Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דיברתי אם 2 חברות ליבוא אישי של מכוניות בקשר ליבוא אישי של טויוטה קאמרי היברידית בחברה אחת אמרו לי שכל העינין יעלה 180K שקל לרכב חדש שנת 2010 ובחברה השניה אמרו לי שמשרד התחבורה לא מאשר להביא את הרכבים האלו לארץ אבקש לדעת אם אפשר ליבא ואם לא למה?

פורסם
+1

גם אני ראיתי את המודעה (בגלובס של אתמול בערב).

המחיר נראה גם מעט תמוהה - 210 אלף ש"ח.

תנסה ליצור איתו קשר - קוראים לחברה "יבוא אישי" והיא ממוקמת בהרצליה פיתוח

http://www.yevu-ishi.co.il

רק לידיעתך החברה הזאת אמרה לי שאי אפשר ליבא את הקאמרי ההיברידית בגלל משהו שמשרד התחבורה החליט את התשובה הזאת קיבלתי היום

פורסם
linoyo - הקפצת עכשיו ת'רד בן שנה+ בשביל "לחדד כמה דברים" ?

במסגרת הרפורמה ביבוא הרכב (רפורמת היבוא המקביל) חלים שינויים בתקנות היבוא האישי. למשל, ברכב ביבוא אישי לא יוכל לנהוג מי שאינו בן משפחה מדרגה ראשונה של בעל הרכב (שינוי מבורך כדי להלחם בסוחרי הרכב הלא חוקיים, בשלב ראשון). לכן בהחלט מצדיק "הקפצה" של שרשור בנושא.

פורסם

אכן רכב חלום. יש אותו לחבר שלי מי שצריך אני ישאל איך הולכת הפרוצדורה של היבוא אישי.

נ.ב:היא מיבוא אישי מלפני חצי שנה בערך.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

לא ברורה לי האי בהירות בנושא הייבוא אישי .

הרבה אנשים פרטים שתחום עיסוקם הוא לא סחר רכב או ייבוא רכב לא ברור להם הנושא של ייבוא אישי .

האם יש את דגמי המכוניות שמותר לייבא לארץ ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...