Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני ובת זוגתי עומדים להתחתן וערכנו רשימת מוזמנים על גבי קובץ אקסל,לצערי לא עשינו גיבוי לקובץ הנ"ל וכרגע קיימת אצלי בעיה כלשהי עם הקובץ. הבעיה היא שכשאני ניכנס לקובץ הדבר היחידי שרשום לי בתוך טבלת אקסל זה הדבר הבא:

[General]ExclusionList=Local Settings;Temporary Internet Files;History;Temp࿠῱テ!輁輁輁쎁쏁

תתארו לכם שיש עוד המשך ארוך שכתוב ב ג'יבריש. אשמח לדעת כיצד אני אוכל לשחזר את הקובץ הנ"ל.

נ.ב: ניסיתי לפתוח את הקובץ גם במחשב אחר וזה פותח לי את אותם השטויות.

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני משתמש באופיס אקס פי והקובץ נותר עם אותו האופיס. הבעיה נוצרה בפתאומיות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

דבר ראשון - מזל טוב לזוג המאושר! :-)

לגבי הבעיה, היתה לי את אותה הבעיה עם אופיס XP שלא הצליח לקרוא קובץ וורד.

בלי לחשוב יותר מדי, התקנתי אופיס 2003 וזה פתר את הבעיה.

אבל ייתכן שיש פתרון יותר פשוט מזה.

חכה לעוד תגובות.

פורסם

תודה לכולכם על העזרה והברכות! :-)

פורסם

מזל טוב!

לצערי, לא הצלחתי לפתוח את הקובץ. האקסל (2007) כתב לבדוק שהקובץ אינו פגום או משהו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

סליחה על השאלה המטופשת: בדקת אם קיים קובץ בעל אותו שם

עם סיומת bak. ?

קובץ EXCEL בגודל כזה הוא כמעט בהכרח קובץ פגום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...