Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק חיילי אוייב מצויידים בצורה כזו שבקבוק קולה מספיק להם ;)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לי אישית לא יצא להתלונן על מפגעים כאלו ואחרים אבל לעומת זאת אחי הקטן (12) די אוהב את העסק הזה

כל שני וחמישי הוא מוצא סיבה להתקשר לחברה כזאת או אחרת ולהתלונן אבל רק על מקרים אמיתיים לגמריי הוא אף פעם לא עבד עליהם.

היום למשל היו לו גושים בשוקו למרות שהוא היה במקרר והתאריך אינו פג, הוא התקשר לחברה והובטח לו פיצוי.

הקטע שהוא למד את זה מתוכנית ילדים בערוץ הילדים ששמה 'הפיג'מות' כאשר הם עשו פרק שלם על תלונות לחברות ובכך הם כביכול הצליחו להשיג כיבוד למסיבה אשר תכננו, זה מה שמלמדים את הילדים של היום.

Toyota Yaris TS

פורסם
לך לארה"ב ותיראה מה קורה שם, אתה יכול לקנות מחשב נייד, להגיע איתו הביתה, ואז להחליט שהוא לא מתאים לך כי מזג האוויר אפרורי וכי היתה מנגינה יפה בזמן שידור הפרסומת למוצר, וכשפתחת אותו היא לא היתה.

את המוצר ניתן להחזיר תמורת כסף מלא. לא זיכוי, לא תווי קניה שמוגבלים בזמן. כ ס ף !

יש את זה גם בארץ, בבסט ביי. קניתי מהם DVD פנסוניק, כשהגעתי הבית והפעלתי אותו גיליתי שהוא מנגן חצי מסרטי DIVX שלי מקוטע והחצי השני בתוך מסגרת שחורה. החזירו לי את כל הסכום במזומן בלי להתווכח ואפילו לא התעניינו יותר מדי מה הסיבה להחזרת מוצר.

עוד מקרה - אמא שלי רצתה לקנות בקבוק שתיה ממכונה ב-5 שקל, אך המכונה בלעה לה את המטבע. היא התקשרה לשירות לקוחות של "משקר" וכעבור שבועיים הגיעה הביתה בדואר מעטפה עם מכתב התנצלות ו-50 שקל במזומן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל פעם שהמכונת משקאות המחורבנת בבניין שאני לומדת בו בולעת כסף, אנחנו מתקשרים למשקר והטכנאי בא וישר מחזיר לנו כסף.

פעם אחת קניתי DVD באיזו חנות גדולה (לא זוכרת איזו), ואחד הכפתורים היה עקום. ניגשתי לחנות, הראתי את המכשיר בתוספת קבלה - המכשיר הוחלף באותו רגע.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני לא מבין מה אתם מתפלאים מהאפשרות של החזרת המוצר.

אתם לא מכירי את החוק להגנת הצרכן, אשר אומר שניתן להחזיר מוצר בארזיתו המקורית תוך 14 ימים?

יש הרבה חנויות בארץ, בהם מוכרים דברים, אשר ניתן לראות אותם רק בתצוגה ולא בפעולה. דברים שנעים ממאה שקלים ועד סכום מאוד מאוד מכובד.

פורסם

החוק הזה אם אני לא טועה בתוקף רק לגבי רכישות של מוצרים כמו באינטרנט או מחוברות של קניה טובה וכ"ו. מוצרים שלא ראית בעין ולכן יתכן שתתאכזב מהמוצר שנמכר לך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, אלו נקראות "עסקאות מכר מרחוק" - ובהן אתה יכול לבטל את העסקה לגמרי.

בחנות רגילה, החוק מאפשר לך להחליף את המוצר לפי מדיניות החנות תוך 14 ימי עסקים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם לי יש.

שהייתי הרבה יותר קטן, קניתי רולרבליידס באיזה חנות צעצועים.

הגעתי הביתה וגיליתי ששני הרולרים הם של רגל ימין.

חזרתי לחנות וביקשתי להחליף אחד מהם, אבל לא היה לא יותר במידה שלי.

המוכר סירב להחזיר לי את הכסף. ואמר שאני יחליף למשהו אחר.

איזה כיף, נכון?

בגלל זה אני כבר מחכה בקוצר רוח ליום שבו ברגע שקנית משהו בחנות אתה לא תהיה כבול לחנות אם המוצר לא מתאים ותוכל לקבל החזר, כמו שנהוג בכל העולם.

לפעמים אתה קונה משהו, הוא לא מתאים, אז אתה לא רוצה זיכוי, רוצה את הכסף, אין לך עוד משהו אחר זאתה רוצה מהחנות ההיא, או לחילופין אתה רוצה את אותו מוצר מחנות אחרת. מה לעשות? נדפקת.

מקרה נוסף:

אמא שלי יום אחד החליטה שאין לה כוח לבשל, אז בדרך חזרה מהעבודה היא עצרה בבורגר ראנץ' וקנתה קומבינה.

שהיא הגיעה הביתה היא הוציאה אותה מהרכב, עכשיו למי שמכיר את הקומבינה זה תפוס ע"י 2 חתיכות קרטון כאלו קטנות בכל צד.

אחת החתיכות פשוט נקרעה, כל האוכל עף על הרצפה.

התקשרנו לסניף - לא עניין אותם.

התקשרתי לשירות לקוחות - מענה קולי, השארנו הודעה - וכלום.

שלחתי מייל - אין תשובה.

מאז אני מקפיד לא להיכנס לבורגר ראנץ'.

עוד מקרה:

רציתי לקנות פעם משהו מבאג, איזשהוא חלק למחשב שמאפשר שליטה מרחוק וכו'.

עכשיו הוא היה בתצוגה בחלון והיה מודפס עליו מחיר מסויים.

שהוא שנכנסתי לחנות הם רצו 100 שקל יותר וטענו כי המחיר שהיה רשום הוא טעות.

אחרי שהתווכחתי והסברתי שהם חייבים למכור במחיר המפורסם, לא עניין אותם - לא רוצה אל תקנה.

עוד מקרה:

נסעתי לאוטו דיפו לקנות שמן לרכב.

על השמן היה רשום מחיר מבצע 149 במקום המחיר הרגיל 300 ומשהו.

בקופה לא עבר המחיר מבצע והמוכרת טענה שהמבצע נגמר.

ויכוח קטן וטלפון למנהל סניף - ואישרו לי לרכוש את השמן במחיר הישן.

ולזה שאמר שיכניסו את מי שמתלונן לרשימה שחורה וכו' - אוי לא, אמאל'ה.

אני לא אחד שמתלונן על שטויות כאלה קטנות כמו במבה וכו'.

אבל לא פעם גם אני רכשתי מוצר והוא יצא דפוק, אז מה? זה אשמתי? מגיע לי להכנס לרשימה שחורה כי הם ייצרו מוצר לא תקין?

ואתה יודע? נגיד שכן.

מה עדיף? אחד כמוני שהוא ברשימה הכי לבנה שיש כי הוא לא מתקשר אף פעם ופשוט אוכל את החרא וסותם ת'פה

או אחד שמתלונן כל פעם שנעשה לו עוול קיבל כבר המון פיצויים ודי?

פורסם

יש הבדל בין אחד שמתלונן כשזה מוצדק

לבין מטרידן שמתקשר לכל חברה שקיימת בשוק כדי לקבל אוכל בחינם.

יש הבדל בין אחד שמצא באוכל שלו ג'וק מת לבין אחד שפתח את השוקו והוא התיז עליו.

המטרידנים בד"כ עושים את זה באופן שיטתי לפעמים יום אחרי יום ולחברה אחרי חברה.

כשמאגר המידע הזה יהיה מוכן - פשוט השם שלהם יקפוץ יחד עם כל ההיטוריה של ההטרדות ואז ידעו איך להתייחס אליהם

פורסם
תומר, אלו נקראות "עסקאות מכר מרחוק" - ובהן אתה יכול לבטל את העסקה לגמרי.

בחנות רגילה, החוק מאפשר לך להחליף את המוצר לפי מדיניות החנות תוך 14 ימי עסקים.

גם בחנות רגילה, אתה יכול לבטל את העסקה תוך 14 ימים. התנאי היחידי הוא שהמוצר יראה כמו חדש, ארוז בקופסא המקורית.

בקשר למקרה עם באג, כל עוד הייתה המדבקה על המוצר עצמו, הם מחוייבים למכור לך באותו מחיר. אם המחיר צויין על המדף בלבד, אז הם יכולים להתחמק בטענות שונות.

תאמינו לי, יוצא לי לא מעט להתעסק עם הדברים הללו, כרגע.

פורסם

לי היה סיפור ארוך עם רשת הבגדים BlueBird שעובדת בשיתוף עם LeeCooper למי שמכיר.

בכל אופן, הלכתי לחנות ותכננתי לרכוש חולצה אחת, בחרתי חולצה אחת והמוכרת אמרה לי כעל הדרך שיש מבצע של 1+1 כאשר הפריט השני בחצי המחיר. נשמע מפתה נכון? אז זהו, שלא.

בחנתי כמה בגדים בחנות ממש בריפרוף כי הייתי נורא נורא לחוץ בזמן והמוכרת ששמה לב לזה תפרה אותי בסוף על סה"כ 4 חולצות, ואמרה שאם אני לא מרוצה אני יכול להחזיר עד 14 יום והקניה הסתיימה ב-495 שקלים.

כשבאתי הביתה שמתי לב שרק אהבתי חולצה אחת ושאר החולצות לא מצאו חן בעיני בכלל! שילוב של ורוד צבאי וירוק ערבי וכ'ו.

התקשרתי לשירות הלקוחות ולאחר שסוף סוף תפסתי אותם רציתי לשאול באיזה אופן הם מתכוונים להחזיר לי את כספי? נאמר לי מהנציגה "אנחנו לא מחזירים כסף, אם אתה רוצה אתה יכול להחליף או לקבל זיכוי" :x, לאחר התווכחויות שווא נאמר לי שאני יכול לשלוח מכתב למנהל בתקווה שהוא יואיל בטובו לשים לב למכתב שלי כי הוא "בן אדם עסוק מאוד" אז החלטתי לחזור לחנות לאחר כמה ימים ושם נאמר לי אותו דבר:"כסף לא תקבל, אם תרצה תוכל להחליף את החולצות בחולצות שקיימות במלאי החנות בלבד" כששאלתי למה זה ככה אז הבנתי את תרגיל המלוכך של 1+1 ונאמר לי:"על סוף עונה ומבצעים אין זיכויים אלא החלפות בלבד" או במילים אחרות - נשארו לנו עכשיו רק בגדים מכוערים שכמעט אף אחד לא אוהב ואנחנו צריכים להיפטר מהם.

אמרתי למוכרת שנאמר לי שאם לא אהיה מרוצה אוכל להחזיר ושכל מה שנמצא במלאי החנות מאוד לא מצא חן בעיני וקיבלתי תשובה זועפת:"טוב, אז אני יכולה לתת לך עוד 3 ימים לחשוב על זה! (מאריכה את ה-14 יום ל-17)".

כעוס וממורמר הלכתי הביתה ואמרתי לעצמי "רוצים לדפוק אותי? אני אדפוק אתכם חזרה", התקשרתי לשירות הלקוחות יום למחרת ודיברתי שוב עם אותה נציגה ואמרתי לה שחשבתי על הנושא והחלטתי שאני לא רוצה ללכת איתם ראש בראש אלא שאני רוצה זיכוי במקום לשלוח מכתב לאותו למנהל (היא לא ידעה שמה שקניתי היה מסוף עונה) וציינתי בפניה שאני רוצה שתשלח בפקס אלי או לחנות שאליה אני הולך להחזיר שברגע שאני מחזיר את הבגדים אני מקבל מהם זיכוי באותו שווי בלי שום התווכחויות!

וככה היה :vamp:.

אני באמת שונא שחנויות מחזיקות את הכסף שלי, זה כל כך מרתיח אותי! אני לא רוצה ליקנות אצלכם יותר או להתעסק איתכם בכלל אז בכח משאירים את הכסף שלי אצלכם?!

למה שקניתי נעליים בנייק ב-500 שקלים והנעליים לא היו נוחות לי והחזרתי אותן, קיבלתי צ'ק מזומן על כל הסכום ששילמתי?

למה באופיס דיפו קניתי אל-פסק ב-250 שקלים שלא פתר לי בעיה מסוימת, וכשהחזרתי אותו זיכו לי את כרטיס האשראי שלי במקום?

אני פשוט מחרים חנויות כאלה מאז, למדתי לקח מאוד חשוב וכדאי שתיישמו אותו, תמיד לישאול לפני הקניה מה היא מדיניות ההחזרה של המקום!

כבר מספר חודשים ששוכב לו בארנק שלי זיכוי של 495 שקלים שאוכל לממש ברשת שלהם בלבד כאשר יש לי קניות בעלי ערך הרבה יותר גבוהה מבגדים.

איך אומרים? מטעויות לומדים.

פורסם

תבדוק שאין לך תאריך תפוגה ל"זיכוי" הזה...

התאריכי תפוגה הללו זה פשוט ביזיון.

אתה נותן להם כסף, רוצה להחליף - מקבל זיכוי.

ואז מתוך שעמום, קולט במקרה, שבשורה קטנה למטה, מצויין שהזיכוי תקף ל6 חודשים בלבד.

משמע אם תוך 6 חודשים לא תנצל את זה, כאילו הבאת להם כסף סתם. פשוט ביזיון!

קרה לי לפני כשנה בCELIO, בלי שום קשר למבצע תחילת/אמצע/סוף עונה. מאז אני לא נכנס אפילו לחנויות שלהם (שלפני זה הייתי קונה אצלהם המון).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שים לב שבבקבוקי פריגת ה 1.5 ליטר הפתח הרבה יותר גדול משל המתחרים.

ותוספת משלי : לפני כשנתיים רכשתי בולגרית של גד,בערך בשליש הראשון של הגבינה מצאתי ציפורן תקועה בתוך הגבינה :shock:

נציג שירות שלהם הגיע אלי הבייתה,לקח את הגבינה והביא איתו סט של גבינות של החברה.

יוסי

זו היתה ציפורן של אדם או של בהמה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...