Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שבשביל 8 אלף מחפשחם חויית נהיגה,מי שהולך על רכב בסכום הזה מחפש אחזקה זולה וחסכון בדלק,וזה שנראה לך שהיא לא לוקחת פניות בתוך העיר כמו שהיית רוצה,הזוי משהו הייתי אומר.

פורסם
להורים שלי הייתה פורד פוקוס, כשהאוטו הורד מהכביש עקב תאונה, קנינו את הפיאט בתור רכב זמני.

לרכב אין התנהגות כביש טובה ואני אומר את זה מתוך ניסיון, לא נהנתי בנהיגה על באוטו, ובמיוחד בנסיעות עירוניות כשיש הרבה פניות, לא אהבתי את ההתנהגות של הרכב בפניות, ובגלל גם אני לא ממליץ לקנות את האוטו הזה.

אמנם חלקים יש הרבה לאוטו והוא זול לאחזקה, גם אל צורק הרבה דלק, אבל יש פה את שני צידי המטבע, אתה יכול להסתכל על האמינות ועלות האחזקה של האוטו או על ההתנהגות בכביש של הרכב, אני מעדיף את חווית הנהיגה.

או זה כבר תגובה לעניין... עכשיו פותח השרשור יכול להחליט אם השליטה באוטו חשובה לו כל כך או שזה פרט שולי בשבילו, לפי התגובה הקודמת שלך הוא היה חושב שמשהו באוטו לא בסדר, שהוא לא נוח, לא אמין וכו'... בקיצור תמיד טוב לפרט כדי שמי שקורא יוכל לדעת כמה זה חשוב לו.

בכל מקרה, אם מחפשים הנאה מנהיגה בתקציב הזה אז כדאי לחפש פז'ו 205.

אני אישית עדיין לא כזה מבין גדול באחיזה ושליטה וכו', אבל באונו זה נראה לי סביר לגמריי.. לפני יומיים נסעתי בסובארו ג'אסטי של אח שלי, אבא שלי נהג, אז הוא הראה לי איך שמזיזים בג'אסטי את ההגה לצדדים במהירות גבוהה אז אחרכך כל האוטו מתנדנד כמו ספינה אמריקאית משנות ה70, באונו למשל זה לא ככה..

באונו בעיר דווקא אני לפעמים לוקח את הסיבובים טיפה באגרסיביות (לא משהו מוגזם) והיא עושה את זה יפה מאוד (חוץ מזה שכל הדברים באוטו עפים הצידה..חח גומי על הדש בורד היה עוזר) אבל אני נהג חדש אז אני לא ישווה את זה עדיין למכוניות אחרות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לכל חייל תפרן ממוצע יש 205, 106, אונו או ג'אסטי.

מתוך האופציות שהצעת, אני בכ"ז הייתי הולך על הפליסיה.

אם אתה רוצה להיות מקורי, ובדרך גם להנות מרמת חיים קצת יותר גבוהה,

אני מציע שתשקול את האיביזה מהשנים 92-93. מדובר ביחידות האחרונות

מהדגם הישן שהגיעו לארץ, עד היום ניתן למצוא כאלה שמורות מיד 1 או 2.

וכפי שכבר אמרו לפניי, אם מדובר בשירות קרבי או בבסיס סגור, מומלץ לרדת

מהרעיון של רכב צמוד, או לחילופין לעלות על קטנוע.

בהצלחה.

פורסם

סקודה פליסיה רכב חביב והוא חדיש בהשוואה ל205 ג'סטי וסוויפט, אבל הפליסיה רגישה מאוד להתעללות, לחיצה לא במקום ומשהו ישתבש(במקרה שלי קלאץ').

אני בסכום הזה לקחתי רכב שאני מבסוט ממנו וב9 חודשים שהוא אצלי לא נתקעתי אפילו פעם אחת טפו טפו טפו, הרכב הזה לא נחשב כאמין ולא מומלץ על ידי אף אחד אבל בכל זאת הוא נקנה, ולכן אל תבוא לראות רכב בסכום כזה עם סטריאוטיפ, בסכום הזה כל מה שחשוב זה מצב הרכב עצמו וזה לא משנה אם תקח אונו או E190 באותו סכום...(ה-3 נקודות בכונה), מה שמשנה זה כמה תבזבז על האוטו לאחר הקניה.

הרכב שלי דרך אגב זה 405, אז מהנסיון שלי הייתי מעדיף את הצרפתיה שבחבורה:wink:

• תוכן חדש...