Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה שיש לי פג'ו 205 שנת 88 1400 מנוע שוכב

אני רוצה לפנק קצת את האוטו ולעשות לו טיפול.

לפי דעתי הבעלים הקודמים לא עשה לו טיפול בעשור האחרון.

רציתי לקבל טווח מחירים למוצרים ברמה גבוהה לטיפול.

אני יודע זה אוטו ישן וכול זה אבל אני רוצה לעשות את זה.

פילטר שמן=?

שמן מנוע(סוג וחברה)=?

פילטר אוויר(יש לי פילטר ברזל)=?

פילטר דלק=?

פלאגים(דגם של הפלאג גם עם אפשר)=?

עם יש עוד משהו ששכחתי תודיעו לי בבקשה פלוס הערכת מחיר.

כמו שאמרתי למעלה אני רוצה מוצרים טובים ברמה גבוהה לא זבל אני מוכן להשקיע את הכסף.

תודה מראש no-speed-limet

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יתקנו אותי המומחים אם אני טועה , אבל רכב 88 שהוזנח - אין טעם להשקיע בו חלפים איכותיים (בהנחה וקיימים).

גש לחנות החלפים הקרובה, או למוסך, שים את מה שיציעו לך , וסע לשלום.

(עלות 120-200 ש"ח)

פורסם

הרכב הוזנח קוסמטית זה אני מודה.

מכנית הוא במצב מצוין יחסית לשנה נוסע בובה

סליחה עם זה חוצפה מצידי ועם אני יעליב מישהו אני ממש מצטער אבל לא ביקשתי עם זה שווה או לא ביקשתי רק הצעות מחיר ודגמים...עם מישהו יוכל לעזור לי אני יודע לו מעוד.

כמובן עם מוצר יכול להרוס משהו אז להגיד.

והעם כדי לאוסיף תוסף לשמן אחרי ההחלפה?, ואיזה תוסף?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

המחירים שאכתוב לך הם רק בהערכה:

פילטר שמן כ60 ש"ח של חברת MANN

שמן מנוע 15W40 חצי סנטטי של LM (ליקוי מולי). יעלה כ70-120 ש"ח תלוי איזה סוג יש שמן עם תוספים במיכל כסוף.

פילטר אוויר חליפי כ40ש"ח.

פילטר דלק כ25-40ש"ח

לגבי פלאגים, תסתכל ברישיון הרכב על "דגם מנוע" ותכתוב את הדגם ולפי זה אוכל לתת לך דגם מדוייק של הפלאג.

לא הייתי שומע בהצעת המשתמש צביקי בנוגע למה שכתב, זאת ממש התאכזרות כלפי הרכב, זה שהרכב מוזנח זה לא אומר שצריך להמשיך להזניח, יכול להיות שאם עכשיו תתפל בו טוב הוא יחזיק עוד הרבה שנים.

פורסם
המחירים שאכתוב לך הם רק בהערכה:

פילטר שמן כ60 ש"ח של חברת MANN

שמן מנוע 15W40 חצי סנטטי של LM (ליקוי מולי). יעלה כ70-120 ש"ח תלוי איזה סוג יש שמן עם תוספים במיכל כסוף.

פילטר אוויר חליפי כ40ש"ח.

פילטר דלק כ25-40ש"ח

לגבי פלאגים, תסתכל ברישיון הרכב על "דגם מנוע" ותכתוב את הדגם ולפי זה אוכל לתת לך דגם מדוייק של הפלאג.

לא הייתי שומע בהצעת המשתמש צביקי בנוגע למה שכתב, זאת ממש התאכזרות כלפי הרכב, זה שהרכב מוזנח זה לא אומר שצריך להמשיך להזניח, יכול להיות שאם עכשיו תתפל בו טוב הוא יחזיק עוד הרבה שנים.

לאחר בקשתך בפרטי, אגיב בהתאם:

מסנן הדלק לא יעבור את עשרים שקל ואפילו פחות.

שמן המנוע המומלץ הןא ליקווי מולי בצמיגות 10/40 במיכל זהוב,(חצי סינטטי)או 20(מינרלי)במיכל הכחול, הכל בהתאם לצריכת השמן, הזעת המנוע משמן, ובאם המנוע פולט עשן לבן.

מצתים מתוצרתNGK קודBKR6E , או חפש את הקוד המדוייק הצא בכל קטלוג מצתים החייב להמצא בכל חנות חלקי חילוף המכבדת את עצמה, לפי גודל המנוע שנתון ודגם המנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא יודע לגבי מחיר לכל פריט,

אבל כשאני עשיתי טיפול לקליאו 94 הישנה שלי, עלות החלקים הסתכמה ב-220 שקל.

ו-250 בערך ל-206 הנוכחית שלי.

פורסם

דגם 150

תגיד יש עוד משהו שאני יכול להוסיף לטיפול פשוט שאני יכול להשקיע?

המוצרים שאמרת לי הם ברמה טובה ?

פורסם

פלאגים NGK BP6EFS יעלה לא יותר מ70ש"ח.

אתה בטוח שכתוב רק 150, לא כתוב ליד עוד אותיות באנגלית? כי יש כמה מנועים 150

בדוק את הרצועות מנוע (אלטרנטור וכו) אם יבש אז להחליף.

פורסם

מה שהבנתי בנתיים..

מצתים:NGK

שמן: LM 10/40 מיכל זהב או 20/50 מיכל כחול-מה הבדל ומה מהם יותר טוב?

פילטר שמן: של MANN

פילטר אוויר:יש סוגים משהו ברמה או שכולם אותו דבר?(כול עוד זה סטנדרט של האוטו)

פילטר דלק:יש סוגים שונים יותר טובים פחות טובים או שזה גם כמו הפילטר אויר רגיל אין מיוחדים?

המוצרים הנ"ל הבנתי שהם ברמה טובה?!

עם שכחתי משהו?

פורסם

זה לא בעיה להחליף רצועות כאלה נכון זה לא כמו טיימיניג עם שיניים וכאלה נכון?

לא רק 150 זה מנוע שוכב XY 1360 סמ"ק

פורסם

שים לב לתגובה שלי כתבתי איזה פלאגים אתה צריך וגם תענה על השאלה לגבי דגם המנוע שאוכל לוודא שהפלאגים אכן יתאימו.

את המסנן אוויר ברכבך לא מחליפים, כי זה לא מסנן אוויר שעשוי מנייר, אלא יש מיכל מלא בשמן מנוע, האוויר מסתנן דרך השמן, האבק נילכד בשמן (עובד על עקרון כמו נרגילה).

אז אתה פשוט מרוקן את השמן שיש במסנן אוויר, וממלא שמן מנוע חדש עד הסימון כפי שהסביר לך דניסאן.

לגבי הרצועות זה פשוט מאוד להחליף ולא מסובך, אין סימונים רק צריך לדעת איך למתוח את הרצועה, אם תמתח יותר מידי זה יקצר את החיים של האלטרנטור.

ואם תמתח חלש מידי אז הרצועה תחליק ויהיה לך שירקה ובנוסף לא תהיה טעינה.

פורסם

אופסססססססססס

עשיתי טעות פעם פתחתי את הפילטר שמן ראיתי את הבריכה של השמן וריקנתי אותה כי לא חשבתי שזה אמור להיות שם!!!

אפשר לנקות את הפילטר במים או רק בלחץ אוויר?

רשום רק 150

• תוכן חדש...