Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם אפשר לשים וישרים של גולף 5 על גולף דור 4?

אם לא אז איזה וישרים אפשר לשים על גולף 4 שיראו "אירופאיים"(כמו שחברנו מחו"ל אוהבים לכנותם) הכוונה היא למגב בודד כזה בלי הקפיץ הזה שיש לרוב המכוניות בדגמים הקודמים.

דבר שני לאחר קפיצה לפירוקיה ועלות של 20 ש"ח לקחתי סמלים לרכב כדי לבדוק אם הם יפים יותר כמו בתמונות

הצביעה נעשתה סתם עם ספרי, אם אני אחליט שאני עושה את זה אז אני אעשה עם צבע מתאים לפלסטיק וכמו שצריך.

נראה לי שאת הצביעה של הסמל המרכזי אני אעשה בסוף אבל לגבי ה GOLF וה V5 אני עוד מתלבט.

מה אתם אומרים?

1אוטו 039.jpg

1אוטו 040.jpg

1אוטו 041.jpg

1אוטו 042.jpg

1אוטו 043.jpg

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

ברור שיהיה בצבע הרכב.

מה אתם אומרים אבל על הגולף השחור?

VW GOLF V5 2001

פורסם

מגבים קידמיים - יש לך רגילים או Aerotwin?

מגב אחורי - תביא Aerotwin של גולף MK5/אוקטביה MK2/פביה MK2.

סמלים - הייתי מוריד את הכיתוב Golf והכיתוב V5 ומשאיר אך ורק את סמל VW (וצובע את הרקע שלו בלבן של הרכב. נראה לא רע בכלל).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS- קדמיים יש לי רגילים. אפשר לשים אירוטויין?

ואיך אני מפרק את הוישר האחורי מדגם 5 ומדגם 4. בעל הפירוקייה אמר שאם אני רוצה אז אני מפרק לבד הוא לא מתכוון להתחיל לפרק לכל אחד מה שבא לו מכל אוטו.

VW GOLF V5 2001

פורסם

אכן, אפשר. יש שתי אופציות:

1. לרכוש זרועות של גולף MK4 (מהשנתון האחרון שנמכר בארץ) המיועדות למגבי Aerotwin.

2. לרכוש מגבי Bosch Aerotwin Retrofit שמיועדים לזרועות הרגילות (מה שיש לך כרגע).

את המגבים הנ"ל ניתן לקנות אך ורק דרך Ebay (למיטב ידיעתי. זה מה שאני עשיתי לפני כמה שנים).

ולגבי המגב האחורי,

תהליכי פירוק (בגרסה מקוצרת) - מורידים את המכסה הפלסטי שמכסה את הבורג > מוציאים את המפתח המתאים מבחינת גודל הבורג > משחררים את הבורג > מוציאים את המגב הישן > מרכיבים את המגב החדש > סוגרים את הבורג והמכסה הפלסטי שלו וסאלאמת :-)

Aerotwin אחורי תקנה דרך צ'מפיון (נראה לי שיעלה פחות מאשר לרכוש דרך Ebay, אם תמצא שם).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מבין לפי מה שאתה אומר זה שאין התאמה בין הזרועות של דור 5 לתושבת של דור 4. . .

VW GOLF V5 2001

פורסם
אכן, אפשר. יש שתי אופציות:

1. לרכוש זרועות של גולף MK4 (מהשנתון האחרון שנמכר בארץ) המיועדות למגבי Aerotwin.

2. לרכוש מגבי Bosch Aerotwin Retrofit שמיועדים לזרועות הרגילות (מה שיש לך כרגע).

את המגבים הנ"ל ניתן לקנות אך ורק דרך Ebay (למיטב ידיעתי. זה מה שאני עשיתי לפני כמה שנים).

ולגבי המגב האחורי,

תהליכי פירוק (בגרסה מקוצרת) - מורידים את המכסה הפלסטי שמכסה את הבורג > מוציאים את המפתח המתאים מבחינת גודל הבורג > משחררים את הבורג > מוציאים את המגב הישן > מרכיבים את המגב החדש > סוגרים את הבורג והמכסה הפלסטי שלו וסאלאמת :-) - לא תוכל לשלוף את הזרועה בלי חולץ מתאים (אני השתמשתי בחולץ מיסבים).

הקונוס של הזרוע מתלבש על הקונוס של הציר שהינו מחורץ ומסיבה זו הזרועה לא יוצאת בכלי קלות כפי שרשמת.

גש לבעל מקצוע שישילוף לך את הזרועה בכדי שלא תהרוס את ההברגה/קונוס או תנפץ חלילה את השמשה בנסיונות לא חכמים לשלוף את הזרועה.

Aerotwin אחורי תקנה דרך צ'מפיון (נראה לי שיעלה פחות מאשר לרכוש דרך Ebay, אם תמצא שם).

בהצלחה

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, יש לי הרגשה שאתה מדבר על פירוק הזרועות של המגבים הקידמיים.

אני פירקתי מגב אחורי בפונטו (MK1 של אחי) ומגב אחורי בפביה (MK1) וזה היה בדיוק כפי שאמרתי,

בלי שום סיבוכים או צורך בכלים מיוחדים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מוזר.

בכל מקרה, מומלץ לעשות את זה במוסך ולא לבד - כדי שלא יהיו טעויות :-)

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...