Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בשביל נהג צעיר במחיר 7-8k

Niv18
שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני רוצה לקנות אוטו קטן במחיר של בערך 7 אלף משהו כזה.

חשבתי על הסקודה פליסיה שנתונים 95,96 מנוע 1300 בגרושים יחסית עם קילומטראז' לא גבוה כל כך.

עכשיו רציתי לשאול אתכם האם כדאי לקנות את האוטו הזה? הוא אמין? מחלות? יש אולי שנתון עם הגה כח ? אני אצטרך יישור קו רציני ? דיזל או בנזין (אם יש בכלל מנוע בנזין) וצריכת דלק?

חוץ מהסקודה חשבתי גם על דגמי הפיג'ו הקטנים ופיאט אונו.

ועכשיו אני רוצה לשאול רק אנשים עם ניסיון: אני עוד מעט מתגייס והמלווה שלי יגמר בדיוק כמה ימים אחרי שאני אתגייס. האם בכלל שווה לי לקנות אוטו או שאני ישחט בגלל זה?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל הייתי מוותר על עניין הפליסיה וכמו שאמרת מתמקד על אונו ודגמי פגי'ו, שאפשר להכניס גם את השרייד והסוויפט לקטגוריה.

אם הגיוס שך קרבי אין לך מה לקנות אוטו, גם אם הוא לא לתפקיד קרבי יש מצב שלא תחזור יומיות ככה שהייתי מחכה עם העניין ואולי עם הזמן גם הקתציב יעלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לזה שמעלי.

ללא עזרה מהצד - אני בספק רב שתוכל לתחזק את האוטו לבד מהמשכורת הצבאית העלובה שתקבל.

הייתי מציע לך להשאר עם הרכב של אבא לתקופת הצבא.

לגבי ההמלצות, בתקציב הזה הייתי הולך על 205.

ואם להוסיף עוד קצת אפשר לארגן איזו סוויפט במצב טוב.

שני רכבים מצויינים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להביא כמו שאמרו מעלי את ה205 , בין שנתון של 93-96 [לא פוראבר , הרגילים GR , מנוע 1400 [אל תתפשר] וגיר ידני [בלבד].

אוטו נוח , נוסע טוב , חסכוני , מעולה לנהג חדש.

Tuning:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי הייתה סקודה בעבר וזה דווקא אחלה אוטו לצעירים.

אמינות סבירה מאוד מצד אחד חלקים וטיפולים זולים מהצד השני.

הוא לא יהיה רכב מהנה לנהיגה, אבל הוא כנראה ייסע יותר מחלק גדול מרכבים אחרים שניתן להשיג, אבל כנראה יראו לא מעט מוסך...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב אותך מקניית רכב, המשך להשתמש בשירותי הרכב/הסעה של ההורים/חברים או לחילופין סע בציבורית.

מצטרף לדעה זו.

התקציב נמוך מדיי, אין הגיון ברכישת רכב בסכום הנ"ל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקציב נמוך מדיי, אין הגיון ברכישת רכב בסכום הנ"ל

לא מסכים איתך.

אם להתפשר על מראה חיצוני לא משהו, וחוסר איבזור מוחלט, אפשר

להביא 205 במצב סביר.

רכב אמין, חסכוני, וזנותי לאחזקה.

כמו כן כמו שאמרתי קודם, אם להוסיף עוד 2-3 אלפיות, אפשר

להביא גם סוזוקי סוויפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מסכים איתך.

אם להתפשר על מראה חיצוני לא משהו, וחוסר איבזור מוחלט, אפשר

להביא 205 במצב סביר.

רכב אמין, חסכוני, וזנותי לאחזקה.

כמו כן כמו שאמרתי קודם, אם להוסיף עוד 2-3 אלפיות, אפשר

להביא גם סוזוקי סוויפט.

יתכן, והשאלה האחרונה כמה תשלם עוד על ה205 כדי שזה נם ייסע?

לא אמרתי שאי אפשר, אמרתי שאנני רואה הגיון בסכום כזה לקנות רכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להביא רנו 5 בסכום הזה, התיקונים המינימליים יהיו די זולים.

רנו 5 אפשר להביא בסכום של 3-4, ועוד 1000 ש"ח יספיקו כדי לתת לה כשירות לנסיעות קצרות בתוך העיר.

אם השירות הוא קרבי או בבסיס סגור עדיף לוותר - המשכורת לא תספיק בשביל לתחזק את הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא ההיתי הולך על הפיאט אונו כי אתה תתבאס מהאוטו הזה, גם על הפיג'ו ההיתי מוותר כי בתקציב שלך ההיתי אומר שתוכל למצוא פיג'ו רק עם "מחלות סופניות", אז אני ממליץ כמו שכבר נאמר פה להוסיף טיפה כסף וולכת על הסוויפט, אתה לא תתאכזב מהאוטו הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא ההיתי הולך על הפיאט אונו כי אתה תתבאס מהאוטו הזה, גם על הפיג'ו ההיתי מוותר כי בתקציב שלך ההיתי אומר שתוכל למצוא פיג'ו רק עם "מחלות סופניות", אז אני ממליץ כמו שכבר נאמר פה להוסיף טיפה כסף וולכת על הסוויפט, אתה לא תתאכזב מהאוטו הזה.

לי יש פיאט אונו, ולא סתם- הדגם הכי פשוט, ואני ממש ממש לא מאוכזב, נוחה כמעט כמו אוטו חדש, נראית טוב, חלקים איכותיים ולא כמו הסטיגמות עליהם. אתה לעומת זאת כותב סתם משפט מכליל בלי לדעת שום דבר על האוטו.

אם כבר יש לך איזה טיעון אז תתן סיבות. כי אני לא רואה שום דבר לא טוב באוטו הזה.

מהנסיון (הלא רב בכלל) שיש לי עם מכוניות יפניות (למזלי ההורים שלי אף פעם לא קנו כאלה, אבל כמובן שנסעתי בשל אחרים, ומה לעשות, יפנים לא יודעים לעשות כיסאות. גם לא בהונדה סיביק הייבריד חדשה שנסעתי בה וגם לא בניסאן נוט שנראית מאוד אירופאית, ובטח שלא בסובארו), אני בטוח שהייתי הרבה יותר מאוכזב מסוזוקי ישנה, שהיא כנראה אותו דבר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור , כל מכונית ישנה שאני ארצה לקנות ( בתקציב שלי זה לפחות מכונית בת 14) אז אני אצטרך לעשות יישור קו רציני שיעלה עוד כמה אלפים לפחות..

ולסוזוקי אין לי מספיק , כי אם אני אקנה משהו בסכום שרשמתי אני צריך עוד כמה אלפים בצד..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש פיאט אונו, ולא סתם- הדגם הכי פשוט, ואני ממש ממש לא מאוכזב, נוחה כמעט כמו אוטו חדש, נראית טוב, חלקים איכותיים ולא כמו הסטיגמות עליהם. אתה לעומת זאת כותב סתם משפט מכליל בלי לדעת שום דבר על האוטו.

אם כבר יש לך איזה טיעון אז תתן סיבות. כי אני לא רואה שום דבר לא טוב באוטו הזה.

מהנסיון (הלא רב בכלל) שיש לי עם מכוניות יפניות (למזלי ההורים שלי אף פעם לא קנו כאלה, אבל כמובן שנסעתי בשל אחרים, ומה לעשות, יפנים לא יודעים לעשות כיסאות. גם לא בהונדה סיביק הייבריד חדשה שנסעתי בה וגם לא בניסאן נוט שנראית מאוד אירופאית, ובטח שלא בסובארו), אני בטוח שהייתי הרבה יותר מאוכזב מסוזוקי ישנה, שהיא כנראה אותו דבר.

להורים שלי הייתה פורד פוקוס, כשהאוטו הורד מהכביש עקב תאונה, קנינו את הפיאט בתור רכב זמני.

לרכב אין התנהגות כביש טובה ואני אומר את זה מתוך ניסיון, לא נהנתי בנהיגה על באוטו, ובמיוחד בנסיעות עירוניות כשיש הרבה פניות, לא אהבתי את ההתנהגות של הרכב בפניות, ובגלל גם אני לא ממליץ לקנות את האוטו הזה.

אמנם חלקים יש הרבה לאוטו והוא זול לאחזקה, גם אל צורק הרבה דלק, אבל יש פה את שני צידי המטבע, אתה יכול להסתכל על האמינות ועלות האחזקה של האוטו או על ההתנהגות בכביש של הרכב, אני מעדיף את חווית הנהיגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...