Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שביתה בעמדה מס' 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא נסכם:

החברה בעמדה מס' 1 החליטו להפסיק לעשות כלום עד אשר יסירו את ההחלטה לתת למישהו אחר לעזור להם...

נו שוין.

ועל זה נאמר "רק בישראל".

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

אבי,

מה מועדון החמש מתכנן לעשות בנושא עמדה מס' 1? הרי חובבי האספנות סובלים ממנה לא מעט. הם יש פעילות של הועד לצורך שיפור המצב?

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היי ליעד

מועדון החמש לא מתערב בסיכסוכי עבודה.

מעבר לכך במגעים השוטפים של המועדון עם משרד התחבורה מועלה הנושא שהוא כאוב גם לבעלי רכבים אחרים, לא רק לבעלי רכבי אספנות.

היות והנושא קיבל כבר את התהודה הציבורית, אנחנו מקווים שראשי משרד התחבורה יתעשתו ויתקנו את המצב.

שיהיה לך יום נהדר

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
מועדון החמש לא מתערב בסיכסוכי עבודה.

מעבר לכך במגעים השוטפים של המועדון עם משרד התחבורה מועלה הנושא שהוא כאוב גם לבעלי רכבים אחרים, לא רק לבעלי רכבי אספנות.

היות והנושא קיבל כבר את התהודה הציבורית, אנחנו מקווים שראשי משרד התחבורה יתעשתו ויתקנו את המצב.

שיהיה לך יום נהדר

אבי

באמת היה לי יום נהדר, תודה על האיחולים :)

אני חושש שאתה לא יורד לסוף דעתי.

גם כשאין סכסוך עבודה בעמדה מס' 1, בעלי רכבי האספנות סובלים ממנה. הכוונה הייתה לפטור אותם מהצורך הזה. היות ומדובר בכמות רכבים קטנה, ובנושא שאיננו כולל שינויי מבנה אשר עלולים לסכן את באי הדרך, הצורך בעמדה הזו קטן יותר, שכן זיופים ניתן לבדוק גם במכון הטסטים.

לגבי לשבת ולקוות שראשי משרד התחבורה יתעשתו, בתוך עמך אתה חי אבי?

יום טוב,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ליעד, לא ברורה לי התגובה שלך.

אתה רוצה שנכנס למשרד התחבורה ונרסס את כולם?

יש שתי דרכים להלחם במצב המביש הזה: להעלות את המודעות במשרד התחבורה וליצור דעת קהל.

ועד המועדון עושה את הדבר הראשון (ולכן הוא "לא יושב" ומשתתף עם אחרים בנוגע לדבר השני.

תאמין לי שאי הכנסת מנגנוני נכים לרכבים, זה נושא כאוב הרבה יותר ואני בטוח שגם ארגונים אחרים לוחצים על משרד התחבורה.

ואין ברירה, חייבים לחכות עד שמשרד התחבורה יתעשת אבל זה לא אומר ש"יושבים".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני חושש שאתה לא יורד לסוף דעתי.

לגבי לשבת ולקוות שראשי משרד התחבורה יתעשתו, בתוך עמך אתה חי אבי?

יום טוב,

ליעד

ליעד שלום.

• אל תחשוש, בהחלט ירדתי לסוף דעתך, וברורה לי מאד כוונתך, על כל הבטיה.
  • אני חי בתוך עמי, גם בתוך העם שמרכיב את משתמשי הפורום ומגיביו...

יום נעים

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני לא מבין למה הם שובתים - מי שצריך לשבות הם המעכרים....

אני בוש ונכלם ולכן לא אכתוב את המסקנה המתבקשת...:?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ליעד, לא ברורה לי התגובה שלך.

אתה רוצה שנכנס למשרד התחבורה ונרסס את כולם?

חדל דמגוגיה בני.

השאלה הפשוטה שאני שואל היא אם הועד שואף/פועל לשינוי התקנות כך שרכבי אספנות לא יזדקקו לעמדה מס' אחת.

נראה לי שכבר קיבלתי את התשובה מאבי.

יום טוב,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ליעד ידידי,

שמישרד התחבורה יפטור אותנו מעמדה מס 1 ניראה לי שאיפה מרחיקת לכת. יש עוד הרבה מה לעשות ולשאוף (טסט 1 בשנה למשל) וכדאי לרכז מאמצים ולא להתפזר.

אני כמובן מביע את דעתי האישית

אריה

פורסם

אריה, גם שיפטרו מאגרות גבוהות הייתה שאיפה מרחיקת לכת, אבל היות ולאנשים שפעלו אז היו חזון ונחישות, הם השיגו אותה.

טסט 1 בשנה זה לא כזה להיט. במקום טסט שהוא נשלט יחסית עקב היותו בעל חוקיות מובנית, אתה תלוי בחסדיו של בעל מוסך שיתן לך אישור תקינות. אותה גברת בשינוי אדרת.

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
היות ומדובר בכמות רכבים קטנה, ובנושא שאיננו כולל שינויי מבנה אשר עלולים לסכן את באי הדרך, הצורך בעמדה הזו קטן יותר, שכן זיופים ניתן לבדוק גם במכון הטסטים.

מכוני הרישוי לא עוסקים ולא יעסקו בזיופים. אין זה מעיניינם כלל ועיקר.

פורסם
חדל דמגוגיה בני.

השאלה הפשוטה שאני שואל היא אם הועד שואף/פועל לשינוי התקנות כך שרכבי אספנות לא יזדקקו לעמדה מס' אחת.

נראה לי שכבר קיבלתי את התשובה מאבי.

יום טוב,

ליעד

דמגוגיה? אירוניה. חבל שאתה לא יכול להבדיל בין שני המושגים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...