Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשאלו במהלך החודשים האחרונים הרבה שאלות בעולם הראלי, ואחת מאלו שחזרו על עצמן הייתה מדוע פיג'ו לא חוזרת חזרה אל ה-WRC ? הרי היא הייתה כבר פה ובהצלחה רבה בשתי הקדנציות השונות, אז מדוע לא ? ידוע כבר שספורט מוטורי נחשב, ובצדק, כמקדם מכירות שיכול לסייע ליצרן הצרפתי עוד קצת, אז למה לא ? לסיבה מדוע הם לא ב-WRC אבל ב-IRC קוראים פיג'ו 207 S2000.

 

תהנו ויש גם סרטון .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני לא מסכים עם זה. זירת הWRC הולכת ודועכת כבר כמה שנים ועדות לזה היא העובדה שיש רק שתי קבוצות אמיתיות שמתחרות על נצחונות ועוד שתיים משניות (אחת מדדה והשנייה לא מהווה אפילו פקטור). כל זה בתוספת לקבוצות המשניות של פורד וסיטרואן שלא נלחמות על הניצחון אבל לעתים לוקחות חלק בטקטיקות קבוצתיות (פורד).

יצרנים אינם רוצים להיכנס לWRC כיום מסיבות תקציביות ושיווקיות ולא סתם הFIA טורף את הקלפים עם תקנות הS2000+ (מה שנקרא גם הומולוגצית R5).

התקציב לבניית מכונית IRC נמוך בהרבה מהתקציב לבניית מכונית WRC, והכסף שהולך לפז'ו על הרצת מכוניות חצי רשמיות הוא חלקיק מהעלות של הרצת קבוצה רשמית בWRC עם נהגים בקליבר של גרונהולם ומרטין. בכל זאת, זו לא הסיבה לעובדה שפז'ו נמצאת שם ולא כאן.

 

לטעמי (ואני לא היחיד שחושב כך), הסיבה להעדרותה של פז'ו היא הפרויקט העצום שנקרא תכנית פז'ו ל24 שעות של לה מאן. פרויקט זה לוקח המון משאבים אשר כנראה היו הולכים לראלי באם פז'ו לא הייתה מחליטה ללכת ראש בראש מול אודי.

פורסם
אני לא מסכים עם זה. ...

 

זה שאתה לא מסכים איתי זה כבר מצויין. :lol:.

 

הבעיה היא כמובן בזה שלא ממש הבנת את הכוונה שלי - בכותרת ובכתבה עצמה...וחבל.

אקצר בהסבר (אני אחרי אימון שחייה ומת מרעב...) - פיג'ו לא באים ל-WRC מכיוון שה-WRC יגיע אליהם ב-2010 ואז תהיה להם כבר מכונית מהמוכן. התקנון שנבנה למכונית ה-S2000+ ושיהיה זה שישתמשו בו לעוד שנתיים יתאים, עם שינויים קטנים, לפיג'ו . אין כיום עוד כוח בעולם כמו פיג'ו-סיטרואן שיכול להצליח בראלי העולמי ואני חושב שהשליטה של הקונצרן הזה ב-WRC באמצעות סיטרואן וב-IRC באמצעות פיג'ו מוכיח הכול.

פיג'ו אמנם מאד בונים על הלה-מאן, ביחוד לנוכח הכישלון השנה מול אאודי, אבל הם לא שמים את כל הביצים בסל אחד ועובדה שהושקעו משאבים רבים בפיתוח ה-207 . זה לא איזה פרוייקט מרוצים קטן וזניח אלא משהו שכל החברה התגייסה סביבו.

פיג'ו לא נמצאים ב-WRC כבר כמה שנים מכיוון שהחליטו שם לא לבזבז כסף במלחמה תוך-משפחתית. אתה בטח זוכר את הימים שסיטרואן נלחמה מול פיז'ו . החליטו שזה מיותר, פיג'ו עזבו וסיטרואן נושאים את הנטל בצורה נהדרת.

אני לא אתפלא באם בסוף העונה הבאה, לקראת השינוי בתקנון סיטרואן יודיעו על עזיבה (זוכר את השמועות על ה-DTM ? ) ופיג'ו יכנסו בעונת 2010 עם המכונית המוכנה בעצם.

 

לגבי העדר יצרנים ב-WRC . ספורט מוטורי בראש הפירמידה הוא יקר ביותר ולא כל יצרן מוכן לשלם כאלו סכומים. לכן גם נעשתה עבודת התכנון המחודשת מצד ה-FIA בכל הנוגע לתקנון ולחשיפה שאליפות העולם תקבל. יש הרבה יצרנים שמחכים בצד עם מכוניות S2000 כמעט מוכנות או שכבר מתחרות ברמה כזו או אחרת, שמחכים להחלטה סופית לגבי כניסה לתחרויות מסודרת.

 

פיג'ו , אבארט(פיאט) , פולקסווגן, הונדה, סיטרואן (C2 ) ומיצובישי (אבו מקבוצה-N) כבר שם. על הגדר - MG , סקודה, טויוטה, לאדה , רנו , פורד (פיאסטה) ומשום מה נראה לי ששכחתי אחד או שניים נוספים. זה משהו 12 יצרנים . נראה נחמד.

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

×
×
  • תוכן חדש...