפתרה הבעיה . אני מניח שהיא תצוץ שוב ואז אחליף סוויצ' .

תודה לעוזרים .

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...