Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3-צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה על רכב ספציפי : מאזדה 2004, דגם 5 דלתות.

אני יודע שנפח מנוע יש רק 1.6 או 2.0 . האם מישהו יכול להגיד מה צריכת הדלק הממוצעת של כל אחד מהם או מה ההבדל בצריכת הדלק בין שני הדגמים.

תודה.

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

מספרים מדוייקים יבואו בעלי כאלה מכוניות וגידו אני מניח

מהמפגש שלי עם מזדה 1.6 הצריכת דלק שלה דיי שערורייתית

אם אתה מחפש חסכוני אז זה לא האוטו בשבילך מניסיון

פורסם

אם אתה רוצה להתעסק עם רכבים אשר חסכוניים בדלק , הייתי מציע לך להתעסק עם הונדה.

הדיגמי CIVIC שלהם מהשנים 04-08 מאד מאד חסכוניים בדלק.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

בתור אחד שעשה 98000 ק"מ עם מאזה 3 1600,צריכת הדלק שלה היא 1 ל10 עירוני ו1 ל12 בינעירוני בנסיעה

רגילה לחלוטין.מכיוון שה1600 אינה חזקה קח בחשבון שכל קיק דאון אגרסיבי יגבה את המחיר שלו מבחינת הדלק.

ה2000 סמ"ק שותה בסביבות 1 ל9 ממוצע ויכולה להגיע בשקט ל7-8 אם אתה מאמץ אותה.

חבר,אתה חופר

פורסם

לנו יש סיוויק 2001 בבית, רכב חסכוני בערך 1:13 בממוצע בנסיעה משולבת

אבל חשוב לציין שכל הנתונים תלויים בצורת הנהיגה שלך ואם משתמשים במזגן או לא משתמשים זה גורמים שמשפיעים על צריכת הדלק

פורסם
בשביל עוד 50 ש"ח בכל תדלוק - שווה כבר (לדעתי) לקחת את גרסת ה-2.0 ליטר, מהנה יותר וחזקה הרבה יותר.

זה לא רק הפרש של לפחות 2,000 שקל בשנה לדלק, זה גם הפרש של כ- 10,000 ש''ח לרכב עצמו (+ גם קשה למצוא, ובמיוחד אחד לא קרוע וק''מ סביר). אבל בכלליות - שווה ביותר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

למה שדגם ה 2.0 יהיה קרוע יותר מה 1.6? הרי ברור שאת מנוע ה 2.0 פחות מאמצים בנסיעות כי הוא סוחב הרבה יותר טוב.

אני אישית נסעתי גם ב 1.6 וגם ב 2.0 ואני יכול להגיד בוודאות שב 2.0 לוחצים הרבה פחות על הגז

פורסם

המנוע 2,000 פחות אמין ודורש יותר תשומת לב. לפי מה שהבנתי הוא הורד מפס היצור ומאזדה 3 החדשה תשווק עם מנוע 2,000 של מאזדה 6 147 כ''ס.

פורסם
למה שדגם ה 2.0 יהיה קרוע יותר מה 1.6? הרי ברור שאת מנוע ה 2.0 פחות מאמצים בנסיעות כי הוא סוחב הרבה יותר טוב.

אני אישית נסעתי גם ב 1.6 וגם ב 2.0 ואני יכול להגיד בוודאות שב 2.0 לוחצים הרבה פחות על הגז

לא שייך אם לוחצים פחות או יותר, הכל תלוי במשתמש.

Twincharger Stratified Injection

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צריכת דלק בסובארו 2007 1.5 דגם RX בעיר 1-8 בינעירוני 1-12.5 משולב 1-10:cry:

צריכת דלק בדייהטסו מאטרייה 2008 1.5 בעיר עם מזגן 1-11 בינעירוני נסיעה מחולון לאילת 1-15.5 עם מזגן :lol:

צריכת דלק סובארו B4 2.0 שנת 2005 1-8 1-8.5 משולב :oops:

פורסם
לא שייך אם לוחצים פחות או יותר, הכל תלוי במשתמש.

ברור שזה שייך כי בדגם של ה 2.0 אתה לוקח פחות על הגז בשביל להגיע לביצועים של ה 1.6

נכון שזה תלוי במשתמש אבל ה 2.0 מאוד חזק ובשביל נסיעה ממוצעת פות מאמצים את המנוע, כמובן שלא התכוונתי לנהגים שנוסעים על קצה גבול היכולת של הרכב

פורסם

מה זה, "2000" זאת מילת הקסם?

גם מנוע 2.0 לא מספיק חזק, ולא קשור ל"ביצועים על קצה היכולת". אומנם מנוע יותר גמיש בתחתית, אבל עדיין מחוספס. מנוע בנזין אטמוספרי בנפח כזה דורש סל''ד, ולא יעזור שום דבר.

התשובה: גדישה, יותר צילינדרים, אוקטן גבוהה יותר, NOS.

• תוכן חדש...