Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, אם אני הייתי מתלונן על משהו ופתאום היתה מופיעה בדלת חמולה של אנשים עם מברגים ופטישים הייתי בורח מהחלון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני כמה חודשים אמא שלי שלחה תלונה לחברה שמייבאת בקבוקי סבון נוזלי לארץ (לא זוכר איזה סבון).

התקינו מכסה חדש, אבל כל פעם יצא מלא סבון. הנציגה אמרה לה שבארץ לא היו הרבה תלונות על זה אבל בחו"ל היו הרבה והפסיקו להשתמש במכסה הזה.

קבלנו תלוש לבקבוק חדש.

פורסם

אחותי הקטנה מגיל צעיר מציקה בטלפון ובמייל למוקדי שירות הלקוחות על אריזות פגומות, ומקבלת שוברים, תלושים, אריזות שי, ושאר פיצויים ומתנות.

מקרה הכי הזוי שנתקלתי בו זה שהיא שלחה במייל תלונה על מקרה שבו קנתה אריזה של צ'יפס שהייתה אמורה להיות בה הפתעה, והתאכזבה לגלות שאין שם. במייל רציני נשלחה תשובה מחברת "עלית" עם התנצלות, ולאחר כמה ימים נשלחו תלושים לקניית מוצרי עלית בסכום מכובד. (שמן הסתם אפשר היה לקנות בו אריזות צ'יפס, במבה וביסלי לכיתה רעבה במסיבת יום הולדת)

פורסם

שבע

ספר לאחותך שבזמן האחרון חברות המזון מקימות מאגר של "רשימות שחורות" שבהן יככבו מטרידנים סידרתיים כמוה. (ויש אלפים)

כשהמאגר יושלם - אחותך תקבל במקרה הטוב מייל/טלפון/מכתב שבו יתנצלו בנימוס על התלונה ויבטיחו שיעשו יותר בעתיד.

וזהו

פורסם

טוב מאוד... אני מאוד מאמין שצריך להתלונן ולקבל פיצוי כאשר יש בעיה אמיתית במוצר אבל זה מגעיל אותי עד שבא להקיא מאנשים שמנצלים שירות טוב לרעה.

מצד אחד אנשים מתלוננים שלא יודעים לתת שרות בארץ אבל מצד שני חושבים שזה בסדר לבלף פאשלות וגם לפעמים לשקר כדי לקבל תלושים או פיצוי על כלום.

וסלח לי אבל צ'יפס שנראה כמו ג'וק זה לא עילה לתלונה...

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

נו באמת, מי קונה מטבח ב-ACE...:evil:

לפחות עכשיו אתם יודעים.

זכורה לי הכתבה מ-YNET.

לנושא השרשור - ניסיון אחד חיובי עם עלית (שוקולד/תולעים/וואחד חבילת שי במתנה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זה אמנם קצת יותר גדול מבמבה

אבל קניתי מטבח

מאובזר בכל מיני שטויות שאשתי החליטה שהיא חייבת.

מACE מטבחים.

עלה לי 16K ש"ח

אחרי כמה חודשים המגירות התחילו לאבד את החזית שלהן ולצאת מהמסילות.

עשרות טלפונים לACE הניבו כלום.

האחראי לא נמצא - האחראי חולה - הוא בדיוק משתין/אוכל/יושן/מזXXן

אחרי שהתייאשתי והמטבח התחיל להתפרק בכל מיני מקומות אחרים - יצרתי קשר עם ידיעות אחרונות ועם המדור שלהם לפניות הציבור ב YNET.

לא יודע מה הם עשו אבל לפני שזה התפרסם - אני שומע דפיקה בדלת ורואה לפני גדוד של אנשים עם מברגים/פטישים וכל הארסנל.

החליפו חצי מטבח.

אבל

החזיק בדיוק שנה וחצי והתחיל להתפרק שוב

חרא של מטבח וחרא של שירות

אני מזמן קורא להם "קנה ובכה"

הטעות שלך שקנית מטבח ב-ACE. אבל לפחות למדת לקח (קצת יקר), מטעויות לומדים.

ד"א, לשכנה שלי יש מקרה דומה עם חברה בעלת שם קצת יותר יוקרתי, המטבח פורק והוחזר לחברה וכיום זה נמצא בתהליך משפטי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
התקינו מכסה חדש, אבל כל פעם יצא מלא סבון.

זה הטריק הכי ישן בספר..

אם בכל לחיצה יוצא יותר סבון - הסבון יגמר יותר מהר, ואתה תקנה אחד חדש מהר יותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מכירים את החברה של המשחות שיניים CREST ?

היא עמדה לפני פשיטת רגל אחרי שקולגייט ועוד דחקו אותה מהמדפים והמכירות שלהם ירדו

הם גייבו איזה מומחה לעניין , אנשים מסוג שמשכורות של 20-30K$ זה קטן עליו בחודש.

והוא הציע להם להגדיל את קוטר פתח יציאת המשחה ב 2 מילימטר, בפועל זה כמעת הכפיל את כמות המשחה שיוצאת

והופ המכירות שלהם גדלו בפי 2 , כי תאכלס כל מי שמשתמש בה בקביעות המשחה נגמרה לו בחצי הזמן.

הקפיצה הזו במכירות נתנה "אויר" לחברה.

שימו לב עד היום יש להם פתח יציאה יחסית גדול מאשר לשאר המשחות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

GSI - מדובר על סיפור שהוא מעין "אגדת עם". זה משתנה כל שני וחמישי בין חברה כזו או אחרת.

לפעמים זה קולגייט, CREST, AQUA-FRESH וכו' עם המשחות שיניים, לפעמים אלו קוקה-קולה ופפסי שהגדילו את פתח החור בפחית/בקבוק השתייה (ככה שבכל "לגימה" תשפך כמות משקה גדולה יותר אל הפה) ועוד כהנה וכהנה.. - המכנה המשותף לכולן הוא הגדלת הצריכה של המוצר ע"י הצרכן.(אפילו תנובה עשתה את זה באריזות החלב שלה - http://www.globes.co.il/news/docView.aspx?did=747480&fid=821)במקור מדובר על הדגמה שנתן איזה פרופסור באוניברסיטה אמריקאית בשיעור בנושא "צמיחה פנימית" של חברה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סתכל בקרסט את גודל החור - לדעתי זה המקור

אגב, שלוק אתה לא לוח לפי גודל החור אלא לפי מה שנכנס לפה, מה שגם אם נגמר לך בקבוק אישי את לא רץ לקנות עוד אחד כי אתה יודע ששתית את "המנה שלך"

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שים לב שבבקבוקי פריגת ה 1.5 ליטר הפתח הרבה יותר גדול משל המתחרים.

ותוספת משלי : לפני כשנתיים רכשתי בולגרית של גד,בערך בשליש הראשון של הגבינה מצאתי ציפורן תקועה בתוך הגבינה :shock:

נציג שירות שלהם הגיע אלי הבייתה,לקח את הגבינה והביא איתו סט של גבינות של החברה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
מכירים את החברה של המשחות שיניים CREST ?

היא עמדה לפני פשיטת רגל אחרי שקולגייט ועוד דחקו אותה מהמדפים והמכירות שלהם ירדו

הם גייבו איזה מומחה לעניין , אנשים מסוג שמשכורות של 20-30K$ זה קטן עליו בחודש.

והוא הציע להם להגדיל את קוטר פתח יציאת המשחה ב 2 מילימטר, בפועל זה כמעת הכפיל את כמות המשחה שיוצאת

והופ המכירות שלהם גדלו בפי 2 , כי תאכלס כל מי שמשתמש בה בקביעות המשחה נגמרה לו בחצי הזמן.

הקפיצה הזו במכירות נתנה "אויר" לחברה.

שימו לב עד היום יש להם פתח יציאה יחסית גדול מאשר לשאר המשחות

מכיר במקור על קולגייט ,ושזו הייתה הצעה של יועץ מתחיל מאוד .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני לא יודע אם זה כל כך קשור אבל לאחר שפתחתי את הנושא הבא : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217546&highlight=%D7%A1%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA

לבסוף החלטתי להתקשר למוקד שירות הלקוחות של הדיוטי , המוצר הוחלף בלי בעיות במוצר חדש + מכתב התנצלות.

ישר כוח.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם
שים לב שבבקבוקי פריגת ה 1.5 ליטר הפתח הרבה יותר גדול משל המתחרים.

זה תוכנן במחשבה על כל מי שעושה שמירות במגדל או מבלה הרבה זמן בתוך רק"ם בצה"ל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...