Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע לפני הפריימריז בקדימה מונה קבלן קולות מרכזי במגזר הדרוזי לבוחן במשרד הרישוי, ללא כל מכרז ובניגוד לנהלים. לאחר שמונה סיפר לחבריו: "הלכתי לשר מופז והוא אמר לי 'הכל יהיה בסדר'".

...

אחד מהבוחנים סיפר כי "זה היה חריג. אנשים מחכים פה שנים להתקבל. אנשים שאלו אותו: 'איך התקבלת?', אז הוא אמר: 'תשמע, אני הלכתי לשר, דיברתי אתו והוא אמר לי - אל תדאג הכל יהיה בסדר'

הכתבה המלאה:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/769/300.html

והנה עוד הוכחה ששר התחבורה מופז פועל בזריזות ובנחרצות לפתרון בעיות במשרד התחבורה.

יהודה

פורסם

קח בעירבון מוגבל, גם לעיתונאים יש אג'נדה, ועם כמה שמופז אופרטוניסט ומחרב את משרד התחבורה, גם הוא מכיר את הגבולות.

אם הדברים באמת כמו שמתואר בכתבה, הם יחזרו אליו כמו בומרנג, אבל בהחלט יתכן שהכתב מנסה לנפח דברים בשביל כותרות/השגת מטרה פוליטית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ראיתם אתמול בחדשות כמה מתפקדים חדשים יש לקדימה לקראת הפריימריז?

או שההתפטרות של אולמרט הכפילה את התמיכה בקדימה, או שיש הסבר שלא נשמע כמו מדע בדיוני

פורסם

האמת שחשבנו להתפקד לקדימה רק כדי להצביע ללבני.

כל מה שמופז צריך כדי להיות ראש ממשלה, זה לנצח בפריימריז של קדימה.:?

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

יש יתרון ענק בכך שמופז יהיה ראש ממשלה - הוא לא יהיה יותר שר התחבורה... :roll:

בכך אולי הצלנו את התחבורה, אבל הלכה המדינה. :shock:

פורסם

יש משהו שאני פשוט לא מבין:

אתם מכירים מישהו שמתכוון להצביע ל"קדימה"?!?

יש מישהו בארץ שהוא מספיק [השלם את החסר] כדי להצביע לאוסף ה[השלם את החסר] הזה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם הבחירות יהיו של לבני מול ברק וביבי, אני אבחר בה בטוח.

המפלגה לא משנה בכלל. כל המפלגות היום הן בדיוק אותו הדבר.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

צריך קצת דם צעיר בממשלה שלא הולך בצורה עיוורת אחרי עקרונות והתנהלות צהל. אני אומר שנתארגן על ראש ממשלה מעלה ירוק.

(אני צוחק, כי אף אחד שם לא קרוב ללהיות כשיר לנהל מדינה, אבל בהחלט יהיה טוב אם יהיו להם כמה מנדטים)

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...