Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן מדובר על אדריכלות

וכן יהיה שימות בתלת מימד כדי להראות ללקוח תוצה סופית בתלת מימד כדי להמחיש את המציאות בצורה יותר טובה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בתור אחד שקנה לא מזמן מחשב, ועובד על פוטושופ, אילוסטרייטור, אין דיזיין, בקיצור כל הcs3 תרשה לי להמליץ לך על משהו שממש יכול לספק אותך.

מעבד

9550amd

4 ליבות

2.2 ג'גה הרץ

818 ש"ח

לוח אם

חברת ג'גאבייט

ddr2 1066

510 ש"ח

זיכרון

4 ג'גה ocz

389 ש"ח

כרטיס גרפי

ג'יפורס 512

ddr3 8800gt

671 ש"ח

ארדיסק

נתון לשיקולך אני לקחתי 500 ג'גה סטה 2

272 ש"ח

מחשב עם כל הדברים מסביב נטו כולל מארז הרכבה ספק ועיניינים עלה לי

3900 ש"ח מיותר לציין שהוא טסססס ושווה לקנות היום amd ביצועים מצוייינים פותח כמה תוכנות שאני רוצה במקביל מריץ משחקים הכי כבדים כמו כלום ועוד במקביל את יכול לאדרכל לך איזה ביניין באחת התוכנות שלך:-)

קניתי אותו מksp חוץ מזה שקצת התעקבו לי בהרכבה כי היה חסר להם איזה חלק אני מרוצה מהם.

עובד על מסך סמסונג 22 אינצ' מבוסט עליו רצח

קניתי אותו ממקום אחר בצורה מסובסדת

Honda hornet 600

פורסם

אז זו עוד סיבה לרכוש את המסך.

התוצר הסופי שלך יראה יותר טוב על מסך איכותי (ויראה יותר טוב מאשר למשתמש הביתי בעל מסך באיכות ירודה).

וכמו שליביו המליץ לך, כרטיס מסך יעזור בדיוק הצבעים (סדרת הATI HD36XX תוכל להתאים בתקציב נמוך יחסית).

מסכי EIZO הם מעולים, בין הטובים ביותר בשוק. הבעיה היא שהם יקרים מאוד, ולדעתי לא מספקים תמורה לכסף כמו מסכי הDell.

פורסם

שימו לב שמערכת הפעלה רגילה (32 ביט) תזהה רק כ-3.3 ג'יגה זכרון.

כדי להשתמש בפועל ביותר, יש להתקין גרסת 64 ביט.

קיימות גרסאות כאלו ל-אקספי, לינוקס, ויסטה ועוד - אבל הדרייברים מהווים כאב ראש מסויים כי יש להשתמש במיוחדים ואי אפשר להשתמש בדרייברים הרגילים.

לא לכל התקני החומרה יש בכלל דרייבר 64 ביט.

תוכנות רגילות אמורות לפעול כרגיל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יובל:

ויסטה מזהה אצלי 4 גיגה זיכרון וכמו שכתבת , ל64 ביט עדיין אין תאימות מלאה - הייתי מוותר על התענוג.

TMAX - מה שהמלצתי לו אכן היה ללכת על כרטיס מסך של ATI מהסדרות האלו אם העבודה בתלת מימד היא פשוטה , ואם יש הרבה אז ללכת דווקא על סידרה 4 , שבה יש תמיכה יותר רצינית (שמשתפרת גם עם תכנונים חדשים) בחישובים על הכרטיס מסך במקום המעבד לשימושים מסוימים.

וEIZO אכן יקרים מאוד , אם לא נחוץ מסך ענק , הייתי מנסה למצא איזה 2007 של דל (ולא החדשים שהם TNים ברובם)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, גם עליך מיקרוסופט הצליחו לעבוד?

תסתכל כאן:

http://support.microsoft.com/kb/946003

וגם תבדוק יותר לעומק כמה זכרון באמת זמין למערכת ההפעלה (ולא כמה מוצג בחלון סיסטם פרופרטיס) ותופתע. מאוד.

בקיצור: ב-SP1 שינו את התצוגה בחלון הנ"ל בלבד כך שתוצג כמות הזכרון המותקנת, כאשר אין שינוי בכמות הזיכרון הזמינה בפועל לשימוש!!!!

ההבדל יכול להגיע ללא מעט מאות מגהבייט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לכל הגראפיקאים והאדריכלים עדיף להשתמש במעבדי AMD.

לדעתי כבר עבר זמנו של XP ו VISTA כבר מתפקד כמו שצריך.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

שטויות במיץ.

חוץ מבמחשבים זולים וMEDIA CENTERים למיניהם , אין טעם כרגע להשתמש בAMD (חוץ ממחשבה לעתיד , שבעות אינטל מחליפה תושבת ותפסיק לפתח לתושבת הנוכחית , AMD תמשיך לפתח לתושבת הנוכחית מעבדים חזקים מאוד).

ואם אתה טוען אחרת , אתה מוזמן להסביר למה ולהביא דוגמאות (להזכירך - התקציב מספיק פה גם כדי להכניס מרובע ליבה מסידרת 9XXX).

לגבי 4 גיגה , התמיכה היא לא בכל ה4 גיגה , נכון , רק ב3.4 מתוך ה4.

מבלי להכנס לעניין הארכיטקטורה של מערכות הפעלה , ולשלב את הצד הפרקטי - היתרון בהרצת 64 ביט הוא אפסי עד לא קיים בביצועים בקנה מידה הזה , החסרונות של דרייברים ותאימות לעומת זאת עלולים להתגלות כהרסניים (מה גם שעקב העובדה שהמערכת היא 64 ביט , העניין עם הזיכרון די משתווה)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

AMD תמיד נמצאים צעד אחד לפני INTEL וידועים ביכולות שלהם במחשבים גרפיים ומרובי משימות.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

איזה קישקוש.

מעבדי אינטל מתקדמים מאוד, ונמצאים בהפרש לא מועט ממעבדי AMD.

וזה עוד לפני OC שבהם ניחנו מעבדי אינטל.

בכל מקרה, זה לא נושא הדיון (אני לא רוצה להיכנס לויכוחי AMD-INTEL)

פורסם

על הדל 2408 תוותר, הוא באמת נראה טוב אבל הוא מסך מולטימדיה ובשביל גרפיקה אתה לא צריך מסך כזה, אלא מסך שמציג צבעים אמיתיים.

יש לViewsonic סדרת מסכים לגרפיקה, לדעתי הם נקראים VP, אצלנו בסטודיו משתמשים בהם, אם תרצה אני אברר לך.

פורסם

MAYRUN - רק תציין שלכל דבר חוץ מגרפיקה הם די גרועים (מניסיון) , לדוגמא עבודה עם טקסט.

כיבשה , אני גם אוהב מאוד את AMD/ATI וארבעת המחשבים האחרונים שלי היו מבוססי AMD , אבל אין בושה להודות שהמעבדים שלהם כרגע הם פשוט דור אחד אחורה לעומת INTEL.

עד יציאת הCORE2DUO מסידרה 6 , המצב היה הפוך , אבל החיים קשים והיוצרות התהפכו וכיום אינטל מציגה ביצועים טובים יותר , גרפיקה או לא גרפיקה.

זה בניגוד להקשר של ATI וNVIDIA שבו ATI (ששייכת לAMD) מציעה ביצועים עליונים כרגע על כרטיסי NVIDIA באותם תקציבים (ולא במעט)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
מנחם , מאיפה הבאת את השטות הזאת?

מעבד 2.0 כפול ליבה מורכב מ2 ליבות שרצה כל אחת ב2 גיגה הרץ.

זה לא אומר לא 4 ולא 1

ה4600 הוא שבב די מיושן ושווה למי שחוסך כסף ועושה OC , סידרה 8XXX החדשה מאוד מוצלחת ואין טעם לא לקחת שבב משם (אלא אם מחליטים ללכת על קווד מסידרה 9XXX בלבד)

המעבד שלי הוא X64 או X86?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...