Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מונדאו 2004] רעש עמום מגלגל ימני

cartom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתן מאפיינים של התופעה

1 . בזמן נסיעה ישנו מן רעש עמום מחזורי , ככל הנראה מגלגל ימני קדמי .

2 . כשאני מטה את הרכב שמאלה ( הלחץ על החלק הימני גדל במידה מסויימת ) והרעש מתגבר קצת , ובהטייה ימינה הרעש טיפה נחלש .

3 . עם התגברות מהירות הרכב הרעש נחלש ולעיתים אפילו נעלם במהירויות גבוהות !

4 . הרעש קשור איכשהו לסיבוב הגלגל - זאת אומרת שהנקישות העמומות לא נשמעות מהר כמו מהירות הגלגל אלא כמשהו איטי יותר ממהירות הגלגל .

5 . יש לשלול בעיית צמיגים - הורכבו 4 חדשים לפני כשבוע .

6 . במצב עמידה כשהרכב מונע הרעש לא קיים .

7 . מחזוריות הנקישות גדלה במידה מסויימת עם מהירות הרכב אבל לא בהכרח גדלה עם מהירות הגלגל ביחס ישיר .

החשד שלי נופל על מכלול כלשהוא המחובר בין העברת הכח במנוע לגלגל .

מכיוון שאינני מכונאי אני רוצה לשאול אם ישנו מכלול כזה ( מיסב או מוט ) אשר מסתובב לאט יותר מהגלגל עצמו אבל קשור מאד למהירות הנסיעה .

דרך אגב הבעייה קיימת מאז רכשתי את הרכב וחשדתי אז שמדובר בצמיגים בעייתים - אבל לא !!

הרכב נבדק במוסך מורשה פורד עוד לפני החלפת הצמיגים ואז טען הבוחן שהרעש נובע מהצמיגים .

אבקש לקבל חוות דעתם של המומחים .

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה מייסב גלגל קידמי אבל ממש לא בטוח (ניסיתי להקשיב לרעש, באמת, אבל לא הצלחתי), כי רעש של מייסב גלגל נוטה להתחזק על עליית מהירות סיבוב הגלגל.

כדאי שבעל מקצוע אחר ינסה לאתר את מוקד הרעש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שתהיה בעיה להקשיב לרעש בתנאי מוסך על ליפט עקב רעש סביבתי גבוה במוסכים בד"כ , יכול להיות שהרעש לא יופיע כי אין את משקל הרכב על הגלגל כמו בכביש .

ודבר נוסף חשוב שהייתי מציין זה שהרעש הזה קיים גם כאשר הרכב מתנהל בנסיעה במורד למשל ללא לחיצה על דוושת הגז .

עוד רעיונות אשמח לשמוע .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...