Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיזו 206 ואוקטן 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום..

קראתי הרבה דיונים בפורום על צריכת דלק על אוקטנים שונים אבל לא הצלחתי לענות לעצמי האם כדאי לי לתדלק את הרכב שלי (פיזו 206 XS 1600 שנת 2001) באוקטן 98, האם אני ירגיש הבדל? זה יהיה בריא יותר לאוטו שלי?

תודה מראש לעונים!

פורסם

אני מתדלק באופן קבוע 98 (גם כן XS), לא מרגיש הבדל בביצועים או בצריכת דלק.

יחס הדחיסה המקורי (ב-16V) הוא 1:11, ובנוסף כבר הורדתי ראש פעם אחת.

פורסם

lamour, אם המנוע שלך סטנדרטי - תדלק 95. חבל על הכסף.

(ירין - איזה ניהול / מפת הצתה / הזרקה אתה מריץ? אתה משתמש ב - 98 כפוליסת ביטוח נגד צילצולים? יש חיישן נקישות?)

106GTI - Deus ex machina

פורסם

מחשב ניהול מקורי עם custom remap שנעשה ע"י פרילינג (כולל שינויים קלים למפת הצתה), בנוסף יש גם וורנרים (שירון כיוון).

חיובי לגבי חיישן נקישות.

אתה משתמש ב - 98 כפוליסת ביטוח נגד צילצולים?

קלעת בול, למרות שלא נתקלתי בצילצולים עם 95 (אחרי כל השדרוגים) - כל השינויים + יחס דחיסה גבוה במקור + שמועות (שאין לי מושג אם הן נכונות או לא) על איכות דלק ירודה בארץ = 98 בשביל השקט הנפשי שלי

• תוכן חדש...