Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן שתי ההיברידיות הן מדרגת רישוי 4

מבין שתיהן, אני דווקא הייתי ממליץ לך על הפריוס.

היא החסכונית מבין השתיים, במיוחד בנסיעה עירונית ופקקים המנוע שלה נכבה, לעומת הסיביק בה המנוע פועל באופן תמידי.

פרט לכך, הפריוס ייחודית יותר, הסיביק נראית פשוט כמו עוד סיביק רגילה...

טעות, ברמזורים ,בעצירה גם להונדה המנוע נכבה.

גם במהירות שיוט נמוכה בין 30 ל50 המנוע של הונדה נכבה.

לי יש את הונדה הייבריד.

פריוס לא יותר מרווחת, יש להם אותו בסיס גלגלים 2.70

סיויק הייבריד חסכונית ב 50% מ TOYOTA RANX 2007 שהיית לי.

גם מבחינת האיבזור סיויק הרבה יותר עשירה.

רק על בקרת שיוט בטויוטה רצו ממני 3000ש"ח ובסיויק זה מגיע כסטנדרט.

זאת רק דוגמה אחת.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

רכב היברידי טוב וחסכוני במיוחד בתוך העיר איפה בדיוק אתה מפעיל CRUISE CONTROL בתוך העיר,המערכת הזאת גם לא עובדת במהירויות נמוכות מ 50 קמ"ש?

כל אחד והדעות שלו,לא אוהב סיויק בכלל ולא את ההיבריד ולו רק בגלל שהיא נראית בדיוק כמו הסיויק הרגילה ותו לא....

בסיס גלגלים זה לא הכל,זה איך מסדרים את מרחב הפנים,ומה לעשות פריוס יותר מרווחת מכל הבחינות מהסיוויק,הרבה יותר מרווחת

פורסם

גם מחוץ לעיר הרכב מאוד חסכוני. מחוץ לעיר הצריכה הממוצעת אצלי היא 4.7 ל/100 ק"מ ובפריוס הצריכה היא 4.4ל/100 ק"מ.

שתי המכוניות מנצחות בגדול כל רכב אחר גם בתוך העיר וגם מחוץ.

הרשה לי לא להסכים אתך בעניין המרווח. בחברה שלי יש גם פריוס וגם סיוויקים.

והמרווח הוא בדיוק אותו דבר.

לפחות פעמים בשבוע יש לי נסיעות ערכות ובקרת שיוט זה נחמד מאוד.

אתה צודק היא מופעלת מ50ק"מ/ש+

COBRAF,אתה לא חייב לאהוב סיויק או כל רכב אחר,אבל תסכים איתי שפריוס וסיויק הייבריד עושות את העבודה שלהם.

דרך אגב איזה רכב יש לך?

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

לצערי עם כל הרצון לרכוש היברידי בסוף רכשתי פוקוס 2 ליטר

אבל לפני שרכשתי חרשתי את הסוכנויות,אני מסכים איתך שהן עושות את העבודה,בסופו של דבר על טעם וריח... אתה יודע את ההמשך :)

אני מקווה שכשיגיע הזמן להחליף את הפוקוס יהיה יותר הצע של מכוניות חסכוניות בין אם היברידיות או חשמליות או משהו אחר בהיצע

באמת המחיר של ההיברידיות הוא העקב אכילס שלהן,באמת לא מובן למה מדינה לא מעודדת כמה שיותר מכוניות כאלה על הכביש,ו DARE I SAY לבטל את המס על המכוניות האלה בשביל לעודד קניה של מכוניות בטוחות כאלה וחסכוניות ומזהמות כמה שפחות,אבל כמו עם כל דבר במדינה הזאת שום דבר לא נעשה עד הסוף :(

פורסם
מה עם המאליבו היברדית? צפויה להיות משווקת אצלנו בקרוב?

צריכה לנחות ביולי.

יהיה מעניין לראות איך שברולט עשו את זה עם רכב של 2500 cc :-P

אולי הם פשוט ירדו מ3500 ל 2500 והדביקו מדבקה HYBRID ?

פורסם

מתעלק על השרשור...

מה אתם אומרים על שני הרכבים האלה בתור מוניות?

אבי נהג מונית וכרגע מתלבט איזה רכב לבחור,צדו את עיניו שני ההיברידיות האלה,מה אתם אומרים?

Nothing runs like a Deere.

פורסם

שוב, אינני מומחה לרכב, אך אני בספק שפריוס תשרוד איזה 500.000 כמו סקודה. בסך הכול האחריות על הקטע החמשמלי 160.000 קמ... כמה זה עבור נהג מונית: חצי שנה, שנה? ואז צפויים החלפות מצבר די כואבות לכיס. האים החיסכון בדלק יכסה את זה? שאלה טובה. וזה לא סתם ניחוש, היו מחקרים שהוכיחו כי חיי פריוס הם די קצרים יחסית למכוניות קונבנציונליות. ואם גם אחרי המיסוי זה עדיין 147 K, אז כמה זה ללא המיסוי בהשוואה לסקודה? לכן פריוס הייתה יכולה להיות יותר כדאית לאחד כמוני שעושה 15.000 בשנה ומשלם את המס. אבל במחיר של היום זה יהיה כדאי כאשר הדלק יגיע ל-9 שקל. ולנהג המונית זה לדעתי סתם גימיק יפה. אם יראה שתי מוניות: סקודה או פריוס אעדיף את השני רק בגלל הקטע. השאלה האים זה יכול להיות שיקול עבורך?

פורסם

את האמת ראיתי אחת כזאת מונית באילת.

אי אפשר לדעת לגבי אמינות הרכב בסה"כ אני הבנתי שהוא דיי אמין,האם הוא מספיק אמין בשביל להיות מונית זאת כבר שאלה אחרת.

תברר מה האחריות שהיבואן נותן לאכב הזה בתור מונית כי מוניות תמיד מקבלות פחות אחריות יצרן או שהאחריות מוגבלת בק"מ וכו

יש לי תחושה שהרכב הזה לא רע בתור מונית במיוחד לאור העובדה שהוא יכול לנסוע על חשמל בלבד בעיר,מזגן חשמלי שלא מחייב הפעלת מנוע בנזין

• תוכן חדש...