Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם מחשב לפג'ו 106 XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש מהו הדגם המדוייק של מחשב מנוע לפג'ו 106 XSI שנת 96 מנוע 1600, דגם מנוע NFY.

בזמנו פרצו לי לאוטו וגנבו את המחשב. מתברר שמה ששמתי במקומו זה לא הדגם הנכון ועכשיו אני מנסה לברר מהו הדגם הנכון.

ממה שגיליתי עד עכשיו זה Magneti Marelli 8P.16 אך מתברר שזה לא מספיק, צריך להיות מספר בן 10-12 ספרות.

מצאתי ברשת קובץ PDF של Magneti Marelli עם כל הפרטים, אבל הביעה ש-106 XSI לא מופיעה שם (לפחות לא בשם הזה). הדברים הקרובים ביותר שמופיעים שם זה:

106, 1.6 i.e.Cat, מנוע TU5J2, שנת 95-96, מחשב 230016236137, IAW8P.16

106, 1.6 i.e. Rallye(EceFase2, מנוע TU5J2/L3, שנת 96-97, מחשב 230016308117, IAW8P.16

אני חושב שדגם מנוע TU5J2 ו-NFY זה אותו דבר

האם משהו מתמצא בדברים האלה ויכול להגיד לי מהו הדגם המדוייק או אם זה משנה מהו המספר הזה כל עוד זה IAW8P.16?

תודה.

נ.ב.: ניסיתי במוסך מורשה והם לא ידעו לענות לי

• תוכן חדש...