Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשחק grand tarisimo3

דניאל14
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי איך שהתמונות ניראות, אני מאמין שזה מהמישחק מחשב....

אבל מה איפשר לעשות עם האתר הזה??

יש אפשרות גם להוריד פאצ'ים למכוניות האלו???

פורסם

אני מכיר תמשחק הזה יש אותו לחבר שלי אבל לPS2

נראה לי אין למחשב לא?

זה סתם אתר לא יודע מצאתי את זה...

~~~חולה הגה~~~

(**נתניה**)LIVING THE DREAM

פורסם

יש אותו רק לps2.

יש לי את 2. לא אותה גרפיקה אבל הרבה יותר רכבים, וגם אפשרויות לשיפורים. יש שם אפילו 106 ראלי....

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם

יוווווו

כמה בלאגן בהודעה אחת

1: הסידרה כולה היא אך ורק לפלייסטיישן ויש בה 3 משחקים עיקריים ו2 תוספות

GT 1 ו2 הם לפלייסטיישן 1 בלבד

GT3 ושתי התוספות שלו ( יפן וגנבה שכולל את התוספת הראשונה אם אני לא טועה ) הן לפלייסטיישן 2

ב1 יש כ200 מכוניות

ב2 יש 500 מכוניות

ב3 יש 150 מכונית ( בגלל ההבדל באיכות הסימפול לפלייסטיישן 2 )

ובתוספות יש בערך 50-70 מכוניות ( הרוב קונספט וחדשות שלא נכנסו לGT3 )

התמונות נלכדו או באימולטור לPC או דרך התקן טלוויזיה כלשהו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

למה הם עושים את זה רק לPS? ברור שישר יצוצו מזוייפים בכמות גדולה יותר אם זה יגיע גם לPC, אבל גם ימכרו דיי הרבה מקוריים ! :shock:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
למה הם עושים את זה רק לPS? ברור שישר יצוצו מזוייפים בכמות גדולה יותר אם זה יגיע גם לPC, אבל גם ימכרו דיי הרבה מקוריים ! :shock:

מסיבה פשוטה.

GT הוא אחד המשחק החזקים שיש בPS1 ו-2. אחד המשחקים שביססו את הPS, והפכו את המכירות שלו למה שהם, הרי בלי משחקים - מה הPS שווה?

יעיפו את הייחוד של הGT לPS, ואז כבר לא תהיה סיבה (או פחות סיבות) לקנות PS2, כי למי שרוצה GT לPC - כולה קונה דיסק. אבל בPS הוא אחד מגורמי המשיכה העיקריים לקניה של הקונסולה כולה.

זו גם הסיבה שלא שחררו עד לפני חצי שנה+- את HALO לPC..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...