Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה מהתקציב של ה10K לדעתכם צריך להשקיע בהתקנה עצמה. כשאני רוצה להכניס בזה גם HU, גם קומפוננט, גם מגבר וגם סאב.

יותר מעניין אותי איכות מעוצמה מה שאולי תייקר את ההתקנה? יש המלצות? לנצ'יה קאפה עם מקום צר בדלתות לרמקולים. ראיתי ששמעון מסאונדסטורם עשה משהו כזה לקאפה:

4.jpg

המקום הזה צר ואין מקום לרמקול רגיל להכנס

3.jpg

תראו איזה יופי הוא עשה. נראה אורגינל.

אממה? אני מדבר עם הבחור אומר לי התקנה נטו 5-6K רק דלתות (כולל איטום בלי חווט)

אז כך:

א. 6 אלף על התקנה של קומפוננט?! מה הקטע?

ב. מה טווח המחירים הרצוי להתקנה?

ג. יש המלצות?

פורסם

בתמונה שהבאת - ההתקנה עצמה יפה, אבל מבחינת איכות היא ממש לא נכונה! = המידבאס עם זנוית כלפי הרגליים?! על זה לא הייתי משלם סכום כל כך גבוה.

ברמת העקרון זה מחיר סביר (6K) לפודיומים לטויטרים, פודיומים למידבאסים (עם זוית כלפי מעלה8)) ואיטום דלתות קדמיות כולל חומרים ועבודה.

פורסם

בוריס למה לא?

אם זה סט 3 חלקים, והמידבס משמש בתור וופר ,שמנגן תדרים לא כיווניים [300>X], זה לא בדיוק משנה לאן הוופר פונה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אממה? אני מדבר עם הבחור אומר לי התקנה נטו 5-6K רק דלתות (כולל איטום בלי חווט)

יש בו פלצנות יתר מעל ומעבר וחוצפה מטורפת לכל הכיוונים 360 מעלות.

6000 שקל על דלתות כולל איטום והתקנה זה מוגזם במידה שמגרד לי בכל הגוף מעצבים.

אני אפרט לך את העלות:

איטום מסיבי לשני דלתות יעלה כ- 600 שקל חומרים

התקנת מערכת עם העברת חיווט מתחת לשטיח (זה אומר לפרק מושבים ושטיח ולעבוד..) תעלה 1500 ש"ח

דלתות מגניבות ובנויות מקצועי - יעלו 2000 ש"ח

הכל : 4100 ש"ח ! והמחיר הזה הוא מייצג התקנה ובניה איכותית ברמה המטורפת .

גש ליוסי (ALPINE) ותעשה הצעת מחיר, אתה לא תתחרט .

פורסם

אלי, אצלי המידוופרים מנגנים מ60 בערך עד 250 סה"כ והם מכוונים ב90 מעלות (ישר) לרגליים וזה ממש לא מספיק לי.

יש פה כמה אנשים שהמידוופר שלהם פונה ב0 מעלות "לתוך פרצוף שלך" (במבטא רוסי כבד) - כדאי לך לשמוע את זה, אולי תשנה את דעתך טיפה,

לגבי הכיווניות, זה לא בדיוק נכון, כי בשירים מסויימים בדיסקים אודיופיליים, הקול של הגבר יורד יותר נמוך מ300HZ, ואת זה אני גם שומע אצלי.

פורסם

כשיש לי מידריינג' שמנגן עד ל 200 הרץ, אני לא צריך שוופר יעלה ל 300 הרץ :)

אם יהיה לי חשק וזמן, אני אכתוב מאמרון נחמד על מרחקים\זוויות ואקוסטיקה כללית ברכב, וגם זה בקווים כללים, אחרת יהיו לי יבלות על האצבעות.

אני לא צריך לשמוע דברים במבטא רוסי כבד בשביל להבין.

תדר זה תדר, יש תדרים שהאוזן יכולה לזהות מאיפה הם באים, יש תדרים שאוזן לא יכולה לזהות מאיפה הם באים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...