Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני בחיפוש אחר סופרמיני בתקציב של עד 40,000 ש"ח, שתענה לדרישות הבאות:

- תיבה אוטומטית (ידני כלל אינו מתאפשר)

- חיסכון בדלק

- אמינות

- בטיחות

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות ומיועד לזוג צעיר+עגלה.

לאחר חיפושים, המועמדות שנראות כמספקות תמורה הולמת למחיר הן פונטו ספייס וגטס.

במחיר הנ"ל טווח המודלים נע סביב 2003.

נקודה אדומה נרשמת לגטס מאחר ורוב המכוניות הנעות על הכביש הן ברמת גימור GLF - ללא ABS ועם כרית אויר לנהג בלבד.

עם זאת, ממה שסקרתי עד כה הגטס מראה אמינות טובה מאד, טובה גם משל הפונטו ספייס (האוטומטית).

מי מבין השתיים מומלצת לדעתכם? מדוע?

אשמח לשמוע את דעותיכם.

תודה לעוזרים,

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אפי, ברור לך ולכל בר דעת שככל שמכונה יותר פשוטה, כך היא פחות מתקלקלת.

במקרה של הגטס זה ברור - תכנון ארכאי, עיצוב סביר וחומרים פשוטים ללא שום יומרות (עיצוב, מגע וכד') הופכים אותה למכונית טובה למי שמחפש להגיע מנקודה א' ל-ב' מבלי להיכנס הרבה למוסך. אני מניח שאתה יכול לנחש במה אני הייתי בוחר.

עוד בתקציב הזה ?

C3 מודל 2003~, 206 מודל 2001 - ועכשיו אני קופץ מדרגה אחת מעלה: פורד פוקוס 2000-2001, קסארה 2004 או 2003 ונשאר הרבה עודף (4 כ"א, ABS+EBD, ב.אקלים, ב.שיוט).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אני מבין את דבריך, מסכים עימם ואף מעבר, אך הרכב הדרוש אינו מיועד לי.

האופציות שהעלית על פניהן טובות וראויות, אך בראש סדר העדיפויות ניצבת הפעם ההגעה מא' לב' (ולא שהן לא תבצענה את המטלה הזו בצורה מכובדת).

נוחות נסיעה, אבזור ופינוק כרגע מחוץ לסל ההעדפות.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לפי מה שכתבת בהודעתך האחרונה (סדר עדיפויות) גטס מתאימה יותר.

אני הייתי בודק גם את דייהטסו סיריון עם מנוע 1300 סמ"ק (בגלל צריכת דלק עדיפה על גטס).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סביר להניח שהפונטו תהיה עדיפה מבחינת חסכון בדלק.

לפי הקריטריונים שהצבת ובהנחה ולא קונים את דגם ה GLF אלא GLI או GLS, הגטס תהיה פחות או יותר שווה מבחינת בטיחות לפונטו וסביר להניח שתראה אמינות טובה יותר.

לפני 3 חודשים שכרתי גטס 1350 אוט', שנת 2006 (הצורה הישנה) בנסיעות עירוניות צריכת הדלק הייתה בערך 1 ל 9 (עם רגל כבדה על הגז) ובבינעירוני 1 ל 12 וחצי.

גיא.

• תוכן חדש...