Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כמה חולצות שממש אהבתי באתר של NO-FEAR וב EBAY, מישהו כאן יודע מה המגבלות במשלוח של חולצות לארץ?

כמה ניתן להזמין באותו משלוח מבלי שאצטרך לשלם על זה מכ"ס\שיחשבו שאני מזמין את זה למטרת סחר?, אני מניח שעם 5 חולצות גג לא תהיה בעייה אבל בכל-זאת עדיף לוודא לפני שמזמינים.

תודה רבה לכולם!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כל עוד מחיר החבילה כולל המשלוח לא עובר את ה 50$ לא תשלם מכס או מע"מ.

אם הוא עובר את המחיר הזה תשלם 15.5 % מע"מ + מכס (אם יש) לפי האחוז הקבוע בחוק לגבי ביגוד.

אם החבילה נשלחת שערך החבילה לא מופיע עליה, זה תלוי אם יפתחו לבדוק או לא.

פורסם

אני (ואחותי) כבר שנים מזמינים בגדים מחו"ל.

(ואפילו עכשיו יש לי משלוח של כמה חולצות מארה"ב)

לצערינו, כן, יש מכס על בגדים.

חוץ מעניין התשלום של מכס + מע"מ (שבד"כ מסתכמים יחד באיזור ה40 ומשהו אחוז) - אין שום בעיה להביא בגדים בלי הבדל מותג, צבע ומידה.

לכן, תעשה כמו כל ישראלי טוב, ותבקש מהמוכר להצהיר שזו מתנה ושכל חולצה עולה 5-10 דולר :).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בפעם האחרונה שעשיתי את זה חסמו אותי מאיביי בטענה שעברתי על תקנון השימוש באתר, מזל שאבא הוציא כרטיס בינלאומי חדש :-D

DOESN'T WORK HARD

פורסם

עשית מה? ביקשת להצהיר על מחיר נמוך יותר?

אני לא מבין איך זה קשור לEBAY. אתה שואל את המוכר לפני/אחרי סיום המכרז האם הוא יוכל להצהיר שמדובר במתנה ועל מחיר X במקום המחיר האמיתי.

אם לא מדובר על חנות ענק, רובם מסכימים.

פורסם

כן, אחרי שכבר קניתי ושילמתי שאלתי אותו והוא דיווח על זה למחלקת תלונות באיביי.

ובתכלס, זה באמת לעבור על התקנון - פשוט יש כאלו שמסכימים, יש כאלו שלא, ויש כאלו שגם מדווחים על זה לצערינו.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

זו פשוט עבירה על החוק, הוא ראה בזה פסול ודיווח.

שים לב - מידות בחול גדולות משמעותית מהמידות כאן (מדיום שלהם זה כמו XL שלנו בערך, יש לברר לפני).

משכנתא זה קל

פורסם

מזמין S, או XS - הכי קטן שיש, אני שוקל 60 נראה לי בארה"ב ילדים מגרדים את המשקל הזה כבר בגיל 6 עם כל הפאסט פוד שדוחפים שם :lol:

DOESN'T WORK HARD

פורסם
מידות בחול גדולות משמעותית מהמידות כאן (מדיום שלהם זה כמו XL שלנו בערך, יש לברר לפני).

חו"ל זה לא קיצור לארה"ב.

המידות באירופה די דומות למידות בארץ.

המידות באסיה קטנות יותר.

בכל מקרה, בד"כ יש, פרט למידה, גם נתוני אורך, רוחב וגובה של הבגד - פשוט לשים לב, ולמדוד אחת מהחולצות בבית.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...