Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת פרטים על משמר הגבול .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד חודש +- אני מתגייס למשמר הגבול בשירות חובה והייתי רוצה לקבל קצת פרטים ממי שיודע .

הייתי רוצה פרטים על היחידות השונות שאפשר ללכת אליהם בשירות חובה. וגם קצת על עניין הכושר הגופני שאצלי הוא לא משהו , אז השאלה היא האם צריך לבוא עם כושר גופני מסויים או שכבר שם יבנו לי את הכושר?

תודה לעוזרים

פורסם

בר אור= מבחן כושר גופני,

86 כפיפות בטן 75 שכיבות שמיכה ו2ק"מ ריצה על זמן.

תגגל את זה.

וימ"ס אכן עושים דברים מאוד מעניינים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אני רוצה לשרת במג"ב.

עוד לא קיבלתי מנילה, מה צריך לעשות על מנת להתגייס לשם?

נגיד ולא מקבלים אותי לשם, חס וחלילה ואדע זאת לפני הגיוס, מה אפשרי לעשות?

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אתה רוצה לשרת במג"ב?

..ממ טוב.

צו ראשון היה לך? ביקשת את זה?

כשתקבל מנילה תבחר בזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בר אור= מבחן כושר גופני,

86 כפיפות בטן 75 שכיבות שמיכה ו2ק"מ ריצה על זמן.

תגגל את זה.

וימ"ס אכן עושים דברים מאוד מעניינים.

טוב אני ממש לחוץ כרגע , כנראה שאני באמת צריך להתאמן קצת, דווקא התחלתי לרוץ אבל כנראה שזה לא מספיק.

אותה היחידה שאסור לפרסם את שמה היתה חלק מכתבה נרחבת בערוץ 2 אם אני לא טועה לפני כ3 חודשים בערך.

היתה נחמדה.

גם ימ"ס עושים הרבה דברים מעניינים.

היחידה שהייתה חלק מכתבה נרחבת הייתה הימ"ס אני מדבר על היחידה של הימ"מ (אם את הימ"ס מותר לפרסם אז גם את זה מותר לפרסם). בעיקרון אני יכול לשרת ביחידה הזאת בשירות חובה??

גם אני רוצה לשרת במג"ב.

עוד לא קיבלתי מנילה, מה צריך לעשות על מנת להתגייס לשם?

נגיד ולא מקבלים אותי לשם, חס וחלילה ואדע זאת לפני הגיוס, מה אפשרי לעשות?

אני לא עשיתי הרבה , מלאתי את המנילה והאפשרות הכי גבוהה שמתי מג"ב מבין כל האפשרויות ובחרתי את זה בדרוג הכי גבוהה וגם אצל הקצין מיון בחרתי מג"ב ולפני שבוע הודיעו לי שאני מתגייס לשם.

פורסם

היה לי צו ראשון, והגיוס שלי 27.7.09 עוד שנה.

את האמת בצו ראשון אמרתי חייל האויר, אבל אחרי שאמרו לי פרופיל 97 ידעתי שירדו הסיכויים להיות בחייל האויר.

לפותח השירשור, קצין מיון, מתי יש את זה? באיזה שלב?

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הקצין מיון זה כמה חודשים לפני הגיוס המשוער וגם לפי מה שהבנתי לא כולם מוזמנים לזה.

למה שירדו לך הסיכויים לשרת בחיל האוויר עם פרופיל 97 ?? מה רצית שיהיה לך פרופיל 100?

דרך אגב אני הולך לשרת במג"ב עם פרופיל 82 ולפני שנה אם הייתה שואל אותי הייתי אומר לך שזה לא הגיוני שיתנו לי לשרת בקרבי , לא כי רציתי לעשות בעיות ולהוריד פרופיל אלא כי הפרופיל שנתנו לי לא הגיוני ואני עדין טוען שהוא לא הגיוני והם טוענים שהוא כן, אז סבבה. אני לא יתווכח איתם.

פורסם

אני מבקש לחדול משרשורי המידע הצבאי בפורום, בהם כל אחד שופך את כל ידיעותיו על יחידות הצבא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...