Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה פסיכולוגית דחופה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו שהוצאת את הליחה, אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב. :?

כן אני מרגיש יותר טוב תודה 8)

המשך יום נעים!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם אריאל - תקשיב לאושו!

וקנה רולס-רויס...

ואללה, האושו הזה היה גאון. מכר לאנשים רוחניות דה-לה-שמטע ומצץ מהם ים כסף...

פורסם
אני עם אריאל - תקשיב לאושו!

וקנה רולס-רויס...

ואללה, האושו הזה היה גאון. מכר לאנשים רוחניות דה-לה-שמטע ומצץ מהם ים כסף...

זה לא רק הוא... זה כל ה"רוחניים"...

גם הבחור עם הפרארי... כתב ספר על נזיר שמכר פרארי (בטח 1:24 כמו של צוקי) ועשה מזה מיליונים :lol:

:-)

פורסם
תפול פעם אחת ב50 קמ"ש. תרגיש מה זה. ואז יפול לך האסימון מה יקרה לך כאשר אתה נופל במעל 100קמ"ש.

יש לי חבר שהיה מת לקנות אופנוע כבד, רק שעכשיו הוא ממש מפחד -מאז שהוא נפל בעבודה כשליח ולא נפגע במזל ומאז שאחד הראה לא את היד שלו מתאונת אופנוע ( 4 אצבעות והוא אומר שזה מזל שזה רק אצבע )

תחשב טיפה ותגיע להחלטה. אל תקשיב לאף אחד! אם אתה יודע שאתה הולך להישתולל, זה לא יגמר בטוב. וגם אם אתה תהיה בסדר, תמיד יהיה ישראלי שידפוק אותך ( כי כאלה אנחנו כאן ) ואתה תשלם על זה בחיים. ( חס וחלילה !!!)

שמע מי שאוהב אופנועים לא יוותר...

לא משנה מה יהיה קח אותי לדוגמא הייתי 4 חודש בבית חולים ביגלל תאונה עם אופנוע.

אז מה? יש כאלה שהיו הרבה יותר,תעשה אפילו סיבוב בפורום אופנועים תפוז...שם המצב אולי קצת הרבה יותר גרוע משלי :wink:

מי שמפחד מתאונות והחלקות שלא יתקרב לאופנוע הפחד הזה יהרוג אותו שהוא ירכב...לא יהיה לו בטחון עצמי והוא לא יהיה מסוגל לרכב! אז תעשו לעצמכם טובה תקנו בכסף הזה קארט או משהו.. :p

פורסם

אתה מזכיר לי אותי ! :p

גם לי יש פחד גבהים - והחלטתי שאני עושה באנג'י - ספרתי עד חמש וקפצתי ושהעולם ישרף !

גם אני מת מפחד מאופנועים, וכל פעם שאני שומע/רואה אופנוע כבד/שטח אני נגנב וגם מקבל צמרמורות (במיוחד כשדודה לי סיפרה לי שהיא חלמה שאני נהרג בתאונת אופנוע) אבל בכל זאת החלטתי להוציא רשיון על 500, ואני כרגע בודק בי"ס בפ"ת.

עצתי לך, קח סיכונים בחיים, מה שבא לך - תעשה!

בא לך אופנוע ? - מי יעצור אותך?!?! 8)

הראל,

נ.ב: אתה מתכוון ללמוד בפ"ת ?

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

גם לי יש פחד גבהים - והחלטתי שאני עושה באנג'י - ספרתי עד חמש וקפצתי ושהעולם ישרף !

גם אני מת מפחד מאופנועים, וכל פעם שאני שומע/רואה אופנוע כבד/שטח אני נגנב וגם מקבל צמרמורות (במיוחד כשדודה לי סיפרה לי שהיא חלמה שאני נהרג בתאונת אופנוע) אבל בכל זאת החלטתי להוציא רשיון על 500, ואני כרגע בודק בי"ס בפ"ת.

הראל,

קפלר ! :)

פורסם

הראל,

קפלר ! :)

אה???? קפלר ? זה שם של בי"ס ? :shock:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

גם אתה 185, רחב כתפיים, בלונדיני, עיניים כחולות ו - 26 סנטים בצל...? :lol:

בטח, זה רק שעה נסיעה מהבית שלי...

נ.ב

שמים לב שאני במצב רוח רע?

פורסם

אני הייתי כמעט שנתיים על אופנוע ,

לאחר סבל של חורף וכמה החלקות ירדתי מזה ,

עכשיו רק בחול אני מטייל על דוש"ים כיפיים למינהם , ואת הטיול הגדול שלי אחרי הצבא אני מתכנן לעשות על אופנוע , USA COAST TO COAST או אירופה מקצה לקצה ...

וזה על איזה קאסטום ... שזה בהחלט כיף .

בכל מקרה אולי אני יחזור לאופנוע , אבל בדוגרי הסכנה פה היא באמת עצומה ,

כל מפגר שעושה U TURN במקום הלא נכון יכול לעשות אותך נכה לכל החיים .

אם אני יגור בעיר אני כנראה יקנה 50 סמ"ק...

פורסם

אופנוע זה סוג של סגנון חיים. אופנוען אמיתי זה אחד שלא משנה מה יהיה תמיד הוא ישאר על האופנוע, בין אם זה בגשם, לאחר תאונה.....

הדבר הכי חשוב באופנוע זה המיגון. ברגע שאתה רוכב עם מיגון מתאים, הסיכויים שיקרה משהוא רציני לגוף הולכים ופוחתים. (אבל קיימים כמובן..)

אופנוע לא חייב להרוג, בשביל זה קיימים אופנועי שטח, ואם אתה מצוייד במגפי שטח, קסדה, חליפה + מכנס ממוגן, שיריון חזה גב וכתפיים, מגיני מרפקים ומגיני ברכיים.

שזה בא קומפלט כציוד שטח, מה כבר יכול לקרות?!?

אותו דבר לאופנוע כביש - חליפת עור מלאת ממוגנת מקרבון וכאלה... רק שפה הבעייה עם המהירות...

אני בתור אופנוען לעבר, וכרגע מחפש (ד"א מי שרואה KAWASAKI KLX250R 96.... לפרטי)

וגם לאחר תאונה די רצינית שהייתה לא ירד מהאופנוע בחיים.

נכון שכל הסיבות ההגיוניות מצביעות ללכת על אוטו, אבל ההנאה שווה את המחיר.

גם לאוהבי התאוצה והפתיחות. כמה שלא ישפרו את המכוניות, ישפכו על איזו אימפרזה STI טונות של כסף, עדיין יבוא איזה ימאהה R1 סידרתי באיזה 100 אלף שקל ויתן לה בראש

פורסם

תמיד אהבתי אופנועים, וגם היום אני מתלהב כשאני רואה אחד. יש משהו מאוד בסיסי - פרימיטיבי שקוסם לנו באופנוע. זה ביטוי של זכריות.

קניתי את הראשון בגיל 16:

download.php?id=7806

מאז היו עוד. ב 1988 נולד בני הבכור ושנה אחרי זה מכרתי את האחרון. לא אכנס לתהליך שעובר פרא אדם כשהופך לאבא, אבל יש עדויות חד-משמעיות:

http://www.hwysafety.org/safety_facts/fatality_facts/motorcyl.htm

בקיצור, אופנוע=מוות. אושו שמושו, צריך לומר לא לסיגריות וסמים אחרים, לא למין מזדמן בלי קונדום ולא לאופנועים.

נמרוד

פורסם

בקיצור, אופנוע=מוות

תקראו טוב טוב מה שכתוב בלינק שנמרוד הביא,

רק מוכיח ע"פ נתונים כמה שזה כן מסוכן.

אני רוצה לעשות רישיון על אופנוע, ולא בגלל שאני אוהב את זה,

אלא זקוק לזה, אבל אני חושב שזה לא שווה את הסיכון העצום

שאיזה טיפש יכנס בך וישבית אותך,

או שאיזה כתם שמן יהפוך אותך למשתין קטטר...

לא ירד מהאופנוע בחיים.

כן, כנראה שרק, חס וחלילה, משהו אחר יביא אנשים לרדת מהאופנוע...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

גם אני בהתחלה לא ראיתי את עצמי עוקף מכוניות ב 180.

מתחילים בקטן, נוסעים בעיר במהירות 50(זה החוק, לפעמים שוכחים) ורואים שזה ממש קל,

מתרגים להילוכים, פניות וכו..

שיעור הבא אתה כבר יורד לכביש המהיר, קולט שהקסדה שלך לא סגורה מספיק טוב וכמעט נחנק. לא נורא, זה שיעור טוב לעתיד, הכנה ל 180 שאתה עומד לסגור בפעם הבאה שתרד לכביש המהיר .

בשיעור הבא שאתה יורד לכביש המהיר, עד שאתה נזכר להסתכל על המד מהירות, המהירות שלך כבר עולה בהרבה על המותר :twisted:

ובשיעורים האחרונים אתה כבר מפתח טקטיקות להנאה. אני למשל נסעתי על 70 במהיר, מחכה שהמורה יתרחק ואז סוחט תגז.

בהתחלה ההבעה שלך תהיה :shock: אבל מהר מאוד היא תהפוך ל :twisted: + :D .

קיצר, אל תדאג, בשיעור השני כל הפחד יעלם.

• תוכן חדש...