Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על הק"מ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי פונטו ספייס אוטמטית שנת 01 יד שניה ראשונה מהשכרה, הרכב עבר 160000 אלף ק"מ.

אני יודע שזה מעל הממוצע, אני בגדול לא נוסע הרבה במיוחד ויכול לעשות בלחץ משהו כמו 10000 ק"מ בשנה, אני מתכנן להחזיק את הרכב ב"ה לפחות שנתיים שלוש.

אני חייב לציין שהרכב היראה לפחות ממה שאני מבין במצב מצויין גם כלפי חוץ וגם בנסיעה.

האם בכלל שווה להסתכל על הרכב בק"מ הזה?

תודה.

נ.ב: מקקוה שהכותרת מתאימה לשאלה.

פורסם

יחסית ל7 שנים שרכב בכביש, 160K זה סביר, כלומר רכב עשה 22K בשנה. קצת מעל הממוצע, אבל עדיין סביר.

אם רכב פרטי, מטופל בחברה עם ספר טיפולים מסודר וללא תאונות, אפשר לשקול קנייה שלו.

נ.ב: מקקוה שהכותרת מתאימה לשאלה.

הכותרת לא משהן. ובעיניין תשובה ישירה לשאלה שבכותרת "מה דעתכם על הק"מ?". אני חושב שזאת מידה של מרחק, שנפוצה ומקובלת בחלק הגדול של העולם. יש מדינות שמודדים מרחקים במייל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...