Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי פיגו 306 שנת 95 דגם XN

הפנס הימני החליט היום לא לעבוד לי.

אור גבוה נדלק + אור חניה, אור דרך לא נדלק.

בצמה יש לי 3 חוטים

אחד אמור להיום מינוס, אחד + גבוהה ואחד + רגיל או משהו כזה ( במידה ואני לא טועה )

בדקתי עם נורת ביקורת ורק כבל אחד מדליק את הנורה.

מה יכולה להיות הבעיה?

יש מצב שזה בס"כ פיוז שנשרף?

ודרך אגב ניסיתי כמה נורות שונות ושום דבר לא עבד.

מחר כשיהיה לי זמן אני אנסה לקחת את הנורה השמאלית ולעביר ימניה לראות מה קורה.

אשמח לתשובה אור.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אתה רציני?

חשבת לרגע שאולי אולי נשרפה לך הנורה

הרי יש לך H4 - יש בה שני חוטי להט, החוט של אור המעבר נשרף ואילו החוט השני עדיין מתפקד, תחליף נורה חביבי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם הבנתי את דבריך נכון, ואם בדקת נכון, הרי שלטענתך, אין פקודה לאור דרך, לפנס ימני.

בדיקה:

בתקע יש שלושה חוטים. האחד מינוס, העליון הוא אור דרך (רגיל) ויש בו פלוס כאשר אור דרך מופעל. הדלק אור רגיל, ובדוק שבעליון יש פלוס. בדוק שבשניים האחרים יש מינוס (כי כאשר האור דרך מופעל, בכניסה לנורה בחוט של האור גבוה, יש מינוס כתוצאה מהחזר המינוס על ידי הסליל בתוך הנורה וזה תקין.

בקיצור, בדוק בעליון פלוס, ובשני התחתונים המקבילים בדוק שיש מינוס.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני שלום רב,

אני מצטרף לשרשור זה בעקבות מקרה דומה רק שאצלי 2 פנסי הדרך לא עובדים, רק אור גבוה עובד, הרכב טנדר סובארו,

לפני שהפסיקו לעבוד לגמרי הייתה תקופה בה עבדו פעם כן פעם לא, עכשיו לא. החלפתי מנורות ולא הסתדר. שאלתי היא כזו,

האם אתה מכיר חשמלאי רכב טוב ואמין באיזור חיפה?, ד"א, פגשתי אותך לפני כחצי שנה במוסך מלמד משכנך הישן כשבאת אליהם לעזור לתקן בעיית מחשב רכב מסויים. חבל שאתה כבר לא עובד...

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...