Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה באמת כיף וגם כיף שאחרי זה יתרום לנהיגה היום יומית שלך.

מאוד הייתי רוצה לעשות את הקורס, אבל באמת שקשה לי לחשוב כמה ק"מ זה יוריד לי מחיי הצמיגים... :(

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דיברתי עם אחד מהמדריכים של מסלולים והוא אמר שלא יקרה כלום לצמיגים הם לא יעשו משהו חריג שיגרום להם לבלאי מהיר לכן אין מה לחשוש.

S2000

פורסם
אני דיברתי עם אחד מהמדריכים של מסלולים והוא אמר שלא יקרה כלום לצמיגים הם לא יעשו משהו חריג שיגרום להם לבלאי מהיר לכן אין מה לחשוש.

לא ראית את התמונות של המסלול?

במסלול כזה, במהירות כזאת אתה קורע את הצמיגים שלך. כמובן שגם את הברקסים...

פורסם

עשיתי את הקורס הספציפי הזה ועוד מספר קורסים וימי אימון, ואני חייב לציין שכל העיניין הזה של החישובים של כמה חיים הקורס הזה יוריד לי מחיי הצמיגים הוא לא רלוונטי בעליל, אם אתם נוהגים חזק ביום יום זה אומר שמראש לא איכפת לכם מהצמיגים ואתם חושבים על ההנאה שבדבר, כמוני, או שאתם נוהגים רגיל ומנהלתי וזה אומר שבסופו של דבר תחליפו צמיגים בגלל יובש או קרע או לא יודע מה ולא בגלל שבדיוק חסר לכם עוד רבע מילימטר מהסולייה של הצמיג כדי שהוא עדיין יהיה בטיחותי, לגבי הברקסים אין בכלל על מה לדבר לא נגרם שום נזק פשוט שחיקה רגילה.

פורסם

גם אני עברתי קורסים כאלה, וזה לא גורם שום בלאי לצמיגים ולברקסים, הם מיועדים לעומסים האלה,

וגם חשוב לציין שהרבה יותר חשוב זה הנהיגה על הכביש ולהעשיר את המיומנות הנהיגה ולא לחשוב כמה

בלאי זה יעשה (שזה לא יעשה), וגם אתה לא עושה את זה לעיתים קרובות ככה שאין לך בכלל מה לדאוג.

פורסם
גם אני עברתי קורסים כאלה, וזה לא גורם שום בלאי לצמיגים ולברקסים, הם מיועדים לעומסים האלה.

לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה.

זה בלאי גבוה בהרבה לברקסים ולצמיגים מאשר בשימוש רגיל.

מצד שני לדעתי השיקול הזה לא רלוונטי בעליל.

מי שרוצה לדעת להימנע ממצבים מסוכנים אז קורס כזה פעם או פעמיים יועיל מאוד וכמות הבלאי הנוספת תיהיה אפסית.

לעומת זאת מי שרוצה ללמוד איך לנהוג באמת מבחינה ספורטיבית יצטרך לבלות הרבה יותר על המתחם הזה וכמות הבלאי הנוספת תיהיה גבוהה בהרבה. אף אחד לא אמר שזה תחביב זול.

הקורס הבסיסי הוא חובה לטעמי, המתקדם יותר הוא בהתאם לאהבה שלך לספורט הזה (ואם מישהו מסתכל על שקלול של בלאי לברקסים ולצמיגים - כניראה שזה לא בשבילו).

Back to the original - NC again.

פורסם

מצטער, לא מבין אנשים שקונים רכב ספורטיבי ועושים חשבון לצמיגים. נקודה.

אני, סטודנט תפרן - כשהייתה לי את הוולקן גמרתי זוג SP9000 קדמיים (בעיקר הדפנות נשחקו - נשאר עוד בשר בשאר הצמיג) בחמישה חודשים. הייתי נוסע כמה שבא לי לערד, נחשונים ואשדוד.

אגב, מי שנסע הרבה בנחשונים בטח שם לב שהצמיג השמאלי נשחק יותר מהימני :)

פורסם

קודם כל רוב המסלול והתרגילים נעשו על מסלול רטוב. מי ששם לב יש תמיד ממטרות ברקע שהשאירו את הכביש חלק וכך הבלאי לצמיגים הוא פחות משמעותי.

דבר שני, הלך לי גם חצי מיכל דלק באימון הזה. אי אפשר תמיד לחשב כמה הולך על זה וכמה הולך על זה. בשביל להנות ולתרגל צריך להקריב משהו.

פורסם

השתכנעתי ונרשמתי... :)

המטרה היא כמובן לעשות את אחד הקורסים היותר מתקדמים, אבל חייבים להתחיל בקורס נהיגה מתקדמת.

אולי בסוף אני אלך על כל שלושת הקורסים.

פורסם
השתכנעתי ונרשמתי... :)

המטרה היא כמובן לעשות את אחד הקורסים היותר מתקדמים, אבל חייבים להתחיל בקורס נהיגה מתקדמת.

אולי בסוף אני אלך על כל שלושת הקורסים.

אהה איפה ? גם ב"מסלולים" ?

פורסם

הקורס שעשיתי בזמנו (לפני קרוב ל-5 שנים) ב"מסלולים" גמר לי את הקדמיים. בקורס שעשיתי ב"אלטרנתיבי" היה פתרון נחמד לקטע הזה - תרגולי הבלימה היו ברטוב. גם יותר מיומנות וגם פחות בלאי לצמיגים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נראה באמת כיף וגם כיף שאחרי זה יתרום לנהיגה היום יומית שלך.

מאוד הייתי רוצה לעשות את הקורס, אבל באמת שקשה לי לחשוב כמה ק"מ זה יוריד לי מחיי הצמיגים... :(

זו S3 בסימלון שלך אם אינני טועה.

אם רכשת לך רכב ספורטיבי, הרי שיצאת מנקודת הנחה שכדי למצות את יכולות הרכב, תצטרך לגרום לבלאי גבוה בצמיגים. אם לא תרצה למצות את יכולות הרכב, לשם מה לרכוש דגם ספורטיבי?

אי אפשר להנות מרכב בעל יכולות ספורטיביות ולשמור על הצמיגים חדשים, או על צריכת דלק נמוכה.

לדעתי הבלאי שנגרם לרכב על כל מכלוליו בקורס הזה זניח ביחס לתמורה הכוללת. הטעימה שהקורס מספק בנושאים שנלמדים שם חשובה הרבה יותר מ3 מ"מ של גומי, או 10 ליטר דלק.

!AWDSOME

• תוכן חדש...