Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשות הוריי הרכב הנ"ל גיר אוטומטי .

הרכב עם 200,000 ק"מ .

מוחלף כל שנה פילטר גיר + שמן גיר .

מזה כמה חודשיים בעת העברת הילוך מ - P ל - R - מורגשת מעיין מכה חזקה .

אין שום מכה חוץ מזה בהעברת שום הילוך , המכה הזאת מתרחשת לפעמים .

שמן גיר לא חסר כלל , וצבעו אדום .

את מה רצוי לבדוק , מהקל לכבד .

תודה מראש ושבוע טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני חושב שהבעייה היא מכיוון מח הגיר.

דניסאן, אתה מתכוון לחלק הזה כמו מבוך עם כדורים וקפיצים (SORRY לא מכיר את שם החלק :oops:)?

חלק כזה הכוונה:

automatic-transmission-brain.jpg

הכוונה שלך שבגלל בוצר או סתימות יש את התופעה? כלומר אם לעשות ניקוי למעברים האלו, יש סיכוי שהבעייה תפתר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התמונה שייכת לגיר המותקן ברכב בעל הנעה אחורית אבל באופן כללי כן.

מח הגיר נקרא גם בית שסתומים או valve housing .

יש לפרק את המח, להפריד בין הפלטות שלו, לנקות היטב, לבדוק תנועת בוכנות, שלמות הקפיצים, בוכנות אקמולטור והקפיצים שלהם והחלפת אטמי המח.

פורסם

דניסאן, תודה על התגובה. כניראה בקרוב בימר שלי יזכה לטיפול כזה שאתה מתאר. :-)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היי , ראשית תודה על התשובות .

האם מוסך מכונאות , יכול לבדוק את גלגלי השיניים , או את "מוח" הגיר , הכוונה לנקות את המעברים במוח הגיר .

שענו לי שיש סיכוי שהבעייה מגלגלי השיניים , ז"א שהם ישנים והם שחוקים ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ערב טוב

אשמח לדעת מה עלות של טיפול כזה. גם אצלי הרכב נותן מכה בהעברה להילוך או לרוורס. הרכב הוא גולף 2001.

תודה

רן

פורסם

סביר שיש לך גיר מסוג AW 60-40.

במקומך לא הייתי מעיז לפרק את המח אם אין לך ניסיון בזה.

הסיכוי שזה יחזור לנסוע הוא די קטן.

רוצה להתחיל מקל לכבד? בדוק תושבות מנוע.

זה כבר נשמע יותר מתאים לתופעה שלך.

• תוכן חדש...