Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקחת מהחברה מכונית היברידית לדוגמא ההונדה סיוויק או הטויוטה פריוס

מישהו יודע איזה דרגה הם בליסינג כי שמעתי שהורידו מהם את המס בגלל שהם היברידיות

פורסם

צודק דרגה 4

ואם אתה מיתלבט ביו הונדה לטויוטה אני ההיתי ממליץ לך בחום לקחת את ההונדה....

אם תרצה פרטים טכנים על ההונדה צור קשר..

פורסם

אכן שתי ההיברידיות הן מדרגת רישוי 4

מבין שתיהן, אני דווקא הייתי ממליץ לך על הפריוס.

היא החסכונית מבין השתיים, במיוחד בנסיעה עירונית ופקקים המנוע שלה נכבה, לעומת הסיביק בה המנוע פועל באופן תמידי.

פרט לכך, הפריוס ייחודית יותר, הסיביק נראית פשוט כמו עוד סיביק רגילה...

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

זה לא קשור לאהבה אלא לכל הדברים שנאמרו כאן לפני זה

פריוס היא רכב היברידי ומיוחדת במינה,הרבה יותר מרווחת,יותר משוכללת ויותר בטיחותית.

בנוסף היא יותר חיסכונית מהסיוויק שהיא שפוט עוד סיוויק שאין בה משהו מיוחד חוץ מהעובדה ששמו מנוע חשמלי בנוסף ברכב,הוא אותו אוטו.

בנוסף לסיוויק חיסרון עצום שלא ניתן לנסוע ברכב ע"י מנוע חשמלי בלבד אלא שהמנוע בנזין תמיד פועל,כפועל יוצא היא פחות חסכונית וזה מוכח.

פורסם
זה לא קשור לאהבה אלא לכל הדברים שנאמרו כאן לפני זה

פריוס היא רכב היברידי ומיוחדת במינה,הרבה יותר מרווחת,יותר משוכללת ויותר בטיחותית.

בנוסף היא יותר חיסכונית מהסיוויק שהיא שפוט עוד סיוויק שאין בה משהו מיוחד חוץ מהעובדה ששמו מנוע חשמלי בנוסף ברכב,הוא אותו אוטו.

בנוסף לסיוויק חיסרון עצום שלא ניתן לנסוע ברכב ע"י מנוע חשמלי בלבד אלא שהמנוע בנזין תמיד פועל,כפועל יוצא היא פחות חסכונית וזה מוכח.

+1

עידן.

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
יש אפשרות לנסוע רק על המנוע החשמלי רק החברה לא מפרסמת איך עושים את זה....

נשמע קצת מופרך, איזה אינטרס יש לחברה לא לפרסם את האפשרות לנסיעה באמצעות החשמלי בלבד???

לסיכמו של עניין, הסיביק ההיברידית, היא רכב נחמד, חסכונית במעט לעומת המקבילה עם מנוע הבנזין, לדעתי לא שווה את ההפרש.

אם לקנות היברידית למטרת חסכון וסביבה ירוקה, נכן להיום- הפריוס נותנת את התמורה הטובה ביותר.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

פיוס עולה לצרכן בארה"ב בסביבות 21.000$ (ליבואן במפעל ביפן הרבה הרבה פחות). המיסוי בארץ 30% + מע"מ. המחיר של 147.000 ש"ח הוא שוד לאור היום ומאוד חבל שכך. הרי אילו היבואן היה שם תג מחיר ריאלי ותחרותי - הייתה יכולה הפריוס להיות מלכת השוק.

פורסם

המחירים בארץ לא פיירים מה לעשות

יש לך 2 אופציות

לקנות

או לבכות על זה ולא לקנות

אף אחד לא מכריח אף אחד לקנות כלום,העובדה שהאוטו לא מתומכר נכון זה לא חדש,כל דגמי טויוטה הם יקרים ומתומכרים בצורה לא נכונה,זה לא מפריע לאנשים לקנות אותן למרות הכל ובגלל זה יוניון מרשים לעצמם להמשיך ולמכור במחירים האלה.

פורסם

אני מעריך כי מי שרוצה לרכוש פריוס וכמה עשרות אלפי ש"ח מאוד חשובים לו, כדאי שימתין זמן מה. יתכן והדגם החדש שעומד לצאת בשנה הבאה יפיל את המחירים של הדגם הנוכחי. חוץ מזה, בכול זאת, נמצאו לא מעט אנשים שהחליטו לקנות במחיר שישנו במקום לבכות, אז לדעתי בקרוב יהיה מבחר פריוסים עשיר ביד 2.

פורסם

מסכים איתך,השאלה הנשאלת היא עד כמה הרכב הזה יהיה אמין ושווה את ההשקעה IN THE LONG RUN

הכוונה לאורך חיים של המצברים לאחר סיום אחריות היצרן וכל המכלולים החשמליים היקרים ברכב.

מחיה ונראה,לפי מה שאני הבנתי עד עכשיו הרכב מראה אמינות מפליגה כמו שטויוטה יודעים.

פורסם

אינני מומחה לרכב, אני רק קורה דברים באינטרנט. לפי מה שאני מבין אכן, הרכב מפגין אמינות מופלגת. אחת הסיבות לכך שהמנוע החשמלי חוסך חלק מעבודה של המנוע הבעירה הפנימית ובכך מפחית את הבלאי שלו. אך יחד עם זאת ניתן ללמוד כי הרכב במידה רבה מאבד את יתרוניו בעליות חדות, כמו למשל בדרך לירושלים.

• תוכן חדש...