Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראית הרבה יותר טוב, מודרנית יותר, איכותית יותר, הגה עדיף, התנהגות עדיפה. (אני יודע שאתה אולי מעדיף את האופי הפרוע יותר של הוולקן או ה-205).

אבל אין מה לעשות ה-GTI6 נמצאת ב-LEVEL למעלה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

מכיוון שלא היו לי את הרכבים האלה לטווח ארוך, אני נאלץ להסכים איתך.

מה שאני יודע, שמבחינת התנהגות - ה-205 (שאיתה יש לי ניסיון רחב, אחת מאוד חזקה) אותה אני אעדיף כל יום על פני הוולקן. (מבחינת דינמיקה של התנהגות הכביש שלה)

כנראה שכך יהיה המצב עם ה-306.

חוץ מהבחינה הזו - ה-306 עדיפה. אין ספק.

אביחי

פורסם

שאלה קטנה מכיוון שאני מבין שיש שלושה מנועים לדגם 306 בגרסאות הספורטיביות הייתי רוצה לדעת מה ההבדל?

כפי שאתם יודעים יש את ה306 GTI6 שמפורסמת למכירה באתר

יש חבר פורום שיצר איתי קשר שמעוניין למכור 306 S16

והבנתי שיש 306 GTI רגילה

הייתי רוצה להבין בדיוק מה ההבדלים בגרסאות מבחחינת מנוע והתנהגות כביש, ובכלל לעשות סדר בראש לפי שהמיועדת מגיע אלי

פורסם

תסתכל על זה ככה, בשנים המוקדמות (phase 1) היו 2 דגמים ספורטיביים:

XSI - עם מנוע 2 ליטר 8 שס' ו-123 כ"ס

S16 - הגירסא הבכירה, מנוע 2 ליטר 16 שס' ו-155 כ"ס

בשנים המאוחרות (phase 2+3) גם כן היו 2 דגמים ספורטיביים:

XSI - מנוע 2 ליטר 16 שס' ו-133 כ"ס

GTI6 - המחליפה של ה-S16, מנוע 2 ליטר 16 שס' 167 כ"ס וגיר 6 הילוכים

אם אני לא טועה, מבחינת כיול שילדה (בולמים, מוטות פיתול, אנטירולים) ה-S16 וה-GTI6 זהות.

פורסם

טוב אז כך האישורים מהבנק הגיעו בעקרון והכסף ישוחרר לקראת סוף השבוע הבא ופה עולה בעיה חדשה, אחרי שחלטתי ללכת על פיג'ו 306 GTI יש שני טוענות לכתר האחת נמצאת בלינק הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=205187&highlight=306

306GTI6 צבע לבן שנת 98 עם 225 אלף קילומטר אשר בוצע שדורגים קלים ברכב והחלפו חלקים, לא מבין עם לטענת הבחור המנוע חדש לגמרי והמחיר 45K

הטוענת השניה היא הרכב שללידור אם אני לא טועה ששם המשתמש PorSche-911 אשר לטענתו ולטענת עוד כמה אנשים הרכב שמור בצורה קנית והוחלפו הרבה חלקים לצורך שימור הרכב, שנת 95 169 אלף קילומטר, אני בטוח שיש אנשים שמכירים את הרכב הנ"ל והמחיר הוא 28K

השאלה שעולה האם עדיף שנתון יותר גבוה? או שנתון יותר נמוך וישאר כסף לשידרוגים קלים ברכב או תיקונים במקרה הצורך?

אשמח לתשובה של אנשים רציניים ולא ילדים מקווה שרובכם יהיה אובייקטיבי בתשובה לא יעזור לאחד מחברי הפורום למכור את רכבו

פורסם

אני חושב שזה "קצת" לא מכובד לשאול על רכבים של חברים. זה יגרום לויכוחים וריבים לא נחוצים.

לכן, אם בכל זאת אתה מנסה להשוות ביניהם, עדיף שתעשה זאת בפרטי או עם אנשים שמכירים אנשים שמכירים אנשים.

פורסם

אני לא מכיר את ה-GTI6 הלבנה לעומק חוץ מזה שראיתי אותה חיצונית.

אבל את ה-S16 של לידור אני מכיר מצויין.

האוטו במצב טוב מאוד במיוחד בהתחשב בגילו וביעודו.

אוסיף עוד שאני אישית לא רוצה שהוא ימכור אותה, ושהוא ישאיר אותה אצלו,

אבל יש לו תוכניות אחרות וזאת החלטה שלו למכור.

כפי שציינתי בפנייך כבר, האוטו מטופל בצורה הטובה ביותר שיכולה להיות,

ומומלץ לך לבוא לראות אותה לפני שאתה עושה את ההחלטות שלך.

ממליץ בחום.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הטוענת השניה היא הרכב שללידור אם אני לא טועה ששם המשתמש PorSche-911 אשר לטענתו ולטענת עוד כמה אנשים הרכב שמור בצורה קנית והוחלפו הרבה חלקים לצורך שימור הרכב, שנת 95 169 אלף קילומטר, אני בטוח שיש אנשים שמכירים את הרכב הנ"ל והמחיר הוא 28K

השאלה שעולה האם עדיף שנתון יותר גבוה? או שנתון יותר נמוך וישאר כסף לשידרוגים קלים ברכב או תיקונים במקרה הצורך?

אשמח לתשובה של אנשים רציניים ולא ילדים מקווה שרובכם יהיה אובייקטיבי בתשובה לא יעזור לאחד מחברי הפורום למכור את רכבו

כן השם הוא לידור אתה לא טועה :-o .

אם אתה מחפש אנשים שמכירים את הרכב אז כניראה רובם לא נמצאים פה אלה במועדון פג'ו ספורט www.psi.co.il

או שתשאל את ליביו אשר הגיב גם כאן , ליביו מכיר אותי אישית וגם הכיר את הבעלים הקודמים של הרכב.

יתרה מזאת , אתה מוזמן להתקשר למוסך שאני מטפל , מורשה פג'ו וסיטרואן בעפולה מוסך "מונזה" ולשאול על הרכב ועל מצבו הבעלים של המוסך חובבי רכב בעצמם והמוסך מקצועי ביותר ככה שהרכב קיבל את הטיפולים על הצד הגבוהה ביותר, תישאל אותם על הרכב של לידור ה-306 הכחולה ותיראה מה יגידו לך :-D.

רק השבוע עשיתי שם פולי מנוע , שזה חיוני מאוד בכל הדגים של ה-306 יגיע מתישהו זמנו של הפולי ואתה בהחלט לא רוצה שהוא יפתיע אותך אם הוא עף ממקומו הוא לוקח איתו על הדרך את הטיימניג ומשם הדרך למנוע חדש קצרה במיוחד.

בדוק מלבד טיימניג מתי בוצע פולי ולא משנה איזה 306 אתה קונה.

קבל עוד 2 תמונות מהיום , אחרי שטיפה ווקס (אחת ל-3 חודשים היא מקבלת ווקס לפחות) שאני עשיתי לאוטו , שים לברק של הצבע ולהשתקפות של שאר הדברים עליו , כמו מראה :-).

DSC00202.JPG

DSC00192.JPG

פורסם

לגבי ויכוח אני בכלל לא מתכוון שיגרם ואם אכן פתחתי דלת לזה אז אני מצטער... לגבי הרכבים אז אחרי שיחה ארוכה עם בן דוד שלי הוחלט על איזה רכב אני ילך רק מחכה לכסף ביד ואז ידע הזוכה המאושר

פורסם

אם כל הכבוד,הזוכה המאושר היחידי תהיה אתה.

לא חסר שוק למכוניות האלה,וסביר להניח שהם ימכרו גם אם תחליט שלא לקנות אף אחת מהן:wink:

זה לא 106 ראלי,אבל עדיין לא חסר שוק:lol:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

רק אני רואה (ע"פ התמונות) חלודה מסביב לשמשה האחורית של ה-GTI6? :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רק אני רואה (ע"פ התמונות) חלודה מסביב לשמשה האחורית של ה-GTI6? :roll:

לא...

צריך להחליף את הדלת האחורית של האוטו.

מגאן 265

פורסם

שותף לדיעה כי ההתלבטות הנ"ל צריכה להתצע בה"פ בין הנוגעים בדבר...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...