Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נייעץ לו לראות את הדודג' החדשה. נקווה שהיא מגיעה עם מנוע סביר ולא משהו מטורף.

:)

דודג' ג'ורני מהאתר המועדף :-D:

http://newcar.yad2.co.il/רכב-פרטי/דודג'/ג'רני/23179

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בכל חברה יש היררכיה וזה מתבטא ב1001 דרכים. בין היתר ברכב שבו נוסע כל עובד.

לכן, אני בכלל לא הולך להתייחס לזה.

היררכיה אני מבין. אבל אתה חייב להודות שבמשפט הזה שלך יש טעם לפגם (אולי כמו שבמה שאני אמרתי יש טעם לפגם). אם העובד רוצה משהו מרווח כמו ויוקרתי יותר מ-SMAX אבל לא ג'יפ/ג'יפון ולא מכונית סאלון כי הבוס לא מרשה לו - אז הוא כנראה יצטרך להמשיך לחפש. בהצלחה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תגיד, אתה בכלל קורא לפני שאתה מגיב?

עניתי למישהו לגבי ה"ג'יפ של פולקסוואגן", לא הצעתי לו לבדוק מידע עליהם.

מה אתה קופץ עליי ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

רואים שהג'רני הוא אמריקאי. יש לו 10 מחזיקי כוסות!

מה דעתך על סיטרואן C5 החדשה (זו שמגיעה ארצה בספטמבר). היא אחת המכוניות היפות ובטוח גם אחת הנוחות ביותר (מתלי הידרה-אקטיב 3 ישירות מהאחות הגדולה). והיא גדולה מספיק בשביל להיות מכובדת אבל היא לא מכונית סאלון (אז לאבא שלך לא צריכה להיות בעיה :-)).

פורסם

רכב גדול, אוקיי.

לא ג'יפ? למה? אם אתם לא מצליחים להתפשר על כלום ברכב גדול מינימום גודל של סניק,

אז, בתקציב שכזה, למה לא לעבור לג'יפ\ ג'יפון סטייל פולקסוואגן טיגואן?

שלומי.

פורסם

ZX - תודה. נשלח אותו לסיטרואן לראות את הC5 החדשה ואת הC4 Picasso :)

שלומי, הן כי הבחור לא רוצה והן כי יש העדפה בחברה לא לעבור לSUV ו-SUT כל עוד אין צורך ממשי לכך בעבודה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איציק, מביאים את הגרסא הזו לארץ?

בוודאי !

יש לי כבר לקוח אחד לפחות שקנה אחד כזה לפני חודש ובא להראות לי אותו מקרוב :-)

מיותר לציין שהוא מבסוט עד הגג (למעט צריכת הדלק שלטענתו יותר גבוהה מה-406 דור שני שהיתה לו קודם לכן, גם עם מנוע 2000 סמ"ק - אבל אני חושב שאין מה להשוות את הבהמות הללו ששוקלות 1500-1600 ק"ג ביחס למכונית מנהלים מאיזור שנת 2000 ששוקלות כמה מאות פחות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בוודאי !

יש לי כבר לקוח אחד לפחות שקנה אחד כזה לפני חודש ובא להראות לי אותו מקרוב :-)

מיותר לציין שהוא מבסוט עד הגג (למעט צריכת הדלק שלטענתו יותר גבוהה מה-406 דור שני שהיתה לו קודם לכן, גם עם מנוע 2000 סמ"ק - אבל אני חושב שאין מה להשוות את הבהמות הללו ששוקלות 1500-1600 ק"ג ביחס למכונית מנהלים מאיזור שנת 2000 ששוקלות כמה מאות פחות).

איציק

ואם כבר, למה לא ראיתי אפילו אחת כזאת על הכביש, ואני נוסע הרבה בין נצרת עילית - צפת - כרמיאל - חיפה - סחנין וכו' ?

דווקא את הפיקאסו היפה יותר לדעתי, ה7 מושבים, רואים דיי הרבה...

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
ואם כבר, למה לא ראיתי אפילו אחת כזאת על הכביש, ואני נוסע הרבה בין נצרת עילית - צפת - כרמיאל - חיפה - סחנין וכו' ?

דווקא את הפיקאסו היפה יותר לדעתי, ה7 מושבים, רואים דיי הרבה...

עד לא מזמן מכרו את הקסארה פיקאסו עבור מי שרצה מיניוואן 5 מושבים (ואת ה C4 פיקאסו למי שרצה 7 מושבים).

לאחר שהגיעה גרסת ה-5 מושבים של ה C4 פיקאסו, החלו למכור אותה (וזה קרה ממש בחודשיים האחרונים).

לא ראית אפילו אחת כזאת על הכביש ? לא נורא, קורה, אני בטוח שתתגבר על זה :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
עד לא מזמן מכרו את הקסארה פיקאסו עבור מי שרצה מיניוואן 5 מושבים (ואת ה C4 פיקאסו למי שרצה 7 מושבים).

לאחר שהגיעה גרסת ה-5 מושבים של ה C4 פיקאסו, החלו למכור אותה (וזה קרה ממש בחודשיים האחרונים).

לא ראית אפילו אחת כזאת על הכביש ? לא נורא, קורה, אני בטוח שתתגבר על זה :lol:

איציק

גם אני בטוח :?.

:lol:

פורסם
ZX - תודה. נשלח אותו לסיטרואן לראות את הC5 החדשה ואת הC4 Picasso :)

.

שמחתי לנסות לעזור.

אני ראיתי C4 פיקאסו 5 מושבים אחת על הכביש עד כה. יצא לי גם לשבת בפנים באוטומוטור והרגשתי שהוא מאוד מרווח.

פורסם

הסופרב החדשה צריכה להיות מצויינת. אם לשפוט לפי הסופרב היוצאת, הרי שיש שם מקום ל30 איש בערך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שוב - אם Sמקס לא מספיק מפואר, למה נראה לכם שכל המכוניות הללו תתאמנה? (במיוחד הקליבר, שנראית כמו אוטו משנות ה-90 מבפנים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...